https://ibb.co/Z2PKwGF
Došao je nalaz supruga spermiograma , i puno mu se popravio od prošlog puta 😁🥰🥰🥰 sto nam je super , sutra zovemo kliniku da čujemo sto dalje 🤞
Super! Sad sve sto ste radili tj. on samo neka nastavi i dalje 😊
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
https://ibb.co/Z2PKwGF
Došao je nalaz supruga spermiograma , i puno mu se popravio od prošlog puta 😁🥰🥰🥰 sto nam je super , sutra zovemo kliniku da čujemo sto dalje 🤞
Super! Sad sve sto ste radili tj. on samo neka nastavi i dalje 😊
Ma ništa posebnom nismo .. samo je uzimao vitamine fertilup suprug očito mu je to malo pomoglo .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Evo nas razgovor sa dr zavrsio. Za spermiogram je rekla da ne ocajavamo, da i sa takvim ostanu teudni, a da je to samo trenutno stanje. Kako ima neko novo ustrazivanje, gdje je student radio svaki. 7 dana spermiogram godinu dana i da nema koju diagnozu nije imao tih godinu dana, da to uzasno varira. Da ne bacamo pare na vitamine, nego samo ono nema pusenja, zdrava ishrana i 2-3 sport i to je to. Andrologu da ide zbog sebe, a mi neovisno od toga nastavljamo sa planovima. Ona preporucuje ICSI na osnovu sad ovog nalaza, ali ako bude dobar u januaru onda IVF. Racuna da cemo za jedno 2 sedmice dobiti odgovore od osiguranja, pa sa ciklusom sljedecim da se dogovorimi kako krecemo. Ne moram vaditi nikakve nove nalaze, kaze da sve ima za pocetak. Tako da januar je nas, ako Bog da 🤗. Mislim naravno da se ne bi zalila na cudo neko za Bozic 😅.
Jel se vama cini to sve ok :D?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Di ste cure? 🤗
Please help, nedavno sam vadila AMH hormon nakon 2 godine. Prije 2 godine mi je bio 36, a sad je 41?
Kako je to moguće ako s godinama pada?
Evo nas razgovor sa dr zavrsio. Za spermiogram je rekla da ne ocajavamo, da i sa takvim ostanu teudni, a da je to samo trenutno stanje. Kako ima neko novo ustrazivanje, gdje je student radio svaki. 7 dana spermiogram godinu dana i da nema koju diagnozu nije imao tih godinu dana, da to uzasno varira. Da ne bacamo pare na vitamine, nego samo ono nema pusenja, zdrava ishrana i 2-3 sport i to je to. Andrologu da ide zbog sebe, a mi neovisno od toga nastavljamo sa planovima. Ona preporucuje ICSI na osnovu sad ovog nalaza, ali ako bude dobar u januaru onda IVF. Racuna da cemo za jedno 2 sedmice dobiti odgovore od osiguranja, pa sa ciklusom sljedecim da se dogovorimi kako krecemo. Ne moram vaditi nikakve nove nalaze, kaze da sve ima za pocetak. Tako da januar je nas, ako Bog da 🤗. Mislim naravno da se ne bi zalila na cudo neko za Bozic 😅.
Pa ja sad neznam .. nama su bili rekli u kliniki da ako je spermiogram dobar , ja moram na prohodnost jajovoda i onda na inseminaciju i ako su 3 bezuspješne onda se tek ide na ivf .. sad neznam kak druge klinike imaju praksu .. sutra ću zvati polikliniku i pitat dal bas moraš ići na propuhivanje ili ne , jer samnom je sve ok , i nemam neku dijagnozu niti naznake da bi na to morala pa ako baš ne moram ne bi ni išla .. Al sad moram zvati pa da čujem šta će reci . Ali ovo tvoje mi se čini skorz ok isto .. mislim da svi imaju svoja pravila i nekako svoj tok .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Di ste cure? 🤗
Please help, nedavno sam vadila AMH hormon nakon 2 godine. Prije 2 godine mi je bio 36, a sad je 41?
Kako je to moguće ako s godinama pada?
To je neka greška sigurno ..ili je prvi bio pogrešan ili drugi , a koliko to je godina ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pa ja sad neznam .. nama su bili rekli u kliniki da ako je spermiogram dobar , ja moram na prohodnost jajovoda i onda na inseminaciju i ako su 3 bezuspješne onda se tek ide na ivf .. sad neznam kak druge klinike imaju praksu .. sutra ću zvati polikliniku i pitat dal bas moraš ići na propuhivanje ili ne , jer samnom je sve ok , i nemam neku dijagnozu niti naznake da bi na to morala pa ako baš ne moram ne bi ni išla .. Al sad moram zvati pa da čujem šta će reci . Ali ovo tvoje mi se čini skorz ok isto .. mislim da svi imaju svoja pravila i nekako svoj tok .
Radila sam prohodnost, sve je ok. Ne moram ici na inseminaciju koliko znam, ali znam da je tako i u Bosni ako zelis da ide preko fonda. Ovdje cu svakako platiti sama pola ili sve, ali nema veze, pokusavamo od 09/21 otprilike i moram nesto poduzeti.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Radila sam prohodnost, sve je ok. Ne moram ici na inseminaciju koliko znam, ali znam da je tako i u Bosni ako zelis da ide preko fonda. Ovdje cu svakako platiti sama pola ili sve, ali nema veze, pokusavamo od 09/21 otprilike i moram nesto poduzeti.
Da da razumijem .. i meni je ta inseminacija bezveze .. neznam zašto u skvorc forsiraju prvo inseminaciju .. sad neznam šta ćemo jer po tome smo suprug i ja opet na početku jer nemozemo ništa , jedino nam je spermiogram nešto bolji i to je to .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lurell, imam ti instant lijek za gljivice! :D
Umocis tampon u ekstra djevicansko kokosovo ulje i stavis unutra. I izvadis ga van kroz pola sata (vadis tako brzo jer mehanicki uklanjas gljivice) i onda, ovisno ima li ih puno ili malo stavljad opet tampon sa kokosovim uljem ili probas iznutra namazati prstom kokosovo ulje (uvijek pazis da u ulje umaces prst koji je cist 🤭). Kokosovo ulje ti ubija gljivice, ali i djeluje smirujuce pa te nece svrbiti.
.
Eni u jednu ruku ti cestitam na super spermiogramu, a u drugu ruku se nadam da ti nece reci da moras na inseminaciju. Stvarno mislis da bi ti to mogli reci?
Mislim da inseminaciju forsiraju jer se ona placa + potpuno su cisti pred hzzo-om buduci da hzzo trazi prvo inseminaciju ako je sve ok pa onda umjetnu.
Btw jesi ti njima rekla da pokusavate od 11/23 ili si smuljala i rekla malo vise?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja nisam za sad jos dobila, proslo mj sam dobila na 39 dc (a to je danas), i to mi je bilo najdulje u proteklih godinu dana.. mada mi po app pise sutra, al onda su mi se stvarno produljili ciklusi na 40 dana😱
Ovako imam osjecaj svaku vecer da cu dobiti, onaj cudan osjecaj u stomaku i glava me bolucka(kao pred M), muz mi samo govori kako je dolje sve mokro i mekano i cudno😅, i jako mi se pusi i trazi cigara(inace mogu bas izdrzati bez cigare, a zadnjih dana bi je pojela koliko mi pase🥹)
Jako sam zbunjena i eto ne znam ..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji