I meni je pcito prosli mj pomaknula se O, a isto sam bila dva puta prehladjena po tjedan i po dana, tako da moguce..
ja sam danas 15dc, pa sad nezz jel O bila onda kad sam imala poz trakice ili nije, imam jos dvije al iskreno neda mi se, neda mi se uopce zamarati kad sta i zasto, a opet voljela bi da znam jel se vratilo u normalu..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lunolina, msm da nije ljudsko tijelo kao svicarski sat i da 1+1 nije uvijek 2. Uostalom, ne znas ni sta tocno napipavas, kazem ti. Meni je gin rekla da mi je dolje sve naborano i da se ne opterecujem time :)
Ja sam sada napokon super, prestala su povracanja i mucnine. Je da sam usla u minus 6kg, al nema veze. I nosim curkuuu 🩷🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da svako je drugaciji meni je cerviks vec bio mekan i visoko nakon 7 dpo sjecate da sma pricala da je sve mekano i 8 i 9 dpo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina slazem se da tijelo nije kao svicarski sat, i to je zapravo velika utjeha jer ne gubimo nadu odmah 🤭
Cestitam na curki! 😍 bome si fino u minusu, ali sad kad su prestale mucnine budes nadoknadila razliku😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Martina super da su se povukle mučnine, baš su te izmucile, 6kg je baš dosta u tak kratkom periodu ☹️ jel ti se vratio apetit? Čestitam na curkii 😍😍🎀
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Lunolina, Meni tvoja temp zvuci bas dobro i drzim fige da je to to🙈 ti si i nedavno bila na propuhivanju, a unutar 6mj je povecana sansa za trudnocom tako da🤞❤️
.
Daaaa, meni se vratio apetit taman za ove blagdane🤣 vratila sam kilo mozda, al ne zamaram se time uopce jer znam da cu vratit s vremenom sve. Bitno da vise ne povracam po cijele dane i da je sa bebicom sve ok🥰
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina,Meni tvoja temp zvuci bas dobroi drzim fige da je to to🙈 ti si i nedavno bila na propuhivanju, a unutar 6mj je povecana sansa za trudnocom tako da🤞❤️
.
Daaaa, meni se vratio apetit taman za ove blagdane🤣 vratila sam kilo mozda, al ne zamaram se time uopce jer znam da cu vratit s vremenom sve. Bitno da vise ne povracam po cijele dane i da je sa bebicom sve ok🥰
I meni zvuci dobro. Vidjet cemo prekosutra. Danas je test bio potpuno bijeli pa cu sutra preskociti u nadi da ce biti vidljiva crtica u petak u slucaju da je doslo do trudnoce 😄
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Lunolina,Meni tvoja temp zvuci bas dobroi drzim fige da je to to🙈 ti si i nedavno bila na propuhivanju, a unutar 6mj je povecana sansa za trudnocom tako da🤞❤️
.
I meni zvuci dobro. Vidjet cemo prekosutra. Danas je test bio potpuno bijeli pa cu sutra preskociti u nadi da ce biti vidljiva crtica u petak u slucaju da je doslo do trudnoce 😄
Ma to je tek 8dpo, ne znm ni jel moguce tako rano pokazati..
Meni je na 10dpo bila vidljiva, preporucam ti onaj gravignost ultra 10mlu..imas ga u ljekarnama. Ja sam ga bez problema nasla😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
.
Meni je na 10dpo bila vidljiva, preporucam ti onaj gravignost ultra 10mlu..imas ga u ljekarnama. Ja sam ga bez problema nasla😊
Nadam se da ce se i meni pokazati. Bilo bi super da se taman prije inseminacije pokaze plusic :)
Vidis, u mojoj ljekarni nemaju taj, ali imaju cyclotest. Medjutim, budem ja danas otisla u drugu ljekarnu po gravignost. Tako i tako moram 12. dpo jos jednom napraviti test.
Btw jesi ti jos uvijek na progesteronu? Moram priznati da odbrojavam dane kad cu to prestati koristiti, meni je to uzas🙈
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
.
Nadam se da ce se i meni pokazati. Bilo bi super da se taman prije inseminacije pokaze plusic :)
Vidis, u mojoj ljekarni nemaju taj, ali imaju cyclotest. Medjutim, budem ja danas otisla u drugu ljekarnu po gravignost. Tako i tako moram 12. dpo jos jednom napraviti test.
Btw jesi ti jos uvijek na progesteronu? Moram priznati da odbrojavam dane kad cu to prestati koristiti, meni je to uzas🙈
Ne znam za taj test. Ovaj je sa rozim linijama pa onda ne mos fulit jel je ili nije🤣
Joj ja sam ti i dalje na tom progesteronu, do 16tt tako moja gin zeli. Kroz koji dan se skidam, napokon. Ona prati ta kako koje novo istrazivanje izadje i preporuke pa eto.😅😅 iako vecina trazi do 12tt
Valjda sam se vise i navikla na njih, al su mi super dosli jer ssm imala minimalne grceve isl rsdi njih. U trudnoci odrzavaju miometrij u stanju mirovanja, cuvar trudnoce.
U lutealnoj fazi sam bila na 400mg, u trudnoci na 600.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji