Cure koje ste bile na iseminaciji, drago mi je da ste bolje☺️ vjerujem da je najgore iza vas i sad vas cekaju vece sanse za bebicu🥰
Eni, jesu ti stigli u medjuvremenu nalazi?
Ne 🙄🙄🙄 na egradani ih nema , a danas budem zvala kad završim s poslom još jednom da pitam
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
wildflower ja nisam imala nikakvih nuspojava kad sam uzimala Letrozol.
Jedna tableta je 2,5mg i ja sam uzimala ujutro i navecer po jednu (znaci sveukupno 5mg) 5 dana od 3dc do 7dc. Uvijek sam imala po jedan folikul, bila na 2 inseminacije i nisam zatrudnila. Prva tri ciklusa kad sam ga uzimala sam imala ovulaciju između 16dc i 18dc. Kasnije se to ustabililo i svaki mjesec bi imala na 16dc. Ja sam godinu i pol pokusavala prirodno izazvat ovulaciju. Isprobavala svasta, isla kod naturopata pa mi je ona miksala neke tinkture, odlazila na akupunkturu jedno 6 mjeseci i nista. Bezveze izgubljeno vrijeme 😅 mislim mozda mi je to sve pomoglo da mi barem jajne stanice budu kvalitetnije kad vec nisam mogla izazvat ovulaciju. Isto tako kao ti moram pit Duphaston jer inace nista od menstruacije. Nazalost nije se nista promijenilo nakon poroda. Uglavnom vidi malo sta kaze doktor za Letrozol jer on kao daje manje jajnih stanica ali su kvalitetnije. Upisi si malo Letrozol i PCOS pa vidi, ja sam citala svakakva istrazivanja i kazu da zene bolje reagiraju nego na Klomifenu. Vrijedi probat! Tesko je bit strpljiv i stalno pratit i gledat kad ce se izdvojit neki folikul ali jedan ciklus ce upalit sigurno :)
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Cure koje ste bile na iseminaciji, drago mi je da ste bolje☺️ vjerujem da je najgore iza vas i sad vas cekaju vece sanse za bebicu🥰
Ne na inseminaciji nego na prohodnosti jajovoda. Nije moj dan😅
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
I meni je drago da je najgore proslo za vas i da nema bolova, sto je najbitnije. Bas sam skontala koliko su Njemci manje restriktivni nego mi dole, mogu odmah odnosi, ne trebaju antibiotici, nema ni dana bolovanja...
Ja nikako da se pomirim da moram potpisati da na laparoskopiji smiju odstraniti jajovod ako je jako zacepljen, tj niko me ne tjera ali ako cu u ivf vode kazu da bi svakako morala...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ne 🙄🙄🙄 na egradani ih nema , a danas budem zvala kad završim s poslom još jednom da pitam
E gradjani cesto kasni s nalazima. Drzim palceve da su nalazi gotovo i da ces preko telefona dobiti informaciju.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina pratim te i nadam se da ce iduci postupak bit dobitan, da napokon prestanu sve te muke. Zasluzila si nakon svega 🥰
Tratincice kako si? Nadam se da spavas po cijele dane i da se pripremas na stalna buđenja po noci 😆
Cekam da se kiki javi ali tko zna ako uopce ponekad otvori ovaj forum
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Mare sjećam se tvog savjeta o praćenju cerviksa, zato sam gađala uvijek u isto vrijeme popratiti. Spustio se negdje s 13. na 14. dan(jučer) i dobila sam navečer M..tak da iskreno od svega cerviks mi je najpouzdaniji za mjerenje do sad. Iako mi je ostao dugo visoko. Čim se spustio sam prokrvarila praktički.
Xoxo kod mene je bila upala jer su me prvo tretirali mtx-om. Pustili su me doma kad je beta pala na, po njima, zadovoljavajuću razinu. Prsnuo mi je jajovod nakon dva dana. Kad su me otvorili bilo je sve upaljeno jer sam navodno duže krvarila u trbuh bez da su primjetili. A razlog zašto je došlo do vm navodno da sam preboljela nekad prije upalu jajovoda, za što ja nemam nikakve nalaze od moje gin niti sam ikad liječena od sličnog. Imala sam operaciju kao mlada, vadili su mi dobroćudnu cistu pa kao i to je uzrokovalo priraslice. Zato kazem može biti puno faktora. Ali pola godine kasnije, u prvom ciklusu pokušavanja smo ostali trudni. I to vjerujem da je zato što su mi raščistili priraslice tijekom op. Nadam se da će i kod tebe tako biti🫶
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Bebolina pratim te i nadam se da ce iduci postupak bit dobitan, da napokon prestanu sve te muke. Zasluzila si nakon svega 🥰
Tratincice kako si? Nadam se da spavas po cijele dane i da se pripremas na stalna buđenja po noci 😆
Cekam da se kiki javi ali tko zna ako uopce ponekad otvori ovaj forum
Hvala ti!
Kako si ti? Kako su tvoji dječaci?
Lunolina znamo mi što ti misliš bez brige 😊 mislim na dio inseminacija prohodnost.
Jesu stigli tebi i mužu nalazi markera? Ili si ti pisala da imaš antitijela na neki hepatitis pa onda po tome ti je stiglo. Nekad samo brzinski bacim pogled na temu pa pravo ni ne znam što je tko pisao 😀
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mare sjećam se tvog savjeta o praćenju cerviksa, zato sam gađala uvijek u isto vrijeme popratiti. Spustio se negdje s 13. na 14. dan(jučer) i dobila sam navečer M..tak da iskreno od svega cerviks mi je najpouzdaniji za mjerenje do sad. Iako mi je ostao dugo visoko. Čim se spustio sam prokrvarila praktički.
Xoxokod mene je bila upala jer su me prvo tretirali mtx-om. Pustili su me doma kad je beta pala na, po njima, zadovoljavajuću razinu. Prsnuo mi je jajovod nakon dva dana. Kad su me otvorili bilo je sve upaljeno jer sam navodno duže krvarila u trbuh bez da su primjetili. A razlog zašto je došlo do vm navodno da sam preboljela nekad prije upalu jajovoda, za što ja nemam nikakve nalaze od moje gin niti sam ikad liječena od sličnog. Imala sam operaciju kao mlada, vadili su mi dobroćudnu cistu pa kao i to je uzrokovalo priraslice. Zato kazem može biti puno faktora. Ali pola godine kasnije, u prvom ciklusu pokušavanja smo ostali trudni. I to vjerujem da je zato što su mi raščistili priraslice tijekom op. Nadam se da će i kod tebe tako biti🫶
Da ja sam zato odmah i posunjala na trudnocu ali uz pfacenje cerviksa bitna mi je bila i mekoca cin bi stavila prst...maternica mi je bila tj svugdje okolo sve mekano kao i sada jos uvijek ne samo cerviks visoki. Eto to je bas bilo mi sumnjivo jer mi je i s prvom bebom bilo tako ... 😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Xoxokod mene je bila upala jer su me prvo tretirali mtx-om. Pustili su me doma kad je beta pala na, po njima, zadovoljavajuću razinu. Prsnuo mi je jajovod nakon dva dana. Kad su me otvorili bilo je sve upaljeno jer sam navodno duže krvarila u trbuh bez da su primjetili. A razlog zašto je došlo do vm navodno da sam preboljela nekad prije upalu jajovoda, za što ja nemam nikakve nalaze od moje gin niti sam ikad liječena od sličnog. Imala sam operaciju kao mlada, vadili su mi dobroćudnu cistu pa kao i to je uzrokovalo priraslice. Zato kazem može biti puno faktora. Ali pola godine kasnije, u prvom ciklusu pokušavanja smo ostali trudni. I to vjerujem da je zato što su mi raščistili priraslice tijekom op. Nadam se da će i kod tebe tako biti🫶
Kod mene već danima cerviks tvrd i nisko, takav je postao par dana nakon O. A M mi treba stići a negdje drugi tjedan vjerojatno. Sad ju čekam kao ozebli ☀️
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji