Ljudi moji kako sat moze mjeriti unutrasnju temperaturu tjela iliti bazalnu???? Moze eventualno izmjerit tjelesnu ali nikako ne bazalnu temperaturuā¦.
Može može mare , moji sestri prema temperaturi , sat predviÄa , napise joj za dva dana M dolazi i tako joj bude ..ali mora nositi svaku veÄer , Ā napredovala je tehnologija , vjerovala ili ne . Meni je ona rekla nek si to složim .Ā

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
šØ35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Eni koji je to sat? Ako možeÅ” stavi link. Sad si podatke možeÅ” unositi u neku od aplikacija za to pa da imaÅ” graf i vidiÅ” kako ti se kroz mjesec kreÄe temp.
Apple Watch vezija 8 , da krenula sam si unaÅ”ati veÄ 3 dana za redom pa Äemo vidjeti š¤£š¤£ Mona tempica se kreÄe u jutarnjim satima od 35.95-36.22, tako da kad bude iznad 36.5 , znat Äu da ili sam trudna ili je ovulacija š¤£š¤£š¤£ ja sam vam hladna ko Å”pricer cure moje š¤£š¤£š¤£š¤£šš«£
Da je apple watch verzija 1000 ona moze izmjerit temperaturu tjela iliti tjelesnu temperaturu a ne onu koja se gleda iliti bazalnu koja je najdublja u tvom tjelu u sredini tjela znaci unutrasnja....
Sin J.š21.11.2022
30.5.2024 Braco P.š
Ljudi moji kako sat moze mjeriti unutrasnju temperaturu tjela iliti bazalnu???? Moze eventualno izmjerit tjelesnu ali nikako ne bazalnu temperaturuā¦.
Može može mare , moji sestri prema temperaturi , sat predviÄa , napise joj za dva dana M dolazi i tako joj bude ..ali mora nositi svaku veÄer , napredovala je tehnologija , vjerovala ili ne . Meni je ona rekla nek si to složim .
Ma de molim te trener sam 15 godina imala sam i imam satove od kad su krenuli... ali isto tako i znam sto je bazalna temperatura jedino da si ga gurnem duboko u sebe pa ce mi izmjeritiš¤£š¤£š¤£š¤£
Sin J.š21.11.2022
30.5.2024 Braco P.š
Eni koji je to sat? Ako možeÅ” stavi link. Sad si podatke možeÅ” unositi u neku od aplikacija za to pa da imaÅ” graf i vidiÅ” kako ti se kroz mjesec kreÄe temp.
Apple Watch vezija 8 , da krenula sam si unaÅ”ati veÄ 3 dana za redom pa Äemo vidjeti š¤£š¤£ Mona tempica se kreÄe u jutarnjim satima od 35.95-36.22, tako da kad bude iznad 36.5 , znat Äu da ili sam trudna ili je ovulacija š¤£š¤£š¤£ ja sam vam hladna ko Å”pricer cure moje š¤£š¤£š¤£š¤£šš«£
Da je apple watch verzija 1000 ona moze izmjerit temperaturu tjela iliti tjelesnu temperaturu a ne onu koja se gleda iliti bazalnu koja je najdublja u tvom tjelu u sredini tjela znaci unutrasnjaā¦.
Pa da razumijem ja Å”ta ti želiÅ” reci , ali ti prema toj temperaturi nekako zna kad Äe ti ti ciklus poÄeti .. sad ja neznam kako on to raÄuna i Å”ta on raÄuna i radi .. ali stvarno je toÄan Å”ta se tiÄe ciklusa . Jer recimo sestri piÅ”e na aplikaciji M za 5 dana , a sat joj javi kao da Äe ciklus poÄeti za dva i tako bude . Evo stvarno ubi me ako želiÅ” ali ja neznam po Äemu on to raÄuna i kakoĀ

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
šØ35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Da je apple watch verzija 1000 ona moze izmjerit temperaturu tjela iliti tjelesnu temperaturu a ne onu koja se gleda iliti bazalnu koja je najdublja u tvom tjelu u sredini tjela znaci unutrasnjaā¦.
PogreÅ”no! Bazalna nije nikakva najdublja, u sredinu tijela niti u utraÅ”nja temperatura u tijelu. Bazalna temperatura oznaÄava temperaturu tijela u mirovanju i najniža je temperatura koju tijelo ima u stanju mirovanja. Kao Å”to je i bazalni metabolizam npr. najniža potroÅ”nja energije pri osnovnim funkcijama organizma. I bazalna temperatura je temperatura tijela š
š©š» 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
š±āāļø35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 š„, 1 ET blastociste ā, 1āļø
12./24. FET ā
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 š„, 8 oploÄenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ā
06/25. FET , 8.dpt ābeta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ā¤ļø
Eni hvala na odgovoru za sat.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ā
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ā
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ā
08/24 spontani pobaÄaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Uglavnom , ja ne želim da me se pogreÅ”no shvati Ā ali stvarno, Ā imala sam ja verzije Apple watcha i prijaÅ”nje ali nisam imala opciju mjernja temperature na njima a recimo ovaj sam dobila od muza za roÄkas pa ga imam od nedavno ali eto ja to viÅ”e manje koristim kad treniram a preko noÄi bi ga punila jer nisam znala da ima opcija mjernja temperature .. pa sad sam si ja složila da mi mjeri u 5,30 svaki dan jer se tad budim. Osim nedelje kad se budim u 6 jer idem na misu u 7 .. i mjerim si par dana pa Äu vidjeti kako Äu do kraja mjeseca , ne mora znaÄiti da je to precizno jer sigurno nije ali Äe sigurno pokazati neki skok u temp ako se bude u tijelu neÅ”to deÅ”avalo , ja sam si kupila i bazalni za mjerenje temp , pa si usporeÄujem .. pa na kraju kad budem pratila cjeli jedan ciklus jer ovaj nema smisla vise , budem stavila Graf š„°

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
šØ35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
PogreÅ”no! Bazalna nije nikakva najdublja, u sredinu tijela niti u utraÅ”nja temperatura u tijelu. Bazalna temperatura oznaÄava temperaturu tijela u mirovanju i najniža je temperatura koju tijelo ima u stanju mirovanja. Kao Å”to je i bazalni metabolizam npr. najniža potroÅ”nja energije pri osnovnim funkcijama organizma. I bazalna temperatura je temperatura tijela š
Procitaj knjigu o bazalnoj temperaturi i gdje je ona najmjerodavnija da se mjeri i zasto ...ja sam to laicki napisala i da zato se ona mjeri u rektumu jer je najmjerodavnija tamo jer je najblize sredini tjela odnosno najdublje....ali kazem to kad procitas neke knjige itd a ne samo google znas...
Eni sretno
Sin J.š21.11.2022
30.5.2024 Braco P.š
Procitaj knjigu o bazalnoj temperaturi i gdje je ona najmjerodavnija da se mjeri i zasto ā¦ja sam to laicki napisala i da zato se ona mjeri u rektumu jer je najmjerodavnija tamo jer je najblize sredini tjela odnosno najdubljeā¦.ali kazem to kad procitas neke knjige itd a ne samo google znasā¦
Eni sretno
Tnx mare š¤š

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
šØ35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Bazalna temperatura je "unutarnja" temperatura tijela u mirovanju tijekom najmanje tri sata punog sna. Nakon dugog odmora, oÄitanja temperature neÄe biti pod utjecajem dodatnih vanjskih Äimbenika..
Za to je zasluzan endokrini sustav i rad jajnika za temperaturu tako da svakako kako bi te neke stvari bile jasnije procitajte si kad stignete ili posudit knjige u knjiznici pa ce vam bolje vjerujte pomoc nego google..Ā
i da ne mogu vjerovat da krecu jesenske bebice ...vjerujem da ste sve u njima ove godineššššsretno
Sin J.š21.11.2022
30.5.2024 Braco P.š
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji