Pozdrav cure,
Stari profil ne mogu da otvorim, zaboravila sam lozinku. 😂
Nadam ste da ste sve dobro, ponovo vam se pridruzujem.
Kiki, Garawa, Tratincica, September, Bebolina 🥰🥰🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Xoxo mislim da ti ipak treba od 10 osjetljivosti🙈
.
Ajme Bebolina! Ovo ce mi skinuti ogroman kamen s leđa. Hvala ti na ovoj informaciji. Sutra popodne idem ginekologicu traziti uputnicu i u petak cu se testirati, u nadi da ce mi onda taman do M doci nalazi.
Na srecu nalaze za krvnu grupu i te stvari sam se sjetila da imam od operacije.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni je danas 8 dpo. Napravila sam LH testiranje s trakicama i nema druge crtice. Citala sam negdje po forumu da se prilikom trudnoce pojave 2 crtice. Je li to pravilo?
Lh ne detektira betu ali detektira visok porast ostalih hormona pa ukoliko imas redovan ciklus i ako na lh trakici na nekih 9 il 10 dpo bude pozitivan test tj jaca controlna od testne moguca je trudnoca ... tj lh trakica je detektirala visoku razinu hormona ...itd...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
9.dpo moj test je potpuno negativan 😑 ok, imam jos 3 dana fore, ali nekako mislim da bi se danas vec nekakva sjenica vidjela. No dobro, vidjet cemo u nedjelju. Sad cu stati dan/dva s testicima jer su skupi 😂 nemam problema s gledanjem negativnih testova jer sam oduvijek klasa optimista 😬 na faksu su stavljali popis ocjena samo onih koji su prosli ispit i kad ih je bilo na popisu 3-4, ja bih 10x citala u nadi da sam se preskocila😅 jednako tako je s testovima kad si kazem - ma to je sad negativno, iduci ce sigurno biti pozitivan.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
9.dpo moj test je potpuno negativan 😑 ok, imam jos 3 dana fore, ali nekako mislim da bi se danas vec nekakva sjenica vidjela. No dobro, vidjet cemo u nedjelju. Sad cu stati dan/dva s testicima jer su skupi 😂 nemam problema s gledanjem negativnih testova jer sam oduvijek klasa optimista 😬 na faksu su stavljali popis ocjena samo onih koji su prosli ispit i kad ih je bilo na popisu 3-4, ja bih 10x citala u nadi da sam se preskocila😅 jednako tako je s testovima kad si kazem - ma to je sad negativno, iduci ce sigurno biti pozitivan.
Ma ja, 9dpo je rano, ja gubim totalnu nadu tek na 11dpo :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Moj na 10 dpo isto kristalno negativan iako sam koristila onaj od 25 nisam stigla otic kupit od 10 osjetljivosti 😄 ja bi tila bit pozitivna ali nisan za sebe🤣🤣 a za tebe bas iman pozitivan osjećaj 😍😍
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Meni je danas 8 dpo. Napravila sam LH testiranje s trakicama i nema druge crtice. Citala sam negdje po forumu da se prilikom trudnoce pojave 2 crtice. Je li to pravilo?
Nije pravilo. Lh trakica detektira lh protein, dok beta hcg trakica (test na trudnoću) detektira porast beta hcg proteina. Razlog zašto je lh trakica PONEKAD pozitivna u ranoj trudnoći je što beta hcg i lh oba u svojoj strukturi imaju vezanu molekulu šećera. Iz tog razloga neki lh testovi nisu dovoljno selektivni i detektiraju beta hcg umjesto lh dajući pozitivan rezultat.
Nadam se da sam pomogla.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Nije pravilo. Lh trakica detektira lh protein, dok beta hcg trakica (test na trudnoću) detektira porast beta hcg proteina. Razlog zašto je lh trakica PONEKAD pozitivna u ranoj trudnoći je što beta hcg i lh oba u svojoj strukturi imaju vezanu molekulu šećera. Iz tog razloga neki lh testovi nisu dovoljno selektivni i detektiraju beta hcg umjesto lh dajući pozitivan rezultat.
Nadam se da sam pomogla.
Da to je to šta sam ja čitala ali meni je ostalo u glavi neki protein 😂
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Martina doktorica ti je privatna ili drzavna? Ako je drzavna onda stvarno svaka cast!
Ja sam cak progesteron morala uzimati na privatni recept jer ova glupaca drzavna nije htjela dati.
Ime Rita je prekrasno😍
.
Bebolina zao mi je sto ne polazes velike nade u ovaj ciklus, ali mi je s druge strane drago (ukoliko bude nedobitan) da ce barem biti kraci pa ces brze krenuti u postupak! 😊
Ovaj mjesec sam malo odmorila od svega. Tako da nema veze što smo preskočili sve, mjesecima smo se naganjali te dane pa ništa.
Malo me poljuljala muževa temp prije postupka, ali ja ću se nadati da ću bar ja odreagirati dobro ovaj put pa lako zamrznu stanice. A opet možda nam nalaz bude bolji nego ikad. Jer kad sam se nadala boljem nalazu onda smo dobili lošiji. Tako da sve je to lutrija.
Ulijeva mi nadu što moram ići od 6.dc na UZV i što rade vikendom pa vjerujem bar zbog toga da će moći bolje i pravovremeno reagirati i pojačati terapiju. Kao i što će ovaj put možda punkcija biti na bolji dan pogođena pa bude bar koja jajna stanica više.
U kojoj si klinici ako smijem pitati? :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Unatoc temperaturi, uhvatila sam peak danas, sa jucerasnjih 0.16, danas 0.97… ovo mi je prva O pod jakom prehladom pa se nadam da ce pad imuniteta pripomoc 🤷🏻♀️🤞
Joj Petra ovo me tako nasmijalo 😂 mi ovdje smo vec toliko “lude” da se veselimo prehladama i padu imuniteta ne bi li pomoglo 😅
.
Cure koje se testirate sretno! Da nam ovaj mjesec bar jedan plus donese!
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji