Baš mi je zanimljivo ovo što pišete kak si preuzimaju jajovodi jajne stanice, a jel moguće imati ovulaciju na oba jajnika isti ciklus? I jel ide to striktno svaki mjesec drugi jajnik? Kad bi imali bolje zdravstvo pa da možemo svaki mjesec na pregled bez moljenja i izmišljanja simptoma. Moja dr još radi samo pola radnog vremena jer joj ne mogu nać zamjenu a žena trebala vec bit u mirovini. Znaci naručivanje je dva mjeseca prije minimalno.
Ja osobno znam obiteljski prijateljicu koja je ostala trudna sa jajnikom gdje nema jajovoda koji joj je prethodno zbog vanmat izvađen.. inače nebi nikad znala o tome bas je zanimljivo .. meni je žuto tijelo bilo u desnom jajniku i zapelo u desnom jajovodu .. kamoli sreće da je ovi livo pokupia možda bi bilo bolje 😁
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Medy zao mi je 😩 sreća u nesreći je ako je sve samo otišlo.. i nije bilo potrebe za nikakvom intervencijom daljnjom.. brz oporavak 🤍
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Baš mi je zanimljivo ovo što pišete kak si preuzimaju jajovodi jajne stanice, a jel moguće imati ovulaciju na oba jajnika isti ciklus? I jel ide to striktno svaki mjesec drugi jajnik? Kad bi imali bolje zdravstvo pa da možemo svaki mjesec na pregled bez moljenja i izmišljanja simptoma. Moja dr još radi samo pola radnog vremena jer joj ne mogu nać zamjenu a žena trebala vec bit u mirovini. Znaci naručivanje je dva mjeseca prije minimalno.
Ja osobno znam obiteljski prijateljicu koja je ostala trudna sa jajnikom gdje nema jajovoda koji joj je prethodno zbog vanmat izvađen.. inače nebi nikad znala o tome bas je zanimljivo .. meni je žuto tijelo bilo u desnom jajniku i zapelo u desnom jajovodu .. kamoli sreće da je ovi livo pokupia možda bi bilo bolje 😁
Kad čujem ovakve price to mi bas ulije neku nadu 🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Drage zene evo da se javim i ja. Vec dva dana sam u bolnici zbog sumnje na vanmtericnu trudnocu. Dosla sam sa jakim bolovima u hitnu gdje su me ostavili. I danas sam prokrvarila sve opet oslo samo. Hcg nijee nikako ni rastao zato mi je test bio onako slab. Tako je kako je. Idemo dalje. Tuzna jesam ali znam da tu nije bilo nista pa mi je lakse. Saljem vam puno pozdrava ♡♡♡♡
Draga moja , nadma se da ćeš ti biti dobro i drži se
❤️❤️❤️ mi smo tu za tebe 😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Drage zene evo da se javim i ja. Vec dva dana sam u bolnici zbog sumnje na vanmtericnu trudnocu. Dosla sam sa jakim bolovima u hitnu gdje su me ostavili. I danas sam prokrvarila sve opet oslo samo. Hcg nijee nikako ni rastao zato mi je test bio onako slab. Tako je kako je. Idemo dalje. Tuzna jesam ali znam da tu nije bilo nista pa mi je lakse. Saljem vam puno pozdrava ♡♡♡♡
Bas mi je zao :( nadam se da ces se brzo oporaviti i da ce sve biti u redu.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Medy bas mi je zao ☹️
No sreca u nesreci sto je otislo sve samo i sto si i dalje s oba jajnika i jajovoda 🥰
Nadam se da ces ubrzo opet ostati trudna no ovog puta da sve bude kako treba 😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ivyy, javi nam se sutra 🙏
Medy, zao mi je, zelim ti brz oporavak ❤🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hocu🥹
Nego zene, sutra je mom malenom bratu 7.rodjendan (on ima Down sindrom, i ja sam jako jako vezana za njega), a ja sam mislila da ce rezultati danas prije nego mi je vadila krv, ali onda je rekla sutra i poslje mi je tek to doslo u glavu.
Danas sam sva u nekom ne znam cemu, uglavnom on je meni najveca ljubav, od kad se rodio, pazila sam ga i mazila, hranila i presvlacila, em jer sam imala vec 18 god kad se rodio i bilo je neocekivano, em samim tim jer ima Down sindrom uvijek smo oko njega vise i vise, i nasa ljubav je toliko nevjerojatna i bas bas smo povezani i sad me to sve tako nesto raznjezilo🙈🥰
Moram nekom da pisem nesto, da skrenem misli...
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Medy, jako mi je žao! Nadam se da ćeš brzo prebroditi gubitak ❤️ Pozitivna stvar je svakako da nisi morala ići ni u kakve daljnje procedure. Nemam osobnog iskustva, ali mislim da bi to bilo još dodatno psihičko i fizičko opterećenje. Želim ti brz oporavak od ovog ružnog događaja!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Zao mi je, budi jaka.. ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji