Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    02. Siječanj 2024. 06:25

Xoxo23

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Cure, sretna Nova! Da nam svima donese pluseve, visoke bete, uredne trudnoce i zdrave bebice🥰
    .
    Pitanje za one koje su koristile utrice - koliko je temperatura visa od uobicajene. Ja sam 6. DPO i tempica mi je 37.15. Mogu li se necemu nadati ili je vjerojatnije da je do progesterona?

Ja koristim Duphaston, za njega tj tu vrstu progesterona sam naišla da ne utječe: “dydrogesterone does not affect basal body temperature (BBT). “ sad ne znam da li su ti utrici isto didrogesteron.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Xoxo & Bebolina hvala na odgovorima.
    Nista, pricekat cu do 10.dpo pa cu napraviti test, a do tad cu se probati ne pitati da li je to simptom utrogestana ili trudnoce🙈

Nadam se da je trudnoća 😍😍😁😁 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Meni je ona bazna temperatura inače 36 označena u grafu a zadnjih par dana je narasla do 36.55 nekako mi pari to nisko naspram tvoje 😩😁

I ja se nadam, ali otom potom, vidjet cemo za par dana :)
    Sto se tice tvoje temperature, svaka zena je individua za sebe. Pa tako i ti, ovosi kolika je tvoja tempica oko ovulacije. Imali smo curke koje su ostale trudne, a temp im je bila oko 36.6 😊

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Xoxo23
    02. Siječanj 2024. 06:53

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Cure, sretna Nova! Da nam svima donese pluseve, visoke bete, uredne trudnoce i zdrave bebice🥰
    .
    Pitanje za one koje su koristile utrice - koliko je temperatura visa od uobicajene. Ja sam 6. DPO i tempica mi je 37.15. Mogu li se necemu nadati ili je vjerojatnije da je do progesterona?

Ja koristim Duphaston, za njega tj tu vrstu progesterona sam naišla da ne utječe: “dydrogesterone does not affect basal body temperature (BBT). “ sad ne znam da li su ti utrici isto didrogesteron.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Nista, pricekat cu do 10.dpo pa cu napraviti test, a do tad cu se probati ne pitati da li je to simptom utrogestana ili trudnoce🙈

Meni je ona bazna temperatura inače 36 označena u grafu a zadnjih par dana je narasla do 36.55 nekako mi pari to nisko naspram tvoje 😩😁

Sto se tice tvoje temperature, svaka zena je individua za sebe. Pa tako i ti, ovosi kolika je tvoja tempica oko ovulacije. Imali smo curke koje su ostale trudne, a temp im je bila oko 36.6 😊

Naišla sam još na to da bi se temperatura trebala namjestiti ako se budiš u drugo vrijeme od nekog uobičajenog i da postoji kalkulator za to , ja se inače budim rano za posao ali sad tokom blagdana sam imala totalno ne redovit raspored spavanja i buđenja .. nekako mi pari too much da se sad i tim pretvaranjem bavim 🤣

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lunolina
    02. Siječanj 2024. 10:35

Xoxo23

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

.

Naišla sam još na to da bi se temperatura trebala namjestiti ako se budiš u drugo vrijeme od nekog uobičajenog i da postoji kalkulator za to , ja se inače budim rano za posao ali sad tokom blagdana sam imala totalno ne redovit raspored spavanja i buđenja .. nekako mi pari too much da se sad i tim pretvaranjem bavim 🤣

Ma da, na godisnjem nema smisla baviti se bazalnom i kalkulacijama 😄

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

nola95
    02. Siječanj 2024. 11:44

Lunolina koji si dpo? Jel ti se pojavilo još nešto neobično osim povišene bazalne temp? 🤞🏻🫶
    Kod mene na 5dpo nikakvih simptoma, jedino sam zadnja dva dana užasno nervozna i emotivna. Tipično za PMS razdoblje kod mene, eh😅 
    Mislila sam provjeravat cerviks ovaj mjesec jer prošli prije M sam ga bez problema napipala pa sad kao znam kaj tražim unutra..🤣 jel u slučaju trudnoće uopće moguće napipati ga ili? 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Lunolina
    02. Siječanj 2024. 13:28

nola95

Lunolina koji si dpo? Jel ti se pojavilo još nešto neobično osim povišene bazalne temp? 🤞🏻🫶
    Kod mene na 5dpo nikakvih simptoma, jedino sam zadnja dva dana užasno nervozna i emotivna. Tipično za PMS razdoblje kod mene, eh😅
    Mislila sam provjeravat cerviks ovaj mjesec jer prošli prije M sam ga bez problema napipala pa sad kao znam kaj tražim unutra..🤣 jel u slučaju trudnoće uopće moguće napipati ga ili?

Ja sam 7. DPO, kako sam na utrogestanima prvi put onda se trudim ne osluskivati tijelo😅
    Ali realno nikakvih specijalno drugacijih simptoma nema osim sto sam luđakinja po ponasanju. Inace sam izuzetno mirne naravi m, a zadnjih dana da oprostite popizdim na svaku glupost😂 ali bas me prebaci. Samu sebe iznenadim.
    I danas mi je na gacicama osvanula neka mini flekica tamnije boje (ne bih rekla da je crvena, vise je sivkasta 🤷🏻‍♀️) za koju molim boga da je implantacijsko iako kod brisanja nema ni primjesa krvi😂😅
    Sto se tice cerviksa, jesi ga pipala oko O? U slucaju trudnoce bi trebao ostati tako visoko i mekan (cak ide vise i mekse), medjutim imali smo curku kojoj je bio tvrd, a bila je frisko trudna. A imamo i recimo Ivy kojoj je skroz do M cerviks mekan. Ocito taj cerviks isto cesto vara🤪
    Kad ces raditi test? Ja razmisljam krenuti sutra i do 12. Dpo se testirati. 

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• mariposa1510
    02. Siječanj 2024. 13:42

Curke, sretna vam i zdrava godina pred nama! ✨🥳
    Ja sam se malo maknula od svega, menga mi je završila, ne pratim bazalnu još, muž i ja smo malo otputovali pa uživamo. 8.1. sam naručena na prohodnost da i to obavim. Tad će mi biti 12.dc pa su mi rekli da nije nužno da će mi raditi tu pretragu ako se uoči da mi je ovulacija blizu.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    02. Siječanj 2024. 16:03

Lunolina

.

Uh lunolina meni ti je s prvom trudnocom na 7 dpo narasla implatacija 37.1 i ostala je na 36.9 do 37.3  ali cim mi je skocila odmah sam skuzila da je nesto drugacije ... i nisam mogla napipat cerviks zapravo mi je sve bilo mekano unutra i da bilo je pozitivno na 12 dpo na testu od 10 mlu....
    Dok sad u ovoj trudnoci na 5 dpo pad bazalne iliti implataciski dip na 36.4 sa 36.8  i skocila drugi dan visoko i ostala sve iznad 36.95 taj dan kad mi je bila 36.4 isto zimica kao i s prvom bebom s tim da mi je vec na 9 dpo ovog puta bilo pozitivno😊😁drzim fige 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Siječanj 2024. 16:04

Martina je bila isto na progesteronu i njoj je vec 4 dpo bila visoko temp na 37.1  isto je mislila da je od progesterona jer on povecava tempicu ali eto ipak je i bila trudnoca u pitanju ostala joj je bazalna visoko i to je to...kakva ti je tempica danas ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    02. Siječanj 2024. 16:25

Ja danas 8dc a vec egg white imam, a muza mi nema do ponedeljka 😭. Zadnja dva pyta sam na 15dc ovulirala, nadam se dai mece propast ciklus, ne smijem ni koristiti trakice da ne preplacem januar :(

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

nola95
    02. Siječanj 2024. 17:12

Lunolina ista stvar kod mene, neuračunljiva sam par dana zadnjih, zapamtit ćemo taj simptom ako ispadne da smo trudne 🤣🤞🏻 samo pred M sam pipala cerviks, vecer prije neg sam radila test prošli mjesec, pa zato znam otprilike kakav je osjećaj kad je “nisko”. Probat cu ga napipat večeras, a za test cu čekati 10 dpo da se ne mučim s umišljenim sjenama prije😭😭
    Mare kako si? Vidim da si na pola puta skoro, baš su proletjelo tjedni 😍 Jel ste saznali spol bebe možda?
    BikMik 🤞🏻držim i ja fige, možda bude samo duža priprema pred ovulaciju jer 8dc je dost rano🤞🏻🫂

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.