Lela,ja sam na prvi uzv isla sa 4tjedna samo da se potvrdi unutar maternice. I bila sam puno mirnija nakon toga. Doduse cekala sam.da mi beta bude preko 1000 jer bi se tad trebalo vidjeti u maternici vec GV.
Moj kriticni tjedan je 7tt, jer sam na uzv dosla tek sa 9tjedana, plod se stao razvijat u 7. Tako da, i meni je to bila prva stepenica u glavi..malo mi je lakse bilo poslije tog uzv. Bogu hvala imam gin koja me slusa i narucuje me svako 2tjedna na uzv inace bi prosvirala sa zivcima da cekam 4tjedna na svaki pregled😅
A po nekoj racunici bi mi beta trebala preci 1000 tamo negdje u ponedjeljak, utorak. Na nekih 4+4, 4+5. A mislim da me puno prije ni nece moc ubacit na pregled.
Ma ova moja je ok, privatnica je tako da sta god da je trazim bude nacelno u redu s tim. Imala sam uvijek do 12. tjedna svaka dva tjedna preglede, osim prva dva koji su bili na tjedan dana razmaka.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lunolinasretno u pokrivanju i daj Bože da bude pozitvan test pa da se iznenadiš kad odeš na konzultacije ❤️❤️❤️
Ivyy nadam se da ćeš ugledati plusic , testiraj se kad ti misliš da si spremna na to 🤞❤️
Ostale cure kako stojite ? Ima koja da čeka da pišne test ili čeka ovulaciju ?!
Evo meni se poremetio ciklus dosta , i ako sam radila nalaze sve i svi su mi dobri rekli su mi iz klinike da sam spremna za postupak , samo još suprug treba ići na spermiogram jer su hormoni dobri pa da dobimo datum tocan kad krećemo , ali evo neznam što se desilo da mi je ciklus još duži nego inače danas mi je 38dc i nisam dobila M , ali se nadam da hoću ovaj tjedan kad već mora doći .. može biti da nisam ni ovulirala kad sam imala dosta stresni mjesec oko posla , svašta mi se izdešavalo evo stvarno neznam a može biti da sam jako kasno ovulirala i da sam zapravo propustila ovulaciju .. a grudi me dosta bole nemogu grudnjak držati jer mi smeta . Test sam zadnje radila u pon i bio je negativan , ako ne dobim do nedelje radim još jedan . Ukratko ovako imamo duge cikluse sad mi je još duži ovaj mjesec , pa to je strašno 🤣
A jesu ti inace tako jako bolne grudi pred mengu? Ako nisu onda bi to mozda mogao biti dobar znak 🤔
Ja smedjarim sa sukrvicom prerano i ne znam kada ce doci 😑 Danas cu otici po Evin M caj od Subana, ima dosta biljaka za ciklus pa cu njega probat malo piti. A i plan mi je nakon iduceg ciklusa otic do ginekologica po utrogestane da probam par ciklusa s njima. Eto, to je moj plan za iduce mjesece 😄
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ruzica dobro nam dosla😊
Imale smo curu na temi s jako kratkim ciklusima koja je uspjela malo produziti ciklus s crvenom macom (kapsule od Bioandine), ona je dosta hvaljena da regulira hormone i stres pa si proguglaj😄
Vrkuta je isto super ali treba bit ustrajan da bi se vidio rezultat.
Ja kao i Simba trazim nacin kako da skratim ciklus od 40 dana😂 sad sam na inofolicu hp, pa cemo vidjet🤞🏻
Hej :) da li se kapsule piju sve do dana kada bi trebala doci menstruacija? Citam negdje da nije pozeljno za trudnice
*rani spontani- 01.24
Lunolinasretno u pokrivanju i daj Bože da bude pozitvan test pa da se iznenadiš kad odeš na konzultacije ❤️❤️❤️
Ivyy nadam se da ćeš ugledati plusic , testiraj se kad ti misliš da si spremna na to 🤞❤️
Evo meni se poremetio ciklus dosta , i ako sam radila nalaze sve i svi su mi dobri rekli su mi iz klinike da sam spremna za postupak , samo još suprug treba ići na spermiogram jer su hormoni dobri pa da dobimo datum tocan kad krećemo , ali evo neznam što se desilo da mi je ciklus još duži nego inače danas mi je 38dc i nisam dobila M , ali se nadam da hoću ovaj tjedan kad već mora doći .. može biti da nisam ni ovulirala kad sam imala dosta stresni mjesec oko posla , svašta mi se izdešavalo evo stvarno neznam a može biti da sam jako kasno ovulirala i da sam zapravo propustila ovulaciju .. a grudi me dosta bole nemogu grudnjak držati jer mi smeta . Test sam zadnje radila u pon i bio je negativan , ako ne dobim do nedelje radim još jedan . Ukratko ovako imamo duge cikluse sad mi je još duži ovaj mjesec , pa to je strašno 🤣
A jesu ti inace tako jako bolne grudi pred mengu? Ako nisu onda bi to mozda mogao biti dobar znak 🤔
Ja smedjarim sa sukrvicom prerano i ne znam kada ce doci 😑 Danas cu otici po Evin M caj od Subana, ima dosta biljaka za ciklus pa cu njega probat malo piti. A i plan mi je nakon iduceg ciklusa otic do ginekologica po utrogestane da probam par ciklusa s njima. Eto, to je moj plan za iduce mjesece 😄
Jesu jesu. Inače me znaju boljeti krenu me negdje 7 dana nakon ovulacije pa sve do dan pred M , onda me prestanu i dobijem .. svaki ciklus isto jedino mi je ovaj bas dosta kasni u odnosu na druge , ja uvijek dobijem 33dc , 34dc najkasnije .. možda i ne kasni neznam , jer neznam točno kad je O bila pa evo živim u ne znanju
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Drage zene moja M stize i mislim da sutra ne vadim sluzbenu betu.
Vidjet cu sto ce reci na humanoj ali mislim da cu preskocit 12 mj.
12 mj ce biti kucna radinost 🤣🤣🤣
Anchyy bila sam jucer, kaze da nema tog kod nas, spomenula je neki Nizon, pa samo vidi da li je to to.
Hvala ti draga 🥰 i ja se nadam da nas mozda iznenadi plus, ali ako ne, 20.12. su konzultacije u Skvorcu pa se tome veselim.
Jesi mozda izmjerila temperaturu? Ne nuzno bazalnu, ako ti je visa nego inace mozda i tebe iznenadi plusic u nedjelju. Joj, da te barem iznenadi plus!!!❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ovaj mjesec svima neki ludi ciklus, i moj se malo skratio ali dobro. Računam na postupak s M koja dolazi cca 22.1. tako da sve bitno će se odvijati početkom 2.mjeseca.
Ništa neka nam svima kućne radinosti u 12.mj donesu plusić 🤞🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hvala ti draga 🥰 i ja se nadam da nas mozda iznenadi plus, ali ako ne, 20.12. su konzultacije u Skvorcu pa se tome veselim.
Jesi mozda izmjerila temperaturu? Ne nuzno bazalnu, ako ti je visa nego inace mozda i tebe iznenadi plusic u nedjelju. Joj, da te barem iznenadi plus!!!❤️
Ja ti to ne mjerim pa niti neznam
Kak mi je inače i onda nebi znala … bilo bu predobro da bi bilo istinito ali kako god bilo ako misli doći nek vise dođe da mogu u nove pobjede ❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ovaj mjesec svima neki ludi ciklus, i moj se malo skratio ali dobro. Računam na postupak s M koja dolazi cca 22.1. tako da sve bitno će se odvijati početkom 2.mjeseca.
Ništa neka nam svima kućne radinosti u 12.mj donesu plusić 🤞🤞🙏
Bas e , može biti zbog vremena bas je ludo i vrijeme i sve … jer iskreno nije samo meni i svima oko mene i sestrama , i kolegici mojoj svima kasni ili je uranilo i pa su dva puta dobili , sve ludo 😰
Bas svima nam držim 🤞🤞🤞 da nam bude dobitno ❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni/bebolina ne znam da li je puni mjesec sad, ali znam kada je pun da se zenama znaju poremetiti ciklusi (cak je zabiljezen veci broj poroda za punog mjeseca😮).
.
Anchy ti i bebolina cete ruku pod ruku otici s ove teme u sijecnju, sigurna sam! 😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji