Cure i ja bi se prikljucila iscekivanju. (Ne) trebam dobiti za Badnjak/Bozic i vec sad osjetim da cu najvjerojatnije i dobiti... lakse bi mi bilo da podijelim neupsjeh i s vama, a ne samo s muzem. Nadam se i dalje bozicnom cudu, al eto svi simptomi za dobit su tu.
Jutro, evo i ja 8DPO, a grudi vec cini mi se ispuhale tako da nista i od mene. I meni je lakse sa vama podijeliti, nego njena razocarati, a prolazi kroz jedan tezak period.
Testira li se ko uskoro?
Sretno Ivyyy
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Meni je danas DAN D!🙄😂 iščekujem.. sise me vise ne bole bas kao prethodnih dana, samo čekam da počne M da sto prije i završi. Da imam bar neku sumnjivi i dobar simptom bi napravila, ali s obzirom na stanje nista od testa 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nalazi jos nisu dosli, ja sam se cijelu noc prevrtala po krevetu, nista spavala nisam, iskreno ruke mi se tresu
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jutro cure, ja sinoć sanjala da sam kod doktora i dogovaramo prvi postupak u MPO jer nismo uspjeli preko dvije godine prirodno ostati trudni..a kod dr sam došla na kozmetičke filere kao i on započeo temu o plodnosti. Jel si predviđan buducnost il je mozda pun mjesec?😅
Ivy nadam se da će nalazi čim prije, sretan rođendan braceku!
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Medy želim ti brzi oporavak draga, žao mi je što je tako ispalo😔🫂
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Jutro cure, ja sinoć sanjala da sam kod doktora i dogovaramo prvi postupak u MPO jer nismo uspjeli preko dvije godine prirodno ostati trudni..a kod dr sam došla na kozmetičke filere kao i on započeo temu o plodnosti. Jel si predviđan buducnost il je mozda pun mjesec?😅
Ivy nadam se da će nalazi čim prije, sretan rođendan braceku!
😂😂😂😂
Ja isto imam neke lude snove i slabo spavam već 2,3 noći za redom. Sve se nešto vrtim, budim, sanjam.. boze me sačuvaj😅😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Joj cure ja sam sanjala da sam.rodila i rekli da je decko a bio je obucen u curicu🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Medy jako mi je žao, budi jaka!
Ivy pokusaj se sto vise opustit, drzim fige da je sve dobro!!
Moja M dosla jucer sve po kalendaru, tocna kao i uvijek!
Skroz sam okej stim jer evo ja i muž planiramo na odmor 27og, jedno desetak dana. Taman da mi sad završe ovaj tjedan i dok smo na odmoru su mi plodni dani tako da nekako se veselim tome jer znam da cemo bit opusteni bez obzira.
Imam pitanje vezano za trakice, nakon peaka jeli vam postepeno svijetli pa se zadrži na nekom nivou ili vam ide sve svjetlija i svjetlija ? Meni je trenutno svjetlija od peaka ( bar onog kojeg ja mislim da je bia ako je do O došlo s obzirom da sam fibrala ) ali je i dalje tamnija nego inače neke random dane ?
Sve vas čitam nego kako sam bolesna nemam snage tipkat..
Ivyyyy sretan rođendan bratu !❤️❤️ i sretno sa nalazima nadamo se lijepim vijestima !
Bebolina ista stvar, samo sam bez fibre sada 🫣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji