Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    04. Siječanj 2024. 10:44

Lunaa93

Pozdrav cure,

Stari profil ne mogu da otvorim, zaboravila sam lozinku. 😂
    Nadam ste da ste sve dobro, ponovo vam se pridruzujem.

Kiki, Garawa, Tratincica, September, Bebolina 🥰🥰🥰

Lunaa93, pa evo tebe napokon, ja sam već par puta ušla na temu da vidim ima li vijesti o tebi, drago mi je da si se javila 🤗
    Vidim da je bio planirani fet ali odgođen? Kakav je dalje plan? Pusa💋❤️

Bebolina, ako nemaš ništa protiv, rekla sam Anchy da mi malo javi o tebi, želim da M dođe što prije da krenete 🥳☺️
    Lunolina, držim 🤞da se plusic pojavi 💋

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Jeleenaa
    04. Siječanj 2024. 11:05

Pozdrav djevojke
    Menstruacija je trebala doci juče, inace je taĉna u dan.
    Grudi su mi natekle, pritisak u dnu stomaka, povremeno me žignu jajnici i imam malo gušće bijelo pranje? Šta mislite imam li se čemu nadati, ili je samo menstruacija odlučila da zakasni ovaj mjesec?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• mariposa1510
    04. Siječanj 2024. 12:47

Jeleenaa

Pozdrav djevojke
    Grudi su mi natekle, pritisak u dnu stomaka, povremeno me žignu jajnici i imam malo gušće bijelo pranje? Šta mislite imam li se čemu nadati, ili je samo menstruacija odlučila da zakasni ovaj mjesec?

Najbolje da se testiraš pa da si bez sumnje. Ako si trudna, test bi ti sad pokazao crticu čak i ako nije jutarnji urin u pitanju  
    Sretno! 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Jeleenaa
    04. Siječanj 2024. 12:49

mariposa1510

Jeleenaa

Pozdrav djevojke

Najbolje da se testiraš pa da si bez sumnje. Ako si trudna, test bi ti sad pokazao crticu čak i ako nije jutarnji urin u pitanju
    Sretno!

Pokusacu se strpiti do ujutru ❤️

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

nola95
    04. Siječanj 2024. 12:57

Lunolina rano je jošš, držim fige🤞🏻🤞🏻
    Kod mene nikakvih simptoma, iscjedaka ili ičeg što bi naslućivalo trudnoću. Emotivna sam i osjetljiva ko uvijek u pmsu. 7dpo cerviks je nizak i tvrd 😅 Sad sam već u takvom mindsetu da prihvaćam predaju i negativan test. Al nisam pretužna ovaj mjesec, valjda zato kaj je početak godine 🤣🤣

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• BikMik
    04. Siječanj 2024. 14:20

Ja sam narucila sad za mene i muza NAC i Co Q10, cisto da dodamo i to iako sam mislila nista ne uzimati.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    04. Siječanj 2024. 15:51

Izvinite zene sto se opet vama jadam, ali dzaba se ikome drugome jadat kad ne zna kako je i sogurno bi shvatili pogresno. Ja svoju bas blisku koleginicu, sa kojom radim i privatno se druzimo u paru, moram vidjeti sad za vikend. Ona je u 7. Mjesecu trudnoce, iz orve i svega zivoga se boji i samo kuka, iako ima skolsku trudnocu. Osim toga, nemojte me molim vas pogresno shvatiti, od pocetka samo trlja stomak svo vrijeme dok pricamo. Inace je super i zna moju situaciju. Ja ne znam kako da se ponasam normalno pred njom, mislim da me kod nje to posebno pogadja jer znam da nije htjela djecu, a i sto sve preuvelicava i zali se. Razmisljqm da po prvi put u zivotu popijem lexilium ili nesto, ali to nije rijesenje jer cemo se jos vidjati. Imate li ista sta vama pomaze?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    04. Siječanj 2024. 16:05

BikMik

Izvinite zene sto se opet vama jadam, ali dzaba se ikome drugome jadat kad ne zna kako je i sogurno bi shvatili pogresno. Ja svoju bas blisku koleginicu, sa kojom radim i privatno se druzimo u paru, moram vidjeti sad za vikend. Ona je u 7. Mjesecu trudnoce, iz orve i svega zivoga se boji i samo kuka, iako ima skolsku trudnocu. Osim toga, nemojte me molim vas pogresno shvatiti, od pocetka samo trlja stomak svo vrijeme dok pricamo. Inace je super i zna moju situaciju. Ja ne znam kako da se ponasam normalno pred njom, mislim da me kod nje to posebno pogadja jer znam da nije htjela djecu, a i sto sve preuvelicava i zali se. Razmisljqm da po prvi put u zivotu popijem lexilium ili nesto, ali to nije rijesenje jer cemo se jos vidjati. Imate li ista sta vama pomaze?

Ja recimo nemam problema da vidim trudne žene niti s djecom , tako da ti nemam baš što pametno za reci . Ali moja sestra je bila trudnica prošle godine pa ti mogu reci da je kukanje od hormona i to si trudne žene nemogu pomoći , isto tako i trljanje trbuha , to je nesvjesno sve trudnice to rade nemoj joj zamjerati , jer ne radi da bi tebe povrijedila ili nešto . Moja sekica je cijelo vrijeme to radila a o kukanju da ne pričam , boli me ovo boli
    Me ono , ali stvarno to ti je od hormona i svega što žene prolaze kroz trudnoću , nama što nismo to prošle neznamo i teško nam je shvatiti .. a to da nije htjela djecu kad dobi bebu će se promjeniti jer žene kad postanu majke to je posebna povezanost i ljubav ja to vidim po svojoj sekici i prijateljicama i čak kolegica koja je plakala jer je ostala trudna jer nisu htjeli sad joj je to malo čudo cijeli svijet ❤️ eto to je moje mišljenje 🥰 žao mi je da se tako osjećaš i daj boze da ostaneš trudna čim prije pa da budeš najsretnija na svijetu od srca ti želim ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• anny35
    04. Siječanj 2024. 17:07

BikMik ja nemam nikakvo rijesenje, ali te u potpunosti razumijem i shvacam. To samo progovara tvoja tuga i ocaj iz tebe i vjecno pitanje kad ce vise biti tvoj red. 
    Ja zasad kad god mogu izbjegavam druzenja s trudnicama, pogotovo nekima koje su mi davali "dobronamjerne savjete" nakon mojih pobacaja. 
    Djecje rodendane izbjegavam skroz. Ne kazem da je to rijesenje, al cemu se muciti ako nije potrebno. Sigurna sam da ce doc vrijeme kad mi to sve nece bit tolika tlaka i muka, al sad meni i mom miru i srcu treba prostora i odmora od stvari koje me rastuzuju i bacaju na dno. 
    Svi smo razliciti i evo zavidim eni jer bi i ja voljela da sam takva, al jednostavno eto ispada da nisam. Dvije godine borbe i gubitaka, beskonacnih pregleda i bockanja, saka tableta i vitamina dnevno me pretvorilo u drugaciju osobu. 
    Saljem ti virtualni zagrljaj ❣️ situacija je bas teska jer ne mozes otvoreno rec sto mislis jer ces ispast sebicna preosjetljiva, al treba mislit na sebe. Ako nista, izmisli nesto i nemoj ic.

Bebolina2024
    04. Siječanj 2024. 17:13

Luna ti si krenula po svoje smrzliće. Kakav je sad plan za dalje kad je otkazan FET radi progesterona?
    Lunolina i muž treba za postupak isto imati nalaze markera na spolne bolesti, njemu uputnicu daje opća praksa. Mi smo uvijek skupa išli vaditi i za koji dan bi nam nalaz bio na e-građani a i možeš ispuniti da ti na mail pošalju.
    Tratinčice slobodno ti Anchyyy može reći šta ima kod mene. Sve u svemu sam u iščekivanju M pa krećem. 
    A i vjerujem da ne pratiš temu kao prije. I ja sam manje aktivna jer ionako nisam ništa pratila ovaj mj ni bazalnu ni trakice pa sad sam samo u nagađanjima kad je bila otprilike O i kad bi trebala doći M.
    Već si razmišljam o pikanju, morat ću kad sam popodne na poslu sve obaviti tamo. Srećom ovaj prvi dio ništa se ne muti nego kao i štoperica namjesti se doza i pikne. Rekla mi je da se u trbuh pikam pa ću moći i sama. Ovdje je vrijeme pikanja između 16 i 18 a tad mi muža nema pa me on ne bi ni mogao pikati.
    Kako se ti osjećaš?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.