Nama osiguranje odbili da preuzme pola troskova, drugo pristaje ali dok odemo kod njih i dok nam odobre trajalo bi 2-3 mjeseca. Ja jedva cekala i januar za postupak, ovako cu siznuti do marta, tacno sam na ivici snaga. Razmialjam da je pitam da sama platim dvije inseminacije do postupka…
A jel su naveli zašto su vas odbili ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/VtjFVc4
Ovako mi Premom označava. Nastavit ću svakako..
Nama osiguranje odbili da preuzme pola troskova, drugo pristaje ali dok odemo kod njih i dok nam odobre trajalo bi 2-3 mjeseca. Ja jedva cekala i januar za postupak, ovako cu siznuti do marta, tacno sam na ivici snaga. Razmialjam da je pitam da sama platim dvije inseminacije do postupka…
Ispunjavamonsve uslove, ali ta klinika nema potpunonodobrenje nego samo djelomicno. Ali imaju sa par osiguranja specijalni ugovor preuzimanja, ali mi nisu smjeli reci ranije, sve komplikovano u ovoj Njemackoj 😅
Ustedila bi jedno 2000eur sto nije malo za malo vise strpljenja
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ispunjavamonsve uslove, ali ta klinika nema potpunonodobrenje nego samo djelomicno. Ali imaju sa par osiguranja specijalni ugovor preuzimanja, ali mi nisu smjeli reci ranije, sve komplikovano u ovoj Njemackoj 😅
Ustedila bi jedno 2000eur sto nije malo za malo vise strpljenja
Da baš, tek sad shvacam kako je tamo sve komplicirano mislim kolko god se mi žalimo na naše doktore opet smatram da nam je bolje tu sto se tiče nekih zdravstvenih stvari 😏😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ako je preko uputnice se čeka , a ako si plaćaš sam odma je isti dan a nekad i čekaš sve ovisi . Barem je tako kod nas tu di ja živim . Nije sve ko u Zagrebu u manjim mjestima se čeka za nalaze .
Ivyy je koliko sam skuzila u Njemackoj pa sam zato komentirala.. razumijem kad su manja mjesta nazalost se duze ceka … a ono izludis 2 dana😆 ja nebi to mogla platila 20 e i dobila za 2 h rezultat…. dobro da je uooce dobila tak brzo sve i vadenje i sve e to bi ja npr se nacekala sve ima svoje prednosti i mane
Sad nisam skužila šta nije trebala danas dobiti rezultate ?
Pa je ...ja neznam gdje se to nazalost tak dugo ceka od jucer od podne do danas evo 3 h jedinl ako je vec dobila a nije se uspjela javiti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ako je preko uputnice se čeka , a ako si plaćaš sam odma je isti dan a nekad i čekaš sve ovisi . Barem je tako kod nas tu di ja živim . Nije sve ko u Zagrebu u manjim mjestima se čeka za nalaze .
Ivyy je koliko sam skuzila u Njemackoj pa sam zato komentirala.. razumijem kad su manja mjesta nazalost se duze ceka … a ono izludis 2 dana😆 ja nebi to mogla platila 20 e i dobila za 2 h rezultat…. dobro da je uooce dobila tak brzo sve i vadenje i sve e to bi ja npr se nacekala sve ima svoje prednosti i mane
Pa je …ja neznam gdje se to nazalost tak dugo ceka od jucer od podne do danas evo 3 h jedinl ako je vec dobila a nije se uspjela javiti
A bratov ročkas je sigurno nema vremena se sad javiti , javit će se navečer sigruno ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pa je …ja neznam gdje se to nazalost tak dugo ceka od jucer od podne do danas evo 3 h jedinl ako je vec dobila a nije se uspjela javiti
A bratov ročkas je sigurno nema vremena se sad javiti , javit će se navečer sigruno ❤️
Da❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sad ipak po ovome svemu vidimo da naše zdravstvo nije tako loše. Jučer sam telefonski otvorila bi, rekao mi kad dođem k sebi malo da odem u lab napraviti nalaze krvi. To ću sutra kako god mi bilo.
Sada je i muža pokosilo, temp preko 39 sve me strah hoće li ostati jedan živi spermij za postupak nakon ovoga.
Znam da su na drugoj grupi cure pisale da muževi nakon korone po 3mj nisu imali živih spermija u uzorku pa sad ne znam jel će i nama tako jer se radi o visokoj temp ili što?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
https://ibb.co/VtjFVc4
Ovako mi Premom označava. Nastavit ću svakako..
Mislim da ti je ove visoke vrijednosti aplikacija spetljala. Probaj jos jednom staviti slike tih testova. Mislim da se zblesirala (sto joj se zna dogodoti :D)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sad ipak po ovome svemu vidimo da naše zdravstvo nije tako loše. Jučer sam telefonski otvorila bi, rekao mi kad dođem k sebi malo da odem u lab napraviti nalaze krvi. To ću sutra kako god mi bilo.
Sada je i muža pokosilo, temp preko 39 sve me strah hoće li ostati jedan živi spermij za postupak nakon ovoga.
Znam da su na drugoj grupi cure pisale da muževi nakon korone po 3mj nisu imali živih spermija u uzorku pa sad ne znam jel će i nama tako jer se radi o visokoj temp ili što?
Mi poslije korone 7 mj nismo uspjeli onda smo imali pauzu 3 mj i drugi ciklus koristila trakice i ostala trudna..pila sam vrkutu ...fertil up ..ma sva cuda🤣🤣🤣evo ipak mora proc neko vrijeme da se tijelo oporavi
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji