Ivy, koliko ti inace traje lutealna faza? Ne bi trebala gledati koliko ti je dug ciklus nego koji si dpo jer ispada da ti je ovaj mjesec kasnija ovulacija pa je logicno da je i ciklus duzi.
No svakako drzim palceve da naredin 9 mjeseci ne dobijes M! 🤭
.
Eni javi sto kazu! Mozda ne bi bilo lose da probate inseminaciju jer vas to mogu ugurati prije postupka pa da probate i tu opciju. Mislim da te mozda vec u sijecnju mogu ugurati na inseminaciju. Bilo bi super da probate i ostanes iz prve trudna! :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ivyyy tako je jedna članica pisala prije da muž govori da je sve mekano. Tako se ja nadam mekanom svaki mjesec pa ništa, uvijek tvrdi i na izlazu cerviks. A u slučaju trudnoće kažu da se on povuče i ne može ga se napipati i unutra je sve mekano. Točno znam da je ona tako opisivala.
Da, meni je ono kad mi je bio pozitivan Lh cerviks bio nize, pisala sam vam to da je spusten,
Ovih dana se je opet podigao, i onako je srednje ni tvrd ni mekan, ne znam kako da opisem, i zna mi biti nekad tako i prije M visi al se onda dva dana dan prije spusti..
ne znam, ako ne dobijem do sutra, ponovit cu test, a mozda mi se samo nesto poremetilo, ne znam necu sebi opet stvoriti pressing..
Ivyy ako je pozitivan test onda ce bit pozitivan sada...i
Popodne i u bilo koje vrijeme s obzurom kad ti je bila ovulacija...drzim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lunolina, slazem se s tobom i za lutealnu fazu i dpo.
Jer nema smisla.gledat najduzi ciklus nego period najduze lutealne faze ustvari..a ona ne bi trebala biti duze od 15dana ili 16 max nisam sigurna
Ja isto msm ako je pozitivno, vec sad bi trebalo pokazati🤞❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa inace mi je 13 dana i 14 dan dobijem
Nisam rekla da nece biti poz ako nesto ima, ali ne zelim sebi stvarati pressing, itd, sacekat cu ako dobijem sutra ako ne, onda cu
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Nisam rekla da nece biti poz ako nesto ima, ali ne zelim sebi stvarati pressing, itd, sacekat cu ako dobijem sutra ako ne, onda cu
Sve smo mi razlicite meni nikad nije npr bio presing popisat se na trakicu za trudnocu odmah sam znala na cemu saam i ak nisam trudna mirno sam docekala menstraciju .... nikad nebi sebe ajmo rec mucila u smislu imala hrpu nekakvih simptoma ja bi izludila da se ne popisam🤣🤣🤣 a popisala sam im more negativnih u ovih 6 godina...
Presing bi si stvarala kad bi cijeli dan razmisljala jer jesam il nisam znaci izludila bi...al kazem razlicite smo... milion puta sam curama rekla svojim frendicama da nisam pisnula test a jesam🤣🤣jace je bilo od mene🤣🤣🤣🤣ugll... kako god napravi test kad ti to zelis... ovo je forum u kojem ti svatko moze nesto sugerirat il pomoc a i ovako je na tebi sve ostalo... svakako sretno❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sve smo mi razlicite meni nikad nije npr bio presing popisat se na trakicu za trudnocu odmah sam znala na cemu saam i ak nisam trudna mirno sam docekala menstraciju …. nikad nebi sebe ajmo rec mucila u smislu imala hrpu nekakvih simptoma ja bi izludila da se ne popisam🤣🤣🤣 a popisala sam im more negativnih u ovih 6 godina…
Presing bi si stvarala kad bi cijeli dan razmisljala jer jesam il nisam znaci izludila bi…al kazem razlicite smo… milion puta sam curama rekla svojim frendicama da nisam pisnula test a jesam🤣🤣jace je bilo od mene🤣🤣🤣🤣ugll… kako god napravi test kad ti to zelis… ovo je forum u kojem ti svatko moze nesto sugerirat il pomoc a i ovako je na tebi sve ostalo… svakako sretno❣
Pa vec sam pisala jedan, zato sam i rekla da cu sacekati do sutra, a simptomi Boze dragi, pa svaka od nas ih ima svaki mjesec, realno, ali slazem se svako je drugaciji i svako zna sta mu je presing a sta nije. Hvala u svakom slucaju 🥰
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lunolina, slazem se s tobom i za lutealnu fazu i dpo.
Jer nema smisla.gledat najduzi ciklus nego period najduze lutealne faze ustvari..a ona ne bi trebala biti duze od 15dana ili 16 max nisam sigurna
Ja isto msm ako je pozitivno, vec sad bi trebalo pokazati🤞❤️
Istina , meni su faze 15-16 dana lutealne duže od toga nebi smjele biti ako su ovulacije prisutne ako nisu onda budu i duže te faze . Ja svako puta kad uhavtim peak 16 ili 17 dpo dobim M sad ovisi kad mi se ovulacija točno desi .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Meni je uvijek 13 dana i 14 dan dobijem, pa cak i prosli mj samo sto mi je bila kasnije O pa mi je bio dulji ciklus.. ali do 16 dana je normalno kako citam po netu, tako da vidjet cemo 🤗
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pozdrav cure, ja sam povratnica na forum pa mislim da je dobro vrijeme da se ubacim sad kad je tema o tom presingu koji si znamo postavljati u tom periodu čekanja. Evo meni je stigla M jučer nakon kašnjenja od dva dana. Dobila sam novi posao pa smo prestali pokušavat, ustvari prestala sam ja pratit ovulaciju s trakicama i to, al odnose smo imali kak smo imali volje. Zato nisam znala na čemu sam ovaj mjesec i umislila sam trudnoću više neg ikad a jedino kaj me zanijelo je bol u cicama praktički. Uglavnom vraćam se ovdje iščekivati s vama jer mi brže prolaze dani kad imam za koga još navijati. Shvatila sam da ću ionako otvarat komplikacije čim ostvarim trudnoću i da mi je ipak želja prevelika da bi “čekali” jer ko zna koliki je put pred nama..
Ivy popratila sam tvoju priču i znam kako je s dugim ciklusima, dodatno frustrirajuće. Držim fige da je ovo tvoj ciklus.🫂
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Meni je uvijek 13 dana i 14 dan dobijem, pa cak i prosli mj samo sto mi je bila kasnije O pa mi je bio dulji ciklus.. ali do 16 dana je normalno kako citam po netu, tako da vidjet cemo 🤗
Da da normlano je ja imam 16 dana od O do M , zato i imam duže cikluse .. ništa to nije loše … zato meni nema bas smisla raditi test prije 17 dpo jer Ali nekad napravim čisto je se ponadam da će biti pozitvan ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌