Ja danas kao da sam u najvecem pms, temp propustila i u isto vrijeme jedem cips, puding i cokoladu, znaci muz kad me je vidio nije mu bilo dobro..
Meni se sise ispuhale, lice pocelo bubuljavit, grcevi na najjace, 12dpo sutra... cekam da dode M i da je "proslavim" za 10.godisnjicu i Bozic 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😭
Ali nema veze, u Novu godinu ulazimo jači, idemo dalje s vjerom da ce sve doci na svoje 🙏 sretno svim curama 🍀
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hocu🥹
Nego zene, sutra je mom malenom bratu 7.rodjendan (on ima Down sindrom, i ja sam jako jako vezana za njega), a ja sam mislila da ce rezultati danas prije nego mi je vadila krv, ali onda je rekla sutra i poslje mi je tek to doslo u glavu.
Danas sam sva u nekom ne znam cemu, uglavnom on je meni najveca ljubav, od kad se rodio, pazila sam ga i mazila, hranila i presvlacila, em jer sam imala vec 18 god kad se rodio i bilo je neocekivano, em samim tim jer ima Down sindrom uvijek smo oko njega vise i vise, i nasa ljubav je toliko nevjerojatna i bas bas smo povezani i sad me to sve tako nesto raznjezilo🙈🥰
Moram nekom da pisem nesto, da skrenem misli…
Pa neka mu je sretan 7.rođendan.☀️❤️🎉🎊
Dosta radim s djecom s Down sindromom i oni su svi tako predivni i tako topli. Svako dijete koje znam s DS mi je baš posebno. I njih se baš brzo zavoli, meni čak ni nisu u krvnom srodstvu ali baš su posebni.
.
Ja sam i dalje skomirana, Covid sam negativna.
Medy 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hocu🥹
Nego zene, sutra je mom malenom bratu 7.rodjendan (on ima Down sindrom, i ja sam jako jako vezana za njega), a ja sam mislila da ce rezultati danas prije nego mi je vadila krv, ali onda je rekla sutra i poslje mi je tek to doslo u glavu.
Danas sam sva u nekom ne znam cemu, uglavnom on je meni najveca ljubav, od kad se rodio, pazila sam ga i mazila, hranila i presvlacila, em jer sam imala vec 18 god kad se rodio i bilo je neocekivano, em samim tim jer ima Down sindrom uvijek smo oko njega vise i vise, i nasa ljubav je toliko nevjerojatna i bas bas smo povezani i sad me to sve tako nesto raznjezilo🙈🥰
Sretan rodendan malom bratu❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Petra također… grčevi malo po malo krenuli od sinoć, i još me taj jajnik jedan posebno bolucka stalno, kao da me bocka Non stop i osjećam ga kako se pomicem. Sutra treba stići M. Ah😤
Ivyyy sretan ročkas braci 🥳
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hocu🥹
Sretan mu rockas ❤️❤️🥳
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja se stvarno nadam da cemo barem jedno Bozicno cudo imat na forumu!
Medy zelim ti puno smage i brz oporavak 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivy sretan rockas braceku! :) i sretno danas s nalazom. Javi ishod 🤞🏻
.
Karla1408 rekla bih da to nije peak, ali ti je to aplikacija oznacila zato sto su ti kasnije trakice skroz blijede i racuna da si u medjuvremenu imala peak, sto je moguce. Koliko ti inace traju ciklusi?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji