Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    04. Prosinac 2023. 08:57

Martina da!!! užasno mi je djelovalo na psihu, naslagao mi se problem na problem, ALI promjenila sam doktora i pre zadovoljna sam. i točno se dešava kako je rekao, pustiti sve, jajnici će sami početi raditi ponovno, ne forsirati ništa (jer je pre rano i frisko od vanm. još uvijek) i ako se ne desi za 4-6mj onda ćemo poduzimati neke druge opcije. I evo, poceli jajnici raditi sve super samo da se riješim glupih gljivica. Ali idem ovaj mjesec i preko mrtvih sto bi se reklo😂😂😂 napokon dočekala da se vrati O. 
    Kakvo je stanje s tobom??🥰🥰
    M-P tako je i mojoj frendici, kod gin. tlak uvijek skoči a kući joj je idealan😀 Ajde super bit će sve ok🤞🏽, kroz nifty se sazna i spol jel? Javi nam obavezno! Imaš li kakav osjećaj za spol? 😃

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    04. Prosinac 2023. 09:03

BikMik, upratila sam i stanje sa spermiogramom..i mene  je sokiralo nakon onakvog nalaza u 9.mj jer se sjecam "turbo spermica"😅, mogu misliti kako je vama bilo.. ja imam osjecaj da je morala ta prehlada utjecati, i citala sam dosta o tome. Pogotovo ako je mozda i koronu prebolio ili nest slicno a d anije ni znao. I citala sam tvoje misli o potpomognutoj i "borbe" ..i bas evo, od srca ti zelim taj plus, i svoju bebu jer zasluzujes to. Kao i naravno svaka od nas tu skupljene koje se borimo za svoje cudo❤️ bit ce ok, mora biti ok.
    Laurell, ostvarili ste vec jednom trudnocu , i drugi put cete samo strpljivo. Izgubili ste sad eto par pokusaja realnih radi gluposti, bitno je da si promijenila lijecnika i dalje idete naprijed❤️ 
    Ja sam ok, mucnine povracanja i neki problemi sa gest.dijabetesom al nista dramaticno :) cekam da prodje jos malo do 12tt evo pa da mogu krenuti disati napokon🙏

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    04. Prosinac 2023. 09:08

Nisam danas radila test, ja trebam tek 6.dobiti po aplikaciji, ocito su mi se ciklusi produzili na 40 dana.. 
    jucer me bas glava boljela i mislila sam da cu dobiti kroz noc, ali nisam.. i vec me par dana boli glava, onako tu i tamo.. 
    ne znam, vidjet cu sutra, prekosutra sta i kako 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

M-P
    04. Prosinac 2023. 09:26

laurell

Martinada!!! užasno mi je djelovalo na psihu, naslagao mi se problem na problem, ALI promjenila sam doktora i pre zadovoljna sam. i točno se dešava kako je rekao, pustiti sve, jajnici će sami početi raditi ponovno, ne forsirati ništa (jer je pre rano i frisko od vanm. još uvijek) i ako se ne desi za 4-6mj onda ćemo poduzimati neke druge opcije. I evo, poceli jajnici raditi sve super samo da se riješim glupih gljivica. Ali idem ovaj mjesec i preko mrtvih sto bi se reklo😂😂😂 napokon dočekala da se vrati O.
    Kakvo je stanje s tobom??🥰🥰
    M-Ptako je i mojoj frendici, kod gin. tlak uvijek skoči a kući joj je idealan😀 Ajde super bit će sve ok🤞🏽, kroz nifty se sazna i spol jel? Javi nam obavezno! Imaš li kakav osjećaj za spol? 😃

Da da. Sazna se spol ako kao zelis onda oznacis da ti bude u nalazu. A ja svakak zelim 🤭 iskreno stvarno mi je svejedno ali ja stalno imam osjecaj da ce biti curica.. iako svi oko mene vicu da ce bit decko. Mozda imam osjecaj jer imam 4 sestre i u obitelji su nam do prvog necaka sve bile cure pa sam navikla na zenski rod nekako. Svakako veselim se sto god da je.. mogu se zamislit da imam i jedno i drugo. 
    Javim vam svakako ♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• BikMik
    04. Prosinac 2023. 09:28

Martina1931

BikMik, upratila sam i stanje sa spermiogramom..i mene je sokiralo nakon onakvog nalaza u 9.mj jer se sjecam "turbo spermica"😅, mogu misliti kako je vama bilo.. ja imam osjecaj da je morala ta prehlada utjecati, i citala sam dosta o tome. Pogotovo ako je mozda i koronu prebolio ili nest slicno a d anije ni znao. I citala sam tvoje misli o potpomognutoj i "borbe" ..i bas evo, od srca ti zelim taj plus, i svoju bebu jer zasluzujes to. Kao i naravno svaka od nas tu skupljene koje se borimo za svoje cudo❤️ bit ce ok, mora biti ok.
    Laurell,ostvarili ste vec jednom trudnocu , i drugi put cete samo strpljivo. Izgubili ste sad eto par pokusaja realnih radi gluposti, bitno je da si promijenila lijecnika i dalje idete naprijed❤️
    Ja sam ok, mucnine povracanja i neki problemi sa gest.dijabetesom al nista dramaticno :) cekam da prodje jos malo do 12tt evo pa da mogu krenuti disati napokon🙏

Hvala Martina na ohrabrenju, mozda je i corona, ne zeli se testirat na nju. Posto sam vec dva puta ostala trudna, da mu je takav uvijek ne bi bilo bas moguce, ali izgleda da je prehlada i stres odradila svoje. Ali kao sto kazes, mora sve biti dobro ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    04. Prosinac 2023. 15:59

https://ibb.co/Z2PKwGF

Došao je nalaz supruga spermiograma , i puno mu se popravio od prošlog puta 😁🥰🥰🥰 sto nam je super , sutra zovemo kliniku da čujemo sto dalje 🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    04. Prosinac 2023. 16:01

eni233

Došao je nalaz supruga spermiograma , i puno mu se popravio od prošlog puta 😁🥰🥰🥰 sto nam je super , sutra zovemo kliniku da čujemo sto dalje 🤞

Wohooooo, super Eni bas mi je drago sto je bolji nalaz❤️🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    04. Prosinac 2023. 16:06

eni233

Bravo!!!💪🏽💪🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• BikMik
    04. Prosinac 2023. 16:06

eni233

Super Eni, bas dobro! Dajete i nama nadu za brz popravak 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Bebolina2024
    04. Prosinac 2023. 17:20

Eni bravo za nalaz. Jedna briga manje.
    BikMik sretno danas na konzultacijama, javi što kažu.
    Pozdrav svima 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.