Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    01. Siječanj 2024. 17:49

eni233

Xoxo23

eni233

Xoxo23

eni233

Ivyyyy

https://ibb.co/Yj7Y4HxMoguce da mi je stvarno uranila O, jer eto danas vec slabija i neg crtica…

Može biti super 🤞❤️ sretno ivvyyy u pokrivanju
    Eni kakvo je stanje s tobom ? Ima li kakvih simptoma ? 🫣

Ima krenuo je svijetlo rozi iscjedak znaci sutra krece prava menga , kao sto sam i pretpostavila .

😔

A nema veze .. bit će kad će Bog htjeti i dati ❤️🥰 Bog zna kad će biti pravo vrijeme za to i zahvalna sam mu na svemu što mi je do sad dao a što se trudnoće tiče očito nije još moje vrijeme ja ću se strpiti još malo .
    .
    .
    Sretno curama koje pokrivaju i koje iščekuju plusice 🤞🤞🤞 daj boze da vam bude dobitan ciklus .
    I ovom priliko vam želim čestiti Novu godinu i poželjet vam puno zdravlja i ljubavi a ostalo će sve u svoje vrijeme ❤️❤️❤️❤️

Da ja isto doslovno tako razmišljam, bit će kada on odluci i kad bude pravo vrijeme za to ! ❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lunolina
    01. Siječanj 2024. 18:03

Xoxo23

Lunolina

Cure, sretna Nova! Da nam svima donese pluseve, visoke bete, uredne trudnoce i zdrave bebice🥰
    .
    Pitanje za one koje su koristile utrice - koliko je temperatura visa od uobicajene. Ja sam 6. DPO i tempica mi je 37.15. Mogu li se necemu nadati ili je vjerojatnije da je do progesterona?

Ja koristim Duphaston, za njega tj tu vrstu progesterona sam naišla da ne utječe: “dydrogesterone does not affect basal body temperature (BBT). “ sad ne znam da li su ti utrici isto didrogesteron.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Xoxo & Bebolina hvala na odgovorima.
    Nista, pricekat cu do 10.dpo pa cu napraviti test, a do tad cu se probati ne pitati da li je to simptom utrogestana ili trudnoce🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    01. Siječanj 2024. 18:13

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Cure, sretna Nova! Da nam svima donese pluseve, visoke bete, uredne trudnoce i zdrave bebice🥰
    .
    Pitanje za one koje su koristile utrice - koliko je temperatura visa od uobicajene. Ja sam 6. DPO i tempica mi je 37.15. Mogu li se necemu nadati ili je vjerojatnije da je do progesterona?

Ja koristim Duphaston, za njega tj tu vrstu progesterona sam naišla da ne utječe: “dydrogesterone does not affect basal body temperature (BBT). “ sad ne znam da li su ti utrici isto didrogesteron.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Nista, pricekat cu do 10.dpo pa cu napraviti test, a do tad cu se probati ne pitati da li je to simptom utrogestana ili trudnoce🙈

Držimo 🤞🤞 da je trudnoća u pitanju ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• curka2312
    01. Siječanj 2024. 18:43

Pozdrav zene,
    Da javim, bila sam na hitnoj, pregledana sam, jedino sto mi je rekao doktor da je endometrij zadebljan i po tome trenutno moze reci da sam trudna, ali da ne moze sad reci razlog smedeg iscjetka jer je jos prerana trudnoca (5tt).
    Za tjedan dana oper ultrazvuk 

*rani spontani- 01.24

JagodaMalina
    01. Siječanj 2024. 19:05

Sretna novaa!!! 1. dan nove godine i 1. dan ciklusa 😖😖
    Ali nadam se da je to to za ovu 2024. godinu 😀😀

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

pupetta
    01. Siječanj 2024. 19:55

Curka bit ce to sve ok :)
    Meni je po testu danas ovulacija, osjecam bol u desnom jajniku od jucer. Pokrili smo sinoc i veceras cemo ako uspijemo pa sto Bog da. Prosli mjesec nisam radila test, ali sam osjetila ovulaciju, ali nije se uhvatilo. Tako da ne zelim previse razmisljati, ali da se nadam - nadam.
    Sretna vam nova godina, zelim vam obilje zdravlja, ljubavi i mira. Da uskoro ugledate plus na testu i da imate strpljenja i zahvalnosti tijekom procesa koji nije uvijek onakav kakvim ga ocekujemo. To vam od srca zelim. Uzivajte ❤️🥂

Baby P 03/21 💙

Xoxo23
    01. Siječanj 2024. 20:04

curka2312

Pozdrav zene,
    Da javim, bila sam na hitnoj, pregledana sam, jedino sto mi je rekao doktor da je endometrij zadebljan i po tome trenutno moze reci da sam trudna, ali da ne moze sad reci razlog smedeg iscjetka jer je jos prerana trudnoca (5tt).

Jesu ti vidili možda gestacijski vrećicu ? Možda da nazoveš svog ginekologa pa da betu izvadiš, jesu ti nju vadili na hitnoj ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Xoxo23
    01. Siječanj 2024. 20:06

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

.

Nadam se da je trudnoća 😍😍😁😁  🤞🏼🤞🏼🤞🏼 
    Meni je ona bazna temperatura inače 36 označena u grafu a zadnjih par dana je narasla do 36.55 nekako mi pari to nisko naspram tvoje 😩😁

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Petra110622
    01. Siječanj 2024. 23:45

Sretna Nova svim curama, da nam ova godina bude dobitna 🙏🥰🍀
    Ja sam 13dc, hvatam O, ubrzo ce, pokrivamo svako dva dana 🤞

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• curka2312
    02. Siječanj 2024. 06:13

Xoxo23

curka2312

Pozdrav zene,

Jesu ti vidili možda gestacijski vrećicu ? Možda da nazoveš svog ginekologa pa da betu izvadiš, jesu ti nju vadili na hitnoj ?

Jos se ne vidi, vidi samo zadebljani endometrij. Sutra idem vaditi betu 

*rani spontani- 01.24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.