WildflowerPratim ju, ali sve mi žao dati novce za tečajeve. Kako su tebi pomogli ? Još ja imam inzulinsku rezistenciju zbog koje bi svakako trebala pripaziti na prehranu, pogotovo gluten itd. Ali kako si i sama napisala, me želim sebi stvarati presing i zadavati si restrikcije. Općenito smatram da se zdravo i raznoliko i balansirano hranim , također mi nije nešto pomoglo u reguliranju ciklusa, ali vjerujem da nije ni odmoglo.
Eni drago mi je da je nalaz ok, nadamo se da tvoja patnja nije bila uzalud i da ce se vec ovim ciklusom primiti bebica 🙏
A ono.. ne znam sto bi rekla...
Ne otkrivaju nikakvu znanstvenu fantastiku.. Nista sto se ne moze vec naci po internetu...
Sve je marketing i prezentacija...
Ona to predstavlja kao da nudi nesto revolucionarno... I istice iskustva polaznika (a to isto treba uzeti s rezervom po meni) i onda pomislim da stvarno nudi nesto sto ja vec ne znam..
Ali da, jako je skupo sve to skupa.
Ja sam taj neki tecaj za neplodnost na nekakvoj akciji kupila davno jos...
A kod nje vise kao ne mozes dobiti 1;1 konzultacije, nego onaj neki program u malim grupama nekoliko mjeseci..}
Cak mi zvuci super ideja, stvarno bi voljela biti dijelom neke grupe za podrsku van ovog foruma, ali 900 EUR mi je stvarno previse😳😳
Ne znam jel iskoristava priliku isto jer mi zene s problemom bi sve na svijetu dale..
Al opet.. Imam neke granice.....
Btw i ja imam inzulinsku rezistenciju...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower pratim ju i ja. Upravo krecem s jednim od njezinih programa pa cu vidjet hoce li od toga biti koristi. Mislim sigurno ce biti koristi jer su svi njezini savjeti i tecajevi usmjereni da poboljsanje plodnosti. Meni je problem sto se dogodi zivot pa avo znanje koje imam i o prehrani, snu, opustanju…padne u vodu.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Da se nadovezem na cijenu svega toga. Jako je skupo, plus kada vidis koje sve lab pretrage treba napraviti, a velika je sansa da neces dobit uputnicu, pa zbrojis te cifre…smrznes se. Nalazi ne bi smjeli biti stariji od 6.mj i naravno da cu ih radit o svom trosku. Ali, racunicu smo napravili, naucit cu nadam se nesto novo, pa cu vidjeti sto ce od toga biti.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Mariposa meni je danas 22.dc, čekam M ( sljedeći tjedan), 2.dc krećem se pikati i onda 6.dc idem na prvi UZV. I onda dalje ćemo vidjeti kako će sve ići i onda punkcija negdje oko 13., 14.dc naravno sve ovisi koliko brzo budu folikuli rasli.
Što se tiče Petrove za vađenje markera nije se potrebno naručivati, rade od 7 dođeš, uzmeš broj i čekaš. Nalazi dolaze kroz 2 do 3 dana, ako ih želiš na mail ispuniš formular.
Tratinčica to ti je ona nikad ne reci nikad. Nisam više vidjela da se javljala, ali njoj neki nalaz nije bio dobar i FET je odgođen.
Hvala što me pratiš 😘, mislim da je vrijeme i za mene i Anchyyy da idemo na neku bolju temu. Sad smo već predugo tu na trakicama.
Nadam se da će ti mala dati da se naspavaš i preko noći sad još dok možeš. Slikica je predivna 💗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure
Unazad 3 sata dobila sam rozi pa smedi iscjedak koji curi stalno, sad je to bas crveno, i popraceno bolovima u trbuhu. Molim Vas da me utjesite da je sve okej.. trudna sam 6 tjedana i 1 dan
*rani spontani- 01.24
Cure
Unazad 3 sata dobila sam rozi pa smedi iscjedak koji curi stalno, sad je to bas crveno, i popraceno bolovima u trbuhu. Molim Vas da me utjesite da je sve okej.. trudna sam 6 tjedana i 1 dan
Vrlo vjerovatno jeste, mozda neki hematom, ali nakbolje se javiti doktoru odmah i mirna glava
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Iglica bas javi dojmove.
Wildflower sta 900€ 😱 jos plus nalazi kojj se trebaju izvadit? Slažem se s iglicom da vrijedi kao neka support grupa , to svakako, ali sto ti kazes sto se prehrane tice vise toga se moze naci na internetu.. sto ae tice IR i regulacije ciklusa, meni je jedino gynositol pomogao. Pijem i glucophage po receptu ali bez gynositola mi nema nekog efekta. Kako se tebi ocituje ir, imas li kakvih simptoma?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Cure
Ako se ne varam imala si vec neko krvarenje prije tjedan-deset dana? Jesu oni tebi dali progesteron? Ako nisu ostri bolovi vjerojatno je sve okej ali svejedno se javi ginekologu ili ako ne radi odi na hitnu, cisto da budes mirna da sve pregledaju.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Hej cure, vidim koliko sam sad pohvatala da se nalazi i pretrage rade na sve strane.. 😃
Tako i treba, ja sam davno rekla ako se sami nećemo potruditi sve obaviti, neće nitko za nas… Neka sve što obavite bude samo 1 korak bliže bebici 🤗
September, ja sam dobro. E već mjesec dana me muči nesanica i ona ima svoje redovno buđenje od 4 do 6 ujutro lupa kao luda, pa se malo i patim sa spavanjem, ali pokušam preko dana odmoriti… Kako si ti? ☺️ Dečki?
Bebolina, jel se Luna kako javljala opet, ne mogu pohvatati sve.. Kad kreneš startati, rekla sam Anchy da mi javi da ću malo pratiti preko nje, baš se veselim tvom postupku. A kad se samo sjetim tebe s početka.. "nikad neću ići u mpo" 🤣🤭
.
Evo svim curama šaljemo pusu i bacamo trudnicku prašinu 🤩🦄🧚🧚🧚🧚🧚🧑🦽
https://ibb.co/KF6wfNj
Ooo di si nam ❤️❤️ ma divna slikica 🥰🥰🥰🥰
.
.
Istina ja sad imam sve nalaze i svi su tipi topiii i spremna sam za postupak 🤞🤞 nadam se da ćemo 17.1 dobiti odmah neki datum i vrstu postupka 🥰😬ali u dubini duše se nadam da nećemo trebati ništa 🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure
otiđi na hitni prijem .. i ne znam kako ti prošli put oni nisu vadili betu pa da je ispratis nakon onog prvog puta ? Jeli ti tvoja doktorica dala progesteron ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Sortiraj odgovore
Najstariji