Mi se vratili s konzultacija u Repromedu. I oni, kao i u Betaplus, za nas ne preporučuju nikakve invazivnije postupke. Moram napraviti prohodnost jajovoda i Radončić kaže ako je to u redu, onda mjesec - dva pauze s pokušavanjima doma i onda eventualno inseminacija ako doma ne uspijemo jer kod nas je sve u najboljem redu. Ne znam evo... Doktor je jako optimističan i imala sam dojam kao da misli "Šta ste vi došli kad je s vama sve u redu i imate TEK 32 godine".
Jel koja od vas bila kod njih? Kakve dojmove imate?
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Pozdrav cure,
Ovaj mjesec nakon menstruacije pocela sam po prvi puta koristiti trakice. Pocela sam 7 dan ciklusa gdje mi je testna crta bila malo svjetlija od kontrolne. Koristeci svaki dan, testna crta mi je sve svjetlija, a moja ovulacija bi morala biti sve blize sto nedokazuju sve svjetlije testne crte. Molim pomoc oko ovog i je li to normalno prije ovulacije? Ili testne crte moraju biti tamnije sto je ovulacija blize?
Hvala unaprijed na razumijevanju i odgovorima
Radiš li uvijek trakice u isto vrijeme? Pazis li da ne unosis previse vode u organizam par sati prije toga?
Ako je gore sve korektno odradjeno, mozda ti ovulacija nije onda kada si mislila da je ili si mozda bas naletila na ciklus bez ovulacije (svaka zena ima jedan ili vise takvih godisnje). :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Mi se vratili s konzultacija u Repromedu. I oni, kao i u Betaplus, za nas ne preporučuju nikakve invazivnije postupke. Moram napraviti prohodnost jajovoda i Radončić kaže ako je to u redu, onda mjesec - dva pauze s pokušavanjima doma i onda eventualno inseminacija ako doma ne uspijemo jer kod nas je sve u najboljem redu. Ne znam evo… Doktor je jako optimističan i imala sam dojam kao da misli "Šta ste vi došli kad je s vama sve u redu i imate TEK 32 godine".
Mislim da bi ti prohodnost jajovoda dobro doslo, barem da se ne pitas jesu li prohodni. Potom IUI i onda ako to ne ideprobati ‘teze’ postupme. Dok napravis prohodnost pa probate mjesec-dva pa se pokrenete za IUI, prodje par mjeseci
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
I ja ću ići na ispitivanje prohodnosti preostalog jajovoda ukoliko ne dođe do trudnoće u sljedeća 4 ciklusa. Tako mi je moj novi ginekolog predložio
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mi se vratili s konzultacija u Repromedu. I oni, kao i u Betaplus, za nas ne preporučuju nikakve invazivnije postupke. Moram napraviti prohodnost jajovoda i Radončić kaže ako je to u redu, onda mjesec - dva pauze s pokušavanjima doma i onda eventualno inseminacija ako doma ne uspijemo jer kod nas je sve u najboljem redu. Ne znam evo… Doktor je jako optimističan i imala sam dojam kao da misli "Šta ste vi došli kad je s vama sve u redu i imate TEK 32 godine".
Nisam bila kod njih ali oni su dosta hvaljeni. Po uspješnosti su pri samom vrhu. Zato sam i rekla ako ću se odlučiti da idem privatno onda su mi oni prvi izbor. Muž bi već sada k njima ali ja baš želim proći Vinogradsku i nadati se da možda budemo uspjeli kod njih.
Kad nemate nikakav problem onda lijepo čuvaj novčeke i sve što možeš u bolnici obaviti obavi. A onda ako nema uspjeha odeš kod nekoga od privatnika nakon provjere prohodnosti i koje inseminacije u bolnici. Jer svaki taj pregled dosta košta i za čas se nakupe poveći troškovi.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Nisam bila kod njih ali oni su dosta hvaljeni. Po uspješnosti su pri samom vrhu. Zato sam i rekla ako ću se odlučiti da idem privatno onda su mi oni prvi izbor. Muž bi već sada k njima ali ja baš želim proći Vinogradsku i nadati se da možda budemo uspjeli kod njih.
Kad nemate nikakav problem onda lijepo čuvaj novčeke i sve što možeš u bolnici obaviti obavi. A onda ako nema uspjeha odeš kod nekoga od privatnika nakon provjere prohodnosti i koje inseminacije u bolnici. Jer svaki taj pregled dosta košta i za čas se nakupe poveći troškovi.
Imamo sutra konzultacije u Vinogradskoj pa ću vidjet što mi oni kažu i koliko bih morala čekati na išta kod njih. Malo sam nestrpljiva već sada i ne da mi se čekati mjesecima da se nešto poduzme zato bih se jedino možda odlučila za Repromed. Vidjet ću još sutra kako će proći u Vinogradskoj pa onda kad budem imala iskustvo iz tri različite poliklinike/bolnice ćemo se odlučiti kojim putem dalje .
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Imamo sutra konzultacije u Vinogradskoj pa ću vidjet što mi oni kažu i koliko bih morala čekati na išta kod njih. Malo sam nestrpljiva već sada i ne da mi se čekati mjesecima da se nešto poduzme zato bih se jedino možda odlučila za Repromed. Vidjet ću još sutra kako će proći u Vinogradskoj pa onda kad budem imala iskustvo iz tri različite poliklinike/bolnice ćemo se odlučiti kojim putem dalje .
Mislim da se u Vinogradskoj čeka jedino ako se ide u IVF jer te pišu na listu za lijekove. Mene su na prvim konzultacijama u 9.mjesecu pisali za 1.mjesec. I zbog toga čekam, taman da mi se nisu poklopili blagdani i da se ciklus nije malo skratio i njihovo zatvaranje laboratorija na par dana taman bi išla s ovim ciklusom koji bi trebao krenuti na Božić, ali ću morati čekati onaj iza. Ali dobro, sad će to sve brzo doći.
Sretno onda sutra na konzultacijama.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ivyyyy, sanjala sam da si nam poslala dva pozitivna testa na grupu 🫣
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️