Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    04. Siječanj 2024. 21:03

Xoxo na 10.dpo je test od 25 osjetljivosti premalo osjetljiv. Ti si trudna, ali to ne mozes vidjeti s tim testom 😬
    .
    Nola rano je jos za odbaciti cijelu pricu. Pusti jos koji dan. No svaka cast na otpimizmu, tako treba! 😊😊

Bebolina muz je danas izvadio krvnu grupu i markere, a ja cu sutra (jer sam morala fizicki do ginekologice da dobijem uputnice). Nadam se da ce do srijede doci nalazi🙈 inace smo u gabuli😬 
    Iako se nadam da ce nalaze traziti na prvom UZV sto znaci da imam 7 dana fore nakon 1. dana ciklusa.
    .
    Cure koje ste nesretne oko trudnica i beba, moj je stav da onda privremeno treba izbjegavati trudnice i bebe. Koliko god je to mozda s jedne strane ruzno, toliko je s druge strane treba postediti sebe i svoje srce. Budite njezne prema sebi🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• freyaa
    04. Siječanj 2024. 21:22

Petra110622

Ono kad se veselis ugledat pozitivan test, iako je test na koronu 🤣🤦🏻‍♀️ odlican pocetak 2024. 🙄

Meni cak ni test na koronu 😅

• BikMik
    04. Siječanj 2024. 21:32

Lunolina

Xoxo na 10.dpo je test od 25 osjetljivosti premalo osjetljiv. Ti si trudna, ali to ne mozes vidjeti s tim testom😬
    .
    Nola rano je jos za odbaciti cijelu pricu. Pusti jos koji dan. No svaka cast na otpimizmu, tako treba!😊😊
    .
    Bebolina muz je danas izvadio krvnu grupu i markere, a ja cu sutra (jer sam morala fizicki do ginekologice da dobijem uputnice). Nadam se da ce do srijede doci nalazi🙈inace smo u gabuli😬
    Iako se nadam da ce nalaze traziti na prvom UZV sto znaci da imam 7 dana fore nakon 1. dana ciklusa.
    .
    Cure koje ste nesretne oko trudnica i beba, moj je stav da onda privremeno treba izbjegavati trudnice i bebe. Koliko god je to mozda s jedne strane ruzno, toliko je s druge strane treba postediti sebe i svoje srce. Budite njezne prema sebi🥰

To treba uciti stvarno, nisam ni primjecivala to prije, kako je covjek ostar prema sebi. Trebalo mi je cuti to opet, da treba biti njezniji prema sebi 🥰

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

WannaBeMama
    04. Siječanj 2024. 22:51

Pozz svima 😊
    Nova sam tu na forumu, mislim citam vas vec neko vrijeme ali evo se prvi put javljam tu na ovoj temi.
    Ja i MM pokusavamo 3 godine. Sa svim pretragama sam pocela tek u 3 mjesec 2023. Nalazi hormona su mi svi bili uredni, jedino je vitamin D bio nesto nizak, odmah sam ga pocela pit i unormalilo se i to. MM je napravio spermiogram koji je isto bio uredan. Pregled sam obavila u Cito poliklinici u Splitu, i na prvom pregledu mi je ginekologica uocila polipe na endometriju. Nakom toga mi je receno da dodem za mjesec dana pa ako endometriji ne nestanu da ih moram ic skidat. U 5 mjesec sam odradila histeroskopiju kod dr. Mimice, proslo sve super, nakon mjesec dana me narucio na kontorolu na kojoj mi je receno da bi bilo najbolje kad bih pocela pratit ovulaciju sa trakicama, jer sam ja bila uvjerena da mi je ovulacija 15dc kada bi dobila masu sluzavog iscjetka i osjetila bolove, međutim oba ginekologa su utvrdila da se meni ovulacija dogodi 17dc sta sam na kraju i sama ustanovila sa trakicama. Isto tako mi je sam ginekolog rekao ako se u 3 mjeseca od histeroskopije nista ne dogodi da ponovno dodem i da cu onda morat odradit i propuhivanje jajovoda (ne znam strucan naziv zahvata 🤣). Nije se nista dogodilo i to me malo ubilo u pojam. Sad cekam da mi dode m pa cu nakon toga krenit dalje. Prvo sam neke stvari ipak morala poslozit u glavi. E i da, ciklus 32 dana, nekad 31. 
    Eto to je ukratko moja prica, takorec tek smo na samom pocetku.

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

WannaBeMama
    04. Siječanj 2024. 22:52

WannaBeMama

Pozz svima 😊
    Nova sam tu na forumu, mislim citam vas vec neko vrijeme ali evo se prvi put javljam tu na ovoj temi.
    Ja i MM pokusavamo 3 godine. Sa svim pretragama sam pocela tek u 3 mjesec 2023. Nalazi hormona su mi svi bili uredni, jedino je vitamin D bio nesto nizak, odmah sam ga pocela pit i unormalilo se i to. MM je napravio spermiogram koji je isto bio uredan. Pregled sam obavila u Cito poliklinici u Splitu, i na prvom pregledu mi je ginekologica uocila polipe na endometriju. Nakom toga mi je receno da dodem za mjesec dana pa ako endometriji ne nestanu da ih moram ic skidat. U 5 mjesec sam odradila histeroskopiju kod dr. Mimice, proslo sve super, nakon mjesec dana me narucio na kontorolu na kojoj mi je receno da bi bilo najbolje kad bih pocela pratit ovulaciju sa trakicama, jer sam ja bila uvjerena da mi je ovulacija 15dc kada bi dobila masu sluzavog iscjetka i osjetila bolove, međutim oba ginekologa su utvrdila da se meni ovulacija dogodi 17dc sta sam na kraju i sama ustanovila sa trakicama. Isto tako mi je sam ginekolog rekao ako se u 3 mjeseca od histeroskopije nista ne dogodi da ponovno dodem i da cu onda morat odradit i propuhivanje jajovoda (ne znam strucan naziv zahvata 🤣). Nije se nista dogodilo i to me malo ubilo u pojam. Sad cekam da mi dode m pa cu nakon toga krenit dalje. Prvo sam neke stvari ipak morala poslozit u glavi. E i da, ciklus 32 dana, nekad 31.

Ispravak *ako polipi ne nestanu 😅

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

Xoxo23
    05. Siječanj 2024. 06:56

Lunolina

Xoxo na 10.dpo je test od 25 osjetljivosti premalo osjetljiv. Ti si trudna, ali to ne mozes vidjeti s tim testom😬
    .
    Nola rano je jos za odbaciti cijelu pricu. Pusti jos koji dan. No svaka cast na otpimizmu, tako treba!😊😊
    .
    Bebolina muz je danas izvadio krvnu grupu i markere, a ja cu sutra (jer sam morala fizicki do ginekologice da dobijem uputnice). Nadam se da ce do srijede doci nalazi🙈inace smo u gabuli😬
    .

Ništa od mene ovaj ciklus danas pad bbt na 36.39 tako da se danas neću ni testirat,danas mi je zadnji dan progesterona možda ujutro napravim test za svaki slučaj iako mislim da ništa od ničega 😄🤨🤨

ČEKAM TVOJ PLUS OVAJ MJESEC 😍😍😅🤣

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Xoxo23
    05. Siječanj 2024. 07:00

vezano za temu drugih trudnica, ja sam primjetila da budem malko ljubomorna 😂 ali samo na ljude u mom okruženju, dok kada vamo neko dobije plus budem nekako ispunjena i sretna 🤣 Da se mi razumimo bude mi drago zbog njih ali mislim da bi bila puno sretnija da ovo sve ne prolazim .. 🤷🏻‍♀️ mislim da je okej da nam bude drago i bolno u isto vrijeme .. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Xoxo23
    05. Siječanj 2024. 07:01

WannaBeMama

Pozz svima 😊

Dobrodošla 🥰 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Jeleenaa
    05. Siječanj 2024. 07:42

Djevojkeeee
    Desilo se moje čudo! Test je pozitivan 🥹🥹🥹

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• BikMik
    05. Siječanj 2024. 07:50

Jeleenaa

Djevojkeeee
    Desilo se moje čudo! Test je pozitivan 🥹🥹🥹

Super, cestitam!!!! 🎊🎉🤗 Nek bude skolska!
    Sad nam otkrivaj carobnunformulu i simptome :D?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.