Lunolina hvala na savjetu!!ali ovaj put kao da su me napale samo “izvana” 🫣 . Nemam ni onaj sirasti isjcedak ni ništa, zato mi bas čudno. Isto ću se probati i izvana namackati kokosovim uljem, imam ga kući, neće odmoći 🥰
Ivyyyy sretno ti i daljeeee držim fige da je to to. Napravi test onda kad si ti spremna 🤞🏽
Nola dobrodosla natrag 🌸
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Lunolinahvala na savjetu!!ali ovaj put kao da su me napale samo “izvana” 🫣 . Nemam ni onaj sirasti isjcedak ni ništa, zato mi bas čudno. Isto ću se probati i izvana namackati kokosovim uljem, imam ga kući, neće odmoći 🥰
Ivyyyysretno ti i daljeeee držim fige da je to to. Napravi test onda kad si ti spremna 🤞🏽
Noladobrodosla natrag 🌸
Pomoci ce ti sigurno! :)
.
Nola dobro dosla i jos brze otisla na ljepse teme 😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Žene kone imate PCOS jel tko od vas uzimao preko e bay ove kapsule. Čini mi se lakše i jeftinije njoh nego inofolic.
https://ibb.co/j8R7Nxs
Ništa od mene ovaj mjesec.. došla M 25 dc.. zaboravila sam ko me pita za Cataferyl al evo očito pomaže.. ciklusi su mi inače užasno ne redoviti i znaju se odužit zadnja dva uranilo 😆
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
👨🦰-sve ok
👧- sve ok
Prva IUI ❌
Pozdrav,
Vec sam pisala na forumu ali na drugu temu , vidim da i ovdje ima dosta slicnih odg , pa me zanima dali je netko imao pozitivno iskustvo s testovima nakon IUI-a ?
Meni je ovo druga po redu , 3 dana mi je do M , sutra trebam ici vaditi betu ,napravila sam kucni test pokazao mi je negativan rezultat , dali je moguce da beta bude oke bez obrira na kucni test ?
Hvala 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
👨🦰-sve ok
👧- sve ok
Prva IUI ❌
Pozdrav,
Vec sam pisala na forumu ali na drugu temu , vidim da i ovdje ima dosta slicnih odg , pa me zanima dali je netko imao pozitivno iskustvo s testovima nakon IUI-a ?
Meni je ovo druga po redu , 3 dana mi je do M , sutra trebam ici vaditi betu ,napravila sam kucni test pokazao mi je negativan rezultat , dali je moguce da beta bude oke bez obrira na kucni test ?
Hvala 🤗
Naravno da ima sanse jos, jest da nisam isla na inseminaciju, ali onda si oko 10-11DPO. Sretno autra ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
👨🦰-sve ok
👧- sve ok
Prva IUI ❌
Pozdrav,
Hvala 🤗
Naravno da ima sanse jos, jest da nisam isla na inseminaciju, ali onda si oko 10-11DPO. Sretno autra ✌️
Hvala BikMik 🤗
Ja se jos uvijek nadam da bi beta mogla biti mozda i oke , ali evo sutra cemo vidjeti 🙏
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Cure, kako ste jutros, ima li novosti 🤞🙏
Ja sam sinoc u 23h uhvatila peak, pokrivamo sve 🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jutro, cure!
Ja sam danas na 7.dc, nisam još počela piškit trakice ovaj ciklus, ali temperatura mi je i jučer i danas ujutro 36,4 kakva bude nakon ovulacije pa mi sad ništa nije jasno. Nije mi se ovo nikad prije događalo. Najviša temp prije ovulacije mi je inače 36,2. A nikad nisam ni imala ovulaciju ovako rano, najranije što je bila je na 11.dc
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji