Ja nisam za sad jos dobila, proslo mj sam dobila na 39 dc (a to je danas), i to mi je bilo najdulje u proteklih godinu dana.. mada mi po app pise sutra, al onda su mi se stvarno produljili ciklusi na 40 dana😱
Ovako imam osjecaj svaku vecer da cu dobiti, onaj cudan osjecaj u stomaku i glava me bolucka(kao pred M), muz mi samo govori kako je dolje sve mokro i mekano i cudno😅, i jako mi se pusi i trazi cigara(inace mogu bas izdrzati bez cigare, a zadnjih dana bi je pojela koliko mi pase🥹)
Jako sam zbunjena i eto ne znam ..
Ja bi na tvom mjestu ponovila testic. Probaj zadrzati par sati pa onda pisni. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lurell, imam ti instant lijek za gljivice! :D
Umocis tampon u ekstra djevicansko kokosovo ulje i stavis unutra. I izvadis ga van kroz pola sata (vadis tako brzo jer mehanicki uklanjas gljivice) i onda, ovisno ima li ih puno ili malo stavljad opet tampon sa kokosovim uljem ili probas iznutra namazati prstom kokosovo ulje (uvijek pazis da u ulje umaces prst koji je cist 🤭). Kokosovo ulje ti ubija gljivice, ali i djeluje smirujuce pa te nece svrbiti.
.
Eni u jednu ruku ti cestitam na super spermiogramu, a u drugu ruku se nadam da ti nece reci da moras na inseminaciju. Stvarno mislis da bi ti to mogli reci?
Mislim da inseminaciju forsiraju jer se ona placa + potpuno su cisti pred hzzo-om buduci da hzzo trazi prvo inseminaciju ako je sve ok pa onda umjetnu.
Btw jesi ti njima rekla da pokusavate od 11/23 ili si smuljala i rekla malo vise?
Eee za gljivice sam i ja to cula, ali nisam nikad probala. Meni je funkcioniralo na dnevni ulozak par kapi cajevca. On je isto dobar i za gljivice i za bakterije. Ali je jak, pa samo par kapi stvarno. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ja nisam za sad jos dobila, proslo mj sam dobila na 39 dc (a to je danas), i to mi je bilo najdulje u proteklih godinu dana.. mada mi po app pise sutra, al onda su mi se stvarno produljili ciklusi na 40 dana😱
Ovako imam osjecaj svaku vecer da cu dobiti, onaj cudan osjecaj u stomaku i glava me bolucka(kao pred M), muz mi samo govori kako je dolje sve mokro i mekano i cudno😅, i jako mi se pusi i trazi cigara(inace mogu bas izdrzati bez cigare, a zadnjih dana bi je pojela koliko mi pase🥹)
Uradi test 🤞🤞🤞
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Jelena, što je s tvojim testićem? Jel na kraju pozitivan?
Ivyyy, navijamo svi za tebe!
eni, hvala Bogu pa je spermiogram bolji! Sigurno su onda i šanse bolje za uspješan postupak, a možda vas iznenadi i pozitivan ishod iz kućne radinosti! Ni meni ta inseminacija nema puno smisla, ionako je uspješnost tog postupka jako mala, nadam se da ćete ipak moći krenuti na neke konkretnije korake.
BikMik, nadam se da ste sad ipak malo mirniji nakon početnog šoka zbog spermiograma. Želim vam puno, puno sreće čim prije!
Sve ostale curke koje pokrivate i (ne)očekujete menstruacije, SRETNOOOOO!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Jelena,što je s tvojim testićem? Jel na kraju pozitivan?Ivyyy,navijamo svi za tebe!
eni,hvala Bogu pa je spermiogram bolji! Sigurno su onda i šanse bolje za uspješan postupak, a možda vas iznenadi i pozitivan ishod iz kućne radinosti!
Ni meni ta inseminacija nema puno smisla, ionako je uspješnost tog postupka jako mala, nadam se da ćete ipak moći krenuti na neke konkretnije korake.
BikMik, nadam se da ste sad ipak malo mirniji nakon početnog šoka zbog spermiograma. Želim vam puno, puno sreće čim prije!
Danas menstruacija treba da dodje , nadam se da nece
Ma da su mi se pojavile bubuljice na bradi, grudi nikad vece grcevi u donjem dijelu stomaka i u dnu ledja i imam osjecai da ce svaki cas krenuti😭
Nadam se da će jedna od nas ovaj mjesec pokrenuti sretni niz 😊😊🤞
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ivyyy tako je jedna članica pisala prije da muž govori da je sve mekano. Tako se ja nadam mekanom svaki mjesec pa ništa, uvijek tvrdi i na izlazu cerviks. A u slučaju trudnoće kažu da se on povuče i ne može ga se napipati i unutra je sve mekano. Točno znam da je ona tako opisivala.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Lurell, imam ti instant lijek za gljivice! :D
Umocis tampon u ekstra djevicansko kokosovo ulje i stavis unutra. I izvadis ga van kroz pola sata (vadis tako brzo jer mehanicki uklanjas gljivice) i onda, ovisno ima li ih puno ili malo stavljad opet tampon sa kokosovim uljem ili probas iznutra namazati prstom kokosovo ulje (uvijek pazis da u ulje umaces prst koji je cist 🤭). Kokosovo ulje ti ubija gljivice, ali i djeluje smirujuce pa te nece svrbiti.
.
Eni u jednu ruku ti cestitam na super spermiogramu, a u drugu ruku se nadam da ti nece reci da moras na inseminaciju. Stvarno mislis da bi ti to mogli reci?
Mislim da inseminaciju forsiraju jer se ona placa + potpuno su cisti pred hzzo-om buduci da hzzo trazi prvo inseminaciju ako je sve ok pa onda umjetnu.
Btw jesi ti njima rekla da pokusavate od 11/23 ili si smuljala i rekla malo vise?
Napišu ti oni sami 2 godine bez obzira kolko pokušavate samo da se ograde ..mislim išla bi i ja i na inseminaciju jer ja stvarno smatram da je kod nas problem spermiogram .. jer opet i ako nam se popravilo nam je sve u donjoj granici pa nam teže ide .. i mozda bi čak platila inseminaciju samo
Da probamo jer će onda spermicima skratiti put do jajne stanice i bude nam lakše možda do plusa doći na taj način ali danas će nas nazavti poslje podne da prokomentiramo sve nalaze i što dalje . Pa budemo znali vise …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Jelena,što je s tvojim testićem? Jel na kraju pozitivan?Ivyyy,navijamo svi za tebe!
eni,hvala Bogu pa je spermiogram bolji! Sigurno su onda i šanse bolje za uspješan postupak, a možda vas iznenadi i pozitivan ishod iz kućne radinosti!
Ni meni ta inseminacija nema puno smisla, ionako je uspješnost tog postupka jako mala, nadam se da ćete ipak moći krenuti na neke konkretnije korake.
Daj boze ❤️🥰🥰✔️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ivyyy tako je jedna članica pisala prije da muž govori da je sve mekano. Tako se ja nadam mekanom svaki mjesec pa ništa, uvijek tvrdi i na izlazu cerviks. A u slučaju trudnoće kažu da se on povuče i ne može ga se napipati i unutra je sve mekano. Točno znam da je ona tako opisivala.
Da, meni je ono kad mi je bio pozitivan Lh cerviks bio nize, pisala sam vam to da je spusten,
Ovih dana se je opet podigao, i onako je srednje ni tvrd ni mekan, ne znam kako da opisem, i zna mi biti nekad tako i prije M visi al se onda dva dana dan prije spusti..
ne znam, ako ne dobijem do sutra, ponovit cu test, a mozda mi se samo nesto poremetilo, ne znam necu sebi opet stvoriti pressing..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Uradi test tako ćeš znati na čemu si 🤞🤞 sretno ❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna