Cure kako ste danas? 😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
napravila sam još jedan lh test. Linija je još uvijek jednako tamna (crna)
https://ibb.co/mF8ppm1
iskreno više nisam sigurna da li lovim ovulaciju ili je riječ o trudnoći…imam pcos i nemam ništa ustaljeno. imala sam prije par dana i sukrvicu.
postoji li mogućnost da lh trakica očitava trudnoću?
sutra ću opet napraviti test, pa ću vidjeti da li ima promjena
ili trakice ne valjaju ili očitava nešto jako, jako…
Imas li ti test na trudnocu negdje pri ruci?🙈
Nemam test. Danas cu ga kupiti, pa cemo vidjeti
napravila sam još jedan lh test. Linija je još uvijek jednako tamna (crna)
https://ibb.co/mF8ppm1
iskreno više nisam sigurna da li lovim ovulaciju ili je riječ o trudnoći…imam pcos i nemam ništa ustaljeno. imala sam prije par dana i sukrvicu.
postoji li mogućnost da lh trakica očitava trudnoću?
sutra ću opet napraviti test, pa ću vidjeti da li ima promjena
ili trakice ne valjaju ili očitava nešto jako, jako…
Ovisi, kada ti je bila zadnja menstruacija ? 😅
Zadnja M je bila 7.12.
Zdravo drage ženice. Ja sam ovaj mjesec izbjegavala forum da vam pisem, ali sam vas citala stalno. Moja menstruacija treba da dodje za 7 dana. Za sad nemam simptoma koji upucuju da ce doci, ali mi je par dana izasla bubuljica na celu 🥹, nadam se da to ne znaci nista. Iscekuje li koja od vas dolazak odnosno ne dolazak menstruacije kao ja?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Dobar dan drage moje!
Danas sam opet tuzna i razocarana...
10 dan dpo, radila sam test za rano otkrivanje, i naravno nista :(((
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure kako ste danas? 😊
Bolesno😤jucer sam isto imala temp , navečer . :( danas su me grudi počele boljeti . Nist posebno
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Zdravo drage ženice. Ja sam ovaj mjesec izbjegavala forum da vam pisem, ali sam vas citala stalno. Moja menstruacija treba da dodje za 7 dana. Za sad nemam simptoma koji upucuju da ce doci, ali mi je par dana izasla bubuljica na celu 🥹, nadam se da to ne znaci nista. Iscekuje li koja od vas dolazak odnosno ne dolazak menstruacije kao ja?
Ja bi trebala dobriti 2.1-5.1 tako nekako ako mi je bila O odma nakon peaka onda 2.1 a ako je bila kasnije koji dan onda 5.1 .. ali ja ću sigurno dobiti . Tako da ne nadam se ničemu
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja bi trebala dobriti 2.1-5.1 tako nekako ako mi je bila O odma nakon peaka onda 2.1 a ako je bila kasnije koji dan onda 5.1 .. ali ja ću sigurno dobiti . Tako da ne nadam se ničemu
Imaš li neke simptome?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Imaš li neke simptome?
Ne , isto kao i pred mengu danas su me grudi počele boljeti kao i svaki mj .. a i bolesna sam već 3 tjedna tako nemogu niti pratiti ništa .. jučer sam isto bila u tempraturi dosta kašljem i tako . Boli me sve mislim da sam gripu pokupila jer test na koronu mi je bio negativan
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Imaš li neke simptome?
Ne , isto kao i pred mengu danas su me grudi počele boljeti kao i svaki mj .. a i bolesna sam već 3 tjedna tako nemogu niti pratiti ništa .. jučer sam isto bila u tempraturi dosta kašljem i tako . Boli me sve mislim da sam gripu pokupila jer test na koronu mi je bio negativan
Najbitnije je sada da ozdravis. Nadam se da cemo uskoro vidjeti plusic 🤞🤞🤞
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji