Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iglica8
    03. Siječanj 2024. 13:08

Lunilona zasto ti je problem biti na utrogestanima? Mene ce stavit ovaj ili iduci ciklus, pa me sad malo strah 😅😅

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Martina1931
    03. Siječanj 2024. 13:12

Iglica8

Lunilona zasto ti je problem biti na utrogestanima? Mene ce stavit ovaj ili iduci ciklus, pa me sad malo strah 😅😅

Vise nelagoda jer stalno curkas, uvijek su ti gace mokre isl. Zavlacis prst u vaginu vise puta dnevno itd.
    Mogu se piti oralno, al uzrokuje vise nuspojava

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    03. Siječanj 2024. 13:30

Martina, vidis, mene je odmah stavio na 600mg. Bome si ti izgurala dugi period s utricima, ali dobro, uistinu su cuvari trudnoce pa neka je muka s njima sva muka :)
    Cyclotest ti je isto crveni test i na drugim temama ga hvale kao jedan od pouzdanih testova.
    Imas stvarno fanasticnu doktoricu! Sjecam se da si komentirala da je rekla da ne zna zasto drugi ginekolozi toliko stede na tom progesteronu.
    .
    Iglica tocno ovo sto ti je Martina rekla - koma je jer stalno guras prste unutra i staaalno su ti mokre gace. Ja ne nosim nikad uloske i sad moram jer inace budem mokra mokra. Pa moras imati na umu da stavljas otprilike svakih 8 sati - koma mi je kad moram to stavljati na poslu. To mi je bas posebna muka😄
    + utrogestan ima nuspojave, ono sto sam ja primjetila je pojacana razdrazljivost i (mozda) povisena temperatura.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• BikMik
    03. Siječanj 2024. 13:35

Martina1931

Lunolina

Martina1931

Lunolina

Martina1931

Lunolina,Meni tvoja temp zvuci bas dobroi drzim fige da je to to🙈 ti si i nedavno bila na propuhivanju, a unutar 6mj je povecana sansa za trudnocom tako da🤞❤️
    .
    Daaaa, meni se vratio apetit taman za ove blagdane🤣 vratila sam kilo mozda, al ne zamaram se time uopce jer znam da cu vratit s vremenom sve. Bitno da vise ne povracam po cijele dane i da je sa bebicom sve ok🥰

I meni zvuci dobro. Vidjet cemo prekosutra. Danas je test bio potpuno bijeli pa cu sutra preskociti u nadi da ce biti vidljiva crtica u petak u slucaju da je doslo do trudnoce 😄

Ma to je tek 8dpo, ne znm ni jel moguce tako rano pokazati..
    Meni je na 10dpo bila vidljiva, preporucam ti onaj gravignost ultra 10mlu..imas ga u ljekarnama. Ja sam ga bez problema nasla😊

Nadam se da ce se i meni pokazati. Bilo bi super da se taman prije inseminacije pokaze plusic :)
    Vidis, u mojoj ljekarni nemaju taj, ali imaju cyclotest. Medjutim, budem ja danas otisla u drugu ljekarnu po gravignost. Tako i tako moram 12. dpo jos jednom napraviti test.
    Btw jesi ti jos uvijek na progesteronu? Moram priznati da odbrojavam dane kad cu to prestati koristiti, meni je to uzas🙈

Ne znam za taj test. Ovaj je sa rozim linijama pa onda ne mos fulit jel je ili nije🤣
    Joj ja sam ti i dalje na tom progesteronu, do 16tt tako moja gin zeli. Kroz koji dan se skidam, napokon. Ona prati ta kako koje novo istrazivanje izadje i preporuke pa eto.😅😅 iako vecina trazi do 12tt
    Valjda sam se vise i navikla na njih, al su mi super dosli jer ssm imala minimalne grceve isl rsdi njih. U trudnoci odrzavaju miometrij u stanju mirovanja, cuvar trudnoce.
    U lutealnoj fazi sam bila na 400mg, u trudnoci na 600.

I ja moram svoju pitat da povecat na 400mg, vjerujem tvojoj :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Iglica8
    03. Siječanj 2024. 13:43

Aha, kuzim 🫣🫣🫣 ako ce dat rezultata, isplatit ce se 😅

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Martina1931
    03. Siječanj 2024. 13:45

Imamo par curki u ljetnim bebicama.koje su i na vecim dozama, 1200mg. On ne moze skodit u nikakvom slucaju, samo pomoc moze 😅
    Uh. Ja svoju gin obozavam i bas volim kako prati to sve...:)
    Ja imam fobiju od gljivica i bakterija pa ne nosim uloske i onda mijenjam gace 3,4puta dnevno🤣 lakse mi je tako nego dnevni ulosci
    Al cu je trazit da mi briseve sad bas uradi zbog stalnog gurkanja ruku dolje, znam da ce pristat, jer ja za sve dramatiziram😂
    Drzim fige za plusice❤️😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    03. Siječanj 2024. 13:49

Martina ti si već dosta odgurala. Imaš i dobar minus ali bude se to polako vraćalo i bit će ok. Imate kakvo ime u planu za curku? Uživaj u trudnoći.
    .
    Meni je danas 14.dc nisam ništa pratila trakicama do jučer kad nije bilo ništa na trakici kao ni danas. Bila sam i na UZV danas i po njenom je prošla O. Tako da će po svemu sudeći i ovaj ciklus biti kraći. Rekla mi je da zbog godina da mi se ciklus skraćuje, da će u nekom periodu se podosta produžiti i onda nastupa menopauza.
    Dobila sam pikalice, čekam M (po mojoj nekoj procjeni 10 do 12 dana) i krećem s pikanjem. Ovaj put je Pergoveris 300 i dalje ću vidjeti što će dodavati.
    Što se tiče pokrivanja pokrili smo 3, 4 dana prije O. Tako da se nemam ni čemu nadati. Cerviks je dolje nisko.
    Sluzi nešto i nije bilo ovaj mjesec, ali nisam ni pila ni čajeve ni kapi. Ovaj mj sam više odmarala od svega.
     .
    Sretno svima 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    03. Siječanj 2024. 14:00

Bebolina, imam zavjet star nekih 8godina Sv Riti nakon sto sam ostala bez jajnika i jajovoda. Akobogda jednog dana budem imala curicu, da ce se zvati po njoj...tako da nama dolazi Rita😊
    Drzim i tebi fige da iduci ciklus bude uspjesan❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    03. Siječanj 2024. 14:10

Martina1931

Bebolina, imam zavjet star nekih 8godina Sv Riti nakon sto sam ostala bez jajnika i jajovoda. Akobogda jednog dana budem imala curicu, da ce se zvati po njoj…tako da nama dolazi Rita😊
    Drzim i tebi fige da iduci ciklus bude uspjesan❤️

Onda čekamo Ritu 💗
    Hvala 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    03. Siječanj 2024. 14:36

Martina doktorica ti je privatna ili drzavna? Ako je drzavna onda stvarno svaka cast! 
    Ja sam cak progesteron morala uzimati na privatni recept jer ova glupaca drzavna nije htjela dati.
    Ime Rita je prekrasno😍
    .
    Bebolina zao mi je sto ne polazes velike nade u ovaj ciklus, ali mi je s druge strane drago (ukoliko bude nedobitan) da ce barem biti kraci pa ces brze krenuti u postupak! 😊

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.