Saljem vam poljubac, bas ste jedna velika podrska❤️
Nisam radila danas test, vidjet cu, dan dva tri, imala sam neki osjecaj da cu dobiti kroz noc, nisam dobila naravno ali eto vidjet cu jos hocu li piskiti ili necu..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lela ništa to ne znaci 100℅.
Moja ni jedna beta nije bila poduplana pravilno. Sve je to tu negdje tako da mislim da je ta tvoja Ok 😘😘
Bebolina nije bila nesto osobito tamnija crta. Moooozda mrvicu, ali bas mrvicu. 🤷♀️
.
Xoxo23, Lunolina, Jelusicka i ostale cure hvala vam puno. Jucer sam jos bila malo pod stresom, ali evo jutros kad sam vas procitala, nekako sam ok. Jer stvarno nije za puno manja, samo sam nekako tu na forumu navikla gledat da se skoro utrostruci nekima, a ne podupla za 48 sati pa mi je ovo malo bilo cudno. Stalno se hvatam za cicke da vidim jel jos bole, kaze muz da me sad bole od maltretiranja a ne od trudnoce. 😂
.
Ivy i tebi sretno! 🤞🏻❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela, znam kako se osjecas jer sam i ja bila luda tada. Onda mi je gin rekla da se beta okoprilike udvostruci svakih 48h, i da se moram opustit. Evo ja sam prvi primjer, stvarno mi je za sad , bogu dragom hvala, sve uredno i kako gin kaze skolska trudnoca. Nije da sam dogurala do bogzna kojeg tjedna, ali svejedno bebara raste kako treba 🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Netko me pitao za pregled, danas cu tek zvati, i necu sestri ni reci za trudnocu nego samo da mi treba pregled sto prije. Pa cu onda sa doktoricom rijesavat. Jer me do sad uvijek narucivala tek sa 6 i pol, 7 tjedana. Jasno mi je da ranije nema sto vidjeti, ali sad moram doc sto prije zbog utrogestana, a i trebali smo na put iduci vikend pa da vidim sto cu s tim.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lunolina sretno u pokrivanju i daj Bože da bude pozitvan test pa da se iznenadiš kad odeš na konzultacije ❤️❤️❤️
Ivyy nadam se da ćeš ugledati plusic , testiraj se kad ti misliš da si spremna na to 🤞❤️
Ostale cure kako stojite ? Ima koja da čeka da pišne test ili čeka ovulaciju ?!
Evo meni se poremetio ciklus dosta , i ako sam radila nalaze sve i svi su mi dobri rekli su mi iz klinike da sam spremna za postupak , samo još suprug treba ići na spermiogram jer su hormoni dobri pa da dobimo datum tocan kad krećemo , ali evo neznam što se desilo da mi je ciklus još duži nego inače danas mi je 38dc i nisam dobila M , ali se nadam da hoću ovaj tjedan kad već mora doći .. može biti da nisam ni ovulirala kad sam imala dosta stresni mjesec oko posla , svašta mi se izdešavalo evo stvarno neznam a može biti da sam jako kasno ovulirala i da sam zapravo propustila ovulaciju .. a grudi me dosta bole nemogu grudnjak držati jer mi smeta . Test sam zadnje radila u pon i bio je negativan , ako ne dobim do nedelje radim još jedan . Ukratko ovako imamo duge cikluse sad mi je još duži ovaj mjesec , pa to je strašno 🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lela,znam kako se osjecas jer sam i ja bila luda tada. Onda mi je gin rekla da se beta okoprilikeudvostruci svakih 48h, i da se moram opustit. Evo ja sam prvi primjer, stvarno mi je za sad , bogu dragom hvala, sve uredno i kako gin kaze skolska trudnoca. Nije da sam dogurala do bogzna kojeg tjedna, ali svejedno bebara raste kako treba 🤗
Bitno da si prosla ove svoje kriticne tjedne, a i na terapiji si tako da mislim da mozes disati normalno, koliko mucnine dozvoljavaju, jel. 😅
I neka raste mrvica kako treba. Bravo! ❤️❤️
Ako se ova mrva moja odrzi, mislim da cu malo odahnuti tek kad prođem osmi tjedan. S obzirom na povijest.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Koliko podrske od zena zenama na jednom mjestu. Citam vas stalno, upijam vase savjete , jer mi je ovo sve novo. Cekam i ja svojih 5 dana da vidim hoce li vjestica doci. Grudi me bole kao pred svaku menstruaciju.
Drzim 🤞 svima. 😊
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Lela, ja sam na prvi uzv isla sa 4tjedna samo da se potvrdi unutar maternice. I bila sam puno mirnija nakon toga. Doduse cekala sam.da mi beta bude preko 1000 jer bi se tad trebalo vidjeti u maternici vec GV.
Moj kriticni tjedan je 7tt, jer sam na uzv dosla tek sa 9tjedana, plod se stao razvijat u 7. Tako da, i meni je to bila prva stepenica u glavi..malo mi je lakse bilo poslije tog uzv. Bogu hvala imam gin koja me slusa i narucuje me svako 2tjedna na uzv inace bi prosvirala sa zivcima da cekam 4tjedna na svaki pregled😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Saljem vam poljubac, bas ste jedna velika podrska❤️
Nisam radila danas test, vidjet cu, dan dva tri, imala sam neki osjecaj da cu dobiti kroz noc, nisam dobila naravno ali eto vidjet cu jos hocu li piskiti ili necu..
A zasto bi dobila 9 dpo ...jedino ak inas poremeceni ciklus ovaj.... ak imas grceve to je dobar znak...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji