Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    12. Prosinac 2023. 09:45

Jeleenaa

Ženice, imate li neki čaj za preporučiti za žensko zdravlje za nas sto pokusavamo zatrudniti?

Marulja do ovulacije iako je meni osobno jako ružna i ne mogu je bas pit.. .. zatim imaš vrkutu nju možeš cijelo vrijeme osim tokom ciklusa ja mislim. 

Ja sam uzela ove kapi pa pijem uz neki čaj čiji mi se okus sviđa  https://naturapharm.net/proizvod/viva-feme-kapi-30-ml-bilje-sestre-ljubice/ , imaju i oni svoje čajeve ali nisan probala

Cure ima li koja da se prati s menon ovaj misec ja sam trenutno 8dc u nadi da ću ovulirat ovi misec 🙏🏻💪🏻😍

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Xoxo23
    12. Prosinac 2023. 09:49

Bebolina2024

https://ibb.co/BZ6KwSL
    Konačno nakon ne znam koliko mjeseci da sam vidjela baš dosta jaču drugu crticu. Tako da svakako peak je bio danas do podneva. Pokrili smo jučer i pokrit ćemo večeras. Sutra je muž na putu i pitanje hoće li i kada stići kući.
    BikMik ti i ja se pratimo. Mariposa kakva je situacija kod tebe, se pratimo? Jel se još netko prati s nama?
    Meni po svemu sudeći sutra se računa kao dan O i očekivana ili neočekivana M je između 23. i 25.12.
    Ivyyy ovo kod tebe baš zeza. Uvijek može biti i T, ali ako nije onda baš šteta da ti toliko se odugovlači ciklus. Najpametnije javit se ginekologu i provjeriti sve.
    Pozdrav svima 🤗

Meni ti čak tamo di je očitana 0.43 pari tamnije od dana prije .. nekako me ponekad iživcira ova aplikacija pored zdravih očiju 🤣 
    Držim fige da ove tamne budu ono šta želimo 😍

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• eni233
    12. Prosinac 2023. 09:51

Xoxo23

Jeleenaa

Ženice, imate li neki čaj za preporučiti za žensko zdravlje za nas sto pokusavamo zatrudniti?

Marulja do ovulacije iako je meni osobno jako ružna i ne mogu je bas pit.. .. zatim imaš vrkutu nju možeš cijelo vrijeme osim tokom ciklusa ja mislim.

Ja sam uzela ove kapi pa pijem uz neki čaj čiji mi se okus sviđa https://naturapharm.net/proizvod/viva-feme-kapi-30-ml-bilje-sestre-ljubice/, imaju i oni svoje čajeve ali nisan probala

Cure ima li koja da se prati s menon ovaj misec ja sam trenutno 8dc u nadi da ću ovulirat ovi misec 🙏🏻💪🏻😍

Ja sam ti 11 dc .. ali sam ti još uvijek bolesna i nikako da se oporavim .. bas me uhvatilo nešto gadno .. meni ti bude O oko 17,18 dc , ali sad neznam ako ce ova bolest utjecati na to .. jaoo užasno 

Bebolina nadam se da ćeš nas uskoro iznenaditi jednim debelim plusicem , vidim da si uhvatila pozitvnu trakicu ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰

Ivyy kako si ? Si na kraju dobila ili ćeš nas iznenaditi plusicem ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🤞🤞🤞

Ostale cure koje pokrivate sretno u pokrivanju i druge kobe čekate pozitvne testove držimo 🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Iglica8
    12. Prosinac 2023. 10:30

Ja sam danas 11dc, jucer sam prvi put uslikala trakicu kroz aplikaciju i bila je 0.23. Mi bi ovaj cijeli tjedan trebali pokrivati ali nisam bas sigurna kako ce nam to uspjeti jer nam je cijeli 12.mjesec ludnica. Tako da mi ostaje nada u ono kad zene kazu da su ostale trudne od jednog seksa u plodnim danima 😅

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Bebolina2024
    12. Prosinac 2023. 10:54

Xoxo23

Bebolina2024

https://ibb.co/BZ6KwSL
    Konačno nakon ne znam koliko mjeseci da sam vidjela baš dosta jaču drugu crticu. Tako da svakako peak je bio danas do podneva. Pokrili smo jučer i pokrit ćemo večeras. Sutra je muž na putu i pitanje hoće li i kada stići kući.
    BikMik ti i ja se pratimo. Mariposa kakva je situacija kod tebe, se pratimo? Jel se još netko prati s nama?
    Meni po svemu sudeći sutra se računa kao dan O i očekivana ili neočekivana M je između 23. i 25.12.
    Ivyyy ovo kod tebe baš zeza. Uvijek može biti i T, ali ako nije onda baš šteta da ti toliko se odugovlači ciklus. Najpametnije javit se ginekologu i provjeriti sve.
    Pozdrav svima 🤗

Meni ti čak tamo di je očitana 0.43 pari tamnije od dana prije .. nekako me ponekad iživcira ova aplikacija pored zdravih očiju 🤣
    Držim fige da ove tamne budu ono šta želimo 😍

I meni isto tako djeluje. Ali na ovoj od 0.43 vidi se da je kontrolna linija dosta tamna a onda ova druga svijetlija.
    Na onome od 0.83 su obje linije podjednake nekako, čak ni kontrolna nije izražena kao na drugima. I slikala jedno 5,6 slika i svaka pokazivala oko 0.83. Svakako računam da je taj dan bio peak a jučer O i danas 1.dpo. Mi smo ovaj mjesec pokrili dan prije peaka i sinoć. Na dan peaka smo imali tehničkih problema i nije odrađeno do kraja. Ali i s ova dva sam zadovoljna.
    Što se tiče Marulje i meni je baš jaka ali progutana u nekoliko većih gutljaja i to je to. Vrkuta mi je super naspram ove prve. Da vrkuta se pije sve dane osim za vrijeme menstruacije, tih par dana se uzme pauza. Ja sam je pila i sada prije vađenja hormona pa su mi svi u granicama. Ali i prvi put su mi bili ok a tada nisam pila. 
    Eni taman do ovulacije si kao nova 😊
    Brzo ozdravi😘 i hvala ti na lijepim željama, isto želim i ja tebi.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    12. Prosinac 2023. 11:42

Nisam jos dobila, sutra cu raditi jedan test za svaki slucaj pa cemo vidjeti, al i ja sam sanjala kako vam saljem🙈

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• BikMik
    12. Prosinac 2023. 11:54

Ivyyyy

Nisam jos dobila, sutra cu raditi jedan test za svaki slucaj pa cemo vidjeti, al i ja sam sanjala kako vam saljem🙈

E svasta, ja sam bas toliko jasno sanjala da prvo sta sam uradila jos iz kreveta je javila de ovdje. Ako bude hvatsm mustuluk :D
    Zene jel vas ikad bolila cista kod pubicne kosti prema preponi? Toliko me do juce boli da sad jedva na poslu hodam u momentoma, 1DPO? Bojim se da se od stoperice i svega i to nije povecalo jis...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    12. Prosinac 2023. 12:02

Iglica8

Ja sam danas 11dc, jucer sam prvi put uslikala trakicu kroz aplikaciju i bila je 0.23. Mi bi ovaj cijeli tjedan trebali pokrivati ali nisam bas sigurna kako ce nam to uspjeti jer nam je cijeli 12.mjesec ludnica. Tako da mi ostaje nada u ono kad zene kazu da su ostale trudne od jednog seksa u plodnim danima 😅

Mi se pratimo 😁 samo
    Sto su moji ciklusi 33 dana , a tvoji au sigruno kraći 🤣🤞 Ali sretnoooo

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Jeleenaa
    12. Prosinac 2023. 12:31

Xoxo23

Jeleenaa

Ja sam uzela ove kapi pa pijem uz neki čaj čiji mi se okus sviđa https://naturapharm.net/proizvod/viva-feme-kapi-30-ml-bilje-sestre-ljubice/, imaju i oni svoje čajeve ali nisan probala

Jesam li procitala gore da ste negdje napisale da vrkuta smanjuje sluz tokom.ovulacije?
    Spremam se za ovulaciju 🤞

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• medy
    12. Prosinac 2023. 12:51

Pozz zene meni danas 37 daan ciklusa, gospodje crvenkapice jos nema :D Test sam radila prije 3 dana , tad sam bila 12 dpo,bio negativan,i od tad nisam vise radila. imam bolove kao da cu dobiti i ledja me rasturaju,al nikako da krene. Znam da nisam trudna sigurno jer imam tipicne pms simptome, i  nekakav rastezljivo vodenasti isjecak koji uvjek imam pred menst. tako da sam ovaj jesec vec otpisala. :))) svima vama zelim da sto prije ugledate svoje plusice <3333

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.