Bebolina pratim te i nadam se da ce iduci postupak bit dobitan, da napokon prestanu sve te muke. Zasluzila si nakon svega 🥰
Tratincice kako si? Nadam se da spavas po cijele dane i da se pripremas na stalna buđenja po noci 😆
Cekam da se kiki javi ali tko zna ako uopce ponekad otvori ovaj forum
Hvala ti!
Kako si ti? Kako su tvoji dječaci?
Lunolina znamo mi što ti misliš bez brige 😊 mislim na dio inseminacija prohodnost.
Jesu stigli tebi i mužu nalazi markera? Ili si ti pisala da imaš antitijela na neki hepatitis pa onda po tome ti je stiglo. Nekad samo brzinski bacim pogled na temu pa pravo ni ne znam što je tko pisao 😀
Jesu, stigli su markeri :) muz ima antitijela, ja nemam. Zapravo bi oboje trebali imati jer smo oboje cijepljeni, ali dobro.
Na kraju mi je TSH 9 pa vjerujem da ce me Skvorc pomnoziti s nulom i reci da se javim kada bude ispod 2 😄 danas mi je 1.dc, javila sam im se s nalazima i cekam sto ce reci. Moj prijedlog prema njima je da u subotu jos jednom izvadim TSH pa da se cujemo jer stvarno vjerujem da je greska u laboratoriju.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina, bez brige, razumjela sam što si htjela reći, hvala ti!
Bebolina, oprosti nisam upratila, kad trebaš na punkciju? S idućim ciklusom? Vjerujem da si jako nestrpljiva. Želim ti puno sreće!
Cure koje ste markere na hiv, sifilis, hepatitise i ostalo radile u Petrovoj, treba li se naručiti? Koliko dugo se čekaju nalazi? Muž i ja ćemo idući mjesec ići to obaviti jer ako ovaj i idući ciklus ne uspijemo prirodno, idemo na inseminaciju pa da na vrijeme pripremimo nalaze.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Evo cure stigo nalaz , sve prohodno , nema greške , kao sto sam i pretpostavila
https://ibb.co/PY3btyD
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Evo cure stigo nalaz , sve prohodno , nema greške , kao sto sam i pretpostavila
https://ibb.co/PY3btyD
Bravo! Eto ga i to je riješeno i uredno! Idemo dalje!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
BikMik zasto bi morali odstranit zacepljen jajovod ako ides na ivf? Sta ne bi upravo ivf-om presla taj “nedostatak” zacepljenih jajovoda, odnosno onda ti jajovodi ne trebaju 🤔
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Hej cure, vidim koliko sam sad pohvatala da se nalazi i pretrage rade na sve strane.. 😃
Tako i treba, ja sam davno rekla ako se sami nećemo potruditi sve obaviti, neće nitko za nas... Neka sve što obavite bude samo 1 korak bliže bebici 🤗
September, ja sam dobro. E već mjesec dana me muči nesanica i ona ima svoje redovno buđenje od 4 do 6 ujutro lupa kao luda, pa se malo i patim sa spavanjem, ali pokušam preko dana odmoriti... Kako si ti? ☺️ Dečki?
Bebolina, jel se Luna kako javljala opet, ne mogu pohvatati sve.. Kad kreneš startati, rekla sam Anchy da mi javi da ću malo pratiti preko nje, baš se veselim tvom postupku. A kad se samo sjetim tebe s početka.. "nikad neću ići u mpo" 🤣🤭
.
Evo svim curama šaljemo pusu i bacamo trudnicku prašinu 🤩🦄🧚🧚🧚🧚🧚🧑🦽
https://ibb.co/KF6wfNj
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
BikMik zasto bi morali odstranit zacepljen jajovod ako ides na ivf? Sta ne bi upravo ivf-om presla taj “nedostatak” zacepljenih jajovoda, odnosno onda ti jajovodi ne trebaju 🤔
Jer to izgleda dosta pogorsava uspjesnost ivf, a ni ne trebaju u ivf postupku. Nekako valjda se mozda moze pokusat implementirati u tom jajovodu koji nakon propuhivanja je diskunfcionalan.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
wildflowerja nisam imala nikakvih nuspojava kad sam uzimala Letrozol.
Jedna tableta je 2,5mg i ja sam uzimala ujutro i navecer po jednu (znaci sveukupno 5mg) 5 dana od 3dc do 7dc. Uvijek sam imala po jedan folikul, bila na 2 inseminacije i nisam zatrudnila. Prva tri ciklusa kad sam ga uzimala sam imala ovulaciju između 16dc i 18dc. Kasnije se to ustabililo i svaki mjesec bi imala na 16dc. Ja sam godinu i pol pokusavala prirodno izazvat ovulaciju. Isprobavala svasta, isla kod naturopata pa mi je ona miksala neke tinkture, odlazila na akupunkturu jedno 6 mjeseci i nista. Bezveze izgubljeno vrijeme 😅 mislim mozda mi je to sve pomoglo da mi barem jajne stanice budu kvalitetnije kad vec nisam mogla izazvat ovulaciju. Isto tako kao ti moram pit Duphaston jer inace nista od menstruacije. Nazalost nije se nista promijenilo nakon poroda. Uglavnom vidi malo sta kaze doktor za Letrozol jer on kao daje manje jajnih stanica ali su kvalitetnije. Upisi si malo Letrozol i PCOS pa vidi, ja sam citala svakakva istrazivanja i kazu da zene bolje reagiraju nego na Klomifenu. Vrijedi probat! Tesko je bit strpljiv i stalno pratit i gledat kad ce se izdvojit neki folikul ali jedan ciklus ce upalit sigurno :)
Pokusala sam i ja naci kako prirodno izazvati ovulaciju, pogledala tecajeve Maje OG,bila na nutricionistickom savjetovanju, religiozno pratila prehranu, pila suplemente, kapi vrkute itd... Pa nista...
Shvatila sam da si ne zelim radi velike restikcije u zivotu zbog toga.. Jbg.. Nekad ne ide bez lijekova... Ne pomaze baba Vanga, biljni pripravci, cajevi, kapi, meditacija i ne nam sto sve ne
Btw kad sam spomenula Maju OG... Prati li je itko od vas?
U pocetku sam naivno vjerovala kao: sad cu uvest suplementaciju i izbrusit prehranu i kao sve ce bit ok, dobijat cu ovulaciju.... Jer pojedini nutricionisti samo o tom tupe..
No medutim, samo na spomen toga ginekologu odmahnuo je rukom i rekao: " Nutricionisti nisu doktori" :D
Nekako smatram da prehrana cini veliku razliku kod pretilih zena i zena koje imaju problem a uz to i jedu nezdravo i neuredno.
Meni, koja inace jedem relativno zdravo i raznoliko, "clean" prehrana nije nesto pomogla....
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower Pratim ju, ali sve mi žao dati novce za tečajeve. Kako su tebi pomogli ? Još ja imam inzulinsku rezistenciju zbog koje bi svakako trebala pripaziti na prehranu, pogotovo gluten itd. Ali kako si i sama napisala, me želim sebi stvarati presing i zadavati si restrikcije. Općenito smatram da se zdravo i raznoliko i balansirano hranim , također mi nije nešto pomoglo u reguliranju ciklusa, ali vjerujem da nije ni odmoglo.
Eni drago mi je da je nalaz ok, nadamo se da tvoja patnja nije bila uzalud i da ce se vec ovim ciklusom primiti bebica 🙏
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
WildflowerPratim ju, ali sve mi žao dati novce za tečajeve. Kako su tebi pomogli ? Još ja imam inzulinsku rezistenciju zbog koje bi svakako trebala pripaziti na prehranu, pogotovo gluten itd. Ali kako si i sama napisala, me želim sebi stvarati presing i zadavati si restrikcije. Općenito smatram da se zdravo i raznoliko i balansirano hranim , također mi nije nešto pomoglo u reguliranju ciklusa, ali vjerujem da nije ni odmoglo.
Eni drago mi je da je nalaz ok, nadamo se da tvoja patnja nije bila uzalud i da ce se vec ovim ciklusom primiti bebica 🙏
Hvala ❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia