Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    04. Siječanj 2024. 17:47

Anny35 Da znam .. svi smo različit i baš mi je žao svake osobe koja se muci sa začećem kao mi  irazumijem vapaj i osjećaj tuge razočaranja i svega ostaloga .. ali ja stvarno nemam problema stim , ja uživam oko djece i nemogu si sebe zamisliti da izbjegavam takva druženja . Pogotovo  sad kad imam malog nećaka , on ljeci svaku moju ranu i sad kad mi kolegica ima malu bebu , ja jedva čekam da odem tamo i da se igram s mališanima i stvarno se osjećam predivno i ispunjeno nemogu ti opisati  osjećaj , nekad si mislim da sam fulala profesiju da sam morala ići za odgajateljicu 😏😏 to bi mi bio posao iz snova 🥰🥰🥰 jedino sto mene ljuti je mame koje se odnose ružno prema svojoj djeci koje nikad nemaju vremena .. ovo ostalo me može samo ispuniti i usrećiti 🥰❤️

.
    .
    I znam da je neplodnost jako teška i puno puta se osjećam i ja usamljeno i tužno , ali takva je moja sudbina trenutno i stvarno nikom ne poželim nešto takvo , i kad netko ostane trudan veselim se svim srcem , u svojoj molitvi uvijek kažem boze blagoslovi brak moje prijateljice a sto se mene tiče neka bude tvoja volja , Al stvarno je tako , ja sam takva osoba i neznam drugačije jer se jedna draga osoba isto muci i 6 godina im je bilo da nemogu imati djece i od srca želim da se njoj desi ❤️❤️a onda neka bude i moj red 🤞🤞🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• BikMik
    04. Siječanj 2024. 17:48

anny35

BikMik ja nemam nikakvo rijesenje, ali te u potpunosti razumijem i shvacam. To samo progovara tvoja tuga i ocaj iz tebe i vjecno pitanje kad ce vise biti tvoj red.
    Ja zasad kad god mogu izbjegavam druzenja s trudnicama, pogotovo nekima koje su mi davali "dobronamjerne savjete" nakon mojih pobacaja.
    Djecje rodendane izbjegavam skroz. Ne kazem da je to rijesenje, al cemu se muciti ako nije potrebno. Sigurna sam da ce doc vrijeme kad mi to sve nece bit tolika tlaka i muka, al sad meni i mom miru i srcu treba prostora i odmora od stvari koje me rastuzuju i bacaju na dno.
    Svi smo razliciti i evo zavidim eni jer bi i ja voljela da sam takva, al jednostavno eto ispada da nisam. Dvije godine borbe i gubitaka, beskonacnih pregleda i bockanja, saka tableta i vitamina dnevno me pretvorilo u drugaciju osobu.
    Saljem ti virtualni zagrljaj ❣️ situacija je bas teska jer ne mozes otvoreno rec sto mislis jer ces ispast sebicna preosjetljiva, al treba mislit na sebe. Ako nista, izmisli nesto i nemoj ic.

Hvala Anny, upravo se tako osjecam kao i ti. Najmirnija sam kad to sve izbjegavam za sad, jer dvije godine nisam jer mi nije smetalo toliko koliko poslije oktobra, kad sam trebala roditi. Od tad nekako i kad se dobro borim u tim trenutcima, odjednom dodje misao pa ja sam sad trebala drzati svoju bebu u rukama a ne se ovako osjecati, to me skrsi i gotova sam. Kad sve izbjegavam ok mi ide i zacjeljuje rana lagano.
    Eni svaka ti cast, bas mi je drago da se tako osjecas i ne daj da se to promijeni jer je uzasno, nikad ne bi pomislola doci do ovoga. 
    U svakom slucaju vec mi je lakse kad malo popricam, hvala vam 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• anny35
    04. Siječanj 2024. 18:04

Eni ma daleko od toga da se ne veselim tudoj trudnoci i djeci, al kad god vidim neko novorodence se pitam kad ce moj trenutak srece. Nisam ja ljuta il ljubomorna jer netko ima dijete ili je trudan, nego tuzna i umorna jer mojih nema i ne znam kad ce ni biti. Psiholog mi je cak rekao da je logicno da me trigeriraju i smetaju bas novorodencad, a ne recimo djeca od 3 pa nadalje koju poznam od prije svojih pobacaja jer njih ne povezujem sa svojim propalim nadama i planovima. 
    Mozda sam i ja sad vise osjetljivija jer su oba djeteta trebala bit rodena u 12.om mjesecu pa san sad posebno luda. A ni ne pomaze sto su skoro svi oko mene trudni ili rodili. Nije lako stalno imat vjere i nade kad su dani ponekad tako teski. 
    Sve u svemu svatko nosi svoj kriz, netko bolje netko gore. Puno srece i jednoj i drugoj u ovom ciklusu 🙏

• BikMik
    04. Siječanj 2024. 18:25

anny35

Enima daleko od toga da se ne veselim tudoj trudnoci i djeci, al kad god vidim neko novorodence se pitam kad ce moj trenutak srece. Nisam ja ljuta il ljubomorna jer netko ima dijete ili je trudan, nego tuzna i umorna jer mojih nema i ne znam kad ce ni biti. Psiholog mi je cak rekao da je logicno da me trigeriraju i smetaju bas novorodencad, a ne recimo djeca od 3 pa nadalje koju poznam od prije svojih pobacaja jer njih ne povezujem sa svojim propalim nadama i planovima.
    Mozda sam i ja sad vise osjetljivija jer su oba djeteta trebala bit rodena u 12.om mjesecu pa san sad posebno luda. A ni ne pomaze sto su skoro svi oko mene trudni ili rodili. Nije lako stalno imat vjere i nade kad su dani ponekad tako teski.
    Sve u svemu svatko nosi svoj kriz, netko bolje netko gore. Puno srece i jednoj i drugoj u ovom ciklusu 🙏

Eto vidis, nikad nisam kuzila zasto me vise trigeruju trudnoce bliznjij i novorodjendcad, nego manja djeca, jer me stvarno nije pogadjalo nista do prije koji mjesec. Hvala na objasnjenju :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Iglica8
    04. Siječanj 2024. 18:31

U ovom dugom i teskom periodu trebamo misliti na sebe, koliko god to sebicno bilo. Mi osjecaje nade i zalosti prolazimo doslovno svaki mjesec, svaki mjesec se osjecam ko na vrtuljku osjecaja. Tko to nije prosao ne moze znati kako nam je, moze pretpostaviti da je tesko ali ne moze razumjeti u potpunosti. I treba se zauzet za sebe, na sve komentare koji nas pogadjaju treba rec dosta, ja vise ne trpim nikakve dobronamjerne komentare jer se od njih osjecam lose. Isto je i s nekim druzenjima, jednostavno ne idem, necu i ne mogu, mislim na sebe da sacuvam bar donekle zdrav razum. Nadam se da vam ovo ne zvuci previse sebicno, ali kod mene je trenutno tako. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• eni233
    04. Siječanj 2024. 19:12

Iglica8

U ovom dugom i teskom periodu trebamo misliti na sebe, koliko god to sebicno bilo. Mi osjecaje nade i zalosti prolazimo doslovno svaki mjesec, svaki mjesec se osjecam ko na vrtuljku osjecaja. Tko to nije prosao ne moze znati kako nam je, moze pretpostaviti da je tesko ali ne moze razumjeti u potpunosti. I treba se zauzet za sebe, na sve komentare koji nas pogadjaju treba rec dosta, ja vise ne trpim nikakve dobronamjerne komentare jer se od njih osjecam lose. Isto je i s nekim druzenjima, jednostavno ne idem, necu i ne mogu, mislim na sebe da sacuvam bar donekle zdrav razum. Nadam se da vam ovo ne zvuci previse sebicno, ali kod mene je trenutno tako.

Ne zvuci , kažem svatko je ličnost za sebe i svakog nešto pogađa na drugačiji način .. mene recimo ne pogađaju takve stvari , jednostavno sam takva osoba . Koliko god mi je teško , neznam ja nemam problema s takvim stvarima , i ne osuđujem nikog jer svatko je za sebe .. i ne opravdam nikog ko ispituje glupa pitanja , ali ima stvarno ljudi koji to rade a ne kuže da mogu nekog povrijediti nažalost . Neznam cure stvarno mi Vas je zao sto se tako osjećate i nadam se da ćete sto prije ugledati plusice ❤️❤️❤️🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• anny35
    04. Siječanj 2024. 19:35

Bikmik nema na cemu :) i meni je to bio aha! trenutak.
    Iglica imas pravo, kad se tice sebe i svog psihickog zdravlja treba bit nekad sebican. 

Petra110622
    04. Siječanj 2024. 20:37

Ono kad se veselis ugledat pozitivan test, iako je test na koronu 🤣🤦🏻‍♀️ odlican pocetak 2024. 🙄

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• Lunaa93
    04. Siječanj 2024. 20:57

Bebolina2024

Luna ti si krenula po svoje smrzliće. Kakav je sad plan za dalje kad je otkazan FET radi progesterona?
    Lunolina i muž treba za postupak isto imati nalaze markera na spolne bolesti, njemu uputnicu daje opća praksa. Mi smo uvijek skupa išli vaditi i za koji dan bi nam nalaz bio na e-građani a i možeš ispuniti da ti na mail pošalju.
    Tratinčice slobodno ti Anchyyy može reći šta ima kod mene. Sve u svemu sam u iščekivanju M pa krećem.
    A i vjerujem da ne pratiš temu kao prije. I ja sam manje aktivna jer ionako nisam ništa pratila ovaj mj ni bazalnu ni trakice pa sad sam samo u nagađanjima kad je bila otprilike O i kad bi trebala doći M.
    Već si razmišljam o pikanju, morat ću kad sam popodne na poslu sve obaviti tamo. Srećom ovaj prvi dio ništa se ne muti nego kao i štoperica namjesti se doza i pikne. Rekla mi je da se u trbuh pikam pa ću moći i sama. Ovdje je vrijeme pikanja između 16 i 18 a tad mi muža nema pa me on ne bi ni mogao pikati.
    Kako se ti osjećaš?

Plan je da pijem kontraciptivne pilule ovaj mjesec. Nakon sto dobijem, pijem estrofem od drugog dana i vadim nalaze na 12. ili 13. dan i saljem nalaze. Nakon toga, imam dodatnu terapiju koju bih pila ukoliko nalazi budu ok. 
    S tim da cu vec nakon sto dobijem znati da li cu naradni mjesec poceti sa terapijom jer ne znam da li privatne laboratorije rade subotom, s obzirom da smo se preselili u drugu drzavu. Ukoliko ne, krenula bih onda u 3. mjesecu. Svu terepiju sam kupila i ponijecu je sa sobom. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• eni233
    04. Siječanj 2024. 21:03

Petra110622

Ono kad se veselis ugledat pozitivan test, iako je test na koronu 🤣🤦🏻‍♀️ odlican pocetak 2024. 🙄

🤣🤣🤣🤣 Petra ti si mi krvava 🤣🤣❤️❤️🥰🥰 ma jaooooo

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.