Maree 8 dpo sam danas, ma ne znam sto sam ga isla pipkat, samo sam se zbedacila😅🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Maree 8 dpo sam danas, ma ne znam sto sam ga isla pipkat, samo sam se zbedacila😅🥹
Ma nemoj to raditi nismo mi stručnjaci a i možeš si svašta prenjet , nije baš pametno napipavati , tako da uradi sutra test ako se osjećas za uraditi ako ne sačekaj još malo ❤️ ja imam dobar osjećaja u svezi tebe , nema razloga za paniku ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ma nemoj to raditi nismo mi stručnjaci a i možeš si svašta prenjet , nije baš pametno napipavati , tako da uradi sutra test ako se osjećas za uraditi ako ne sačekaj još malo ❤️ ja imam dobar osjećaja u svezi tebe , nema razloga za paniku ❤️
❤️❤️❤️❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lela91 ja se isto slažem s curama da je to sasvim ok beta ali da si puno ne razbijaš glavu i brineš se ja bi eto reda radi još jednom ponovila cisto da budeš na miru. Vjerujem da će bit odlična 💪🏽
Ivyyy sve mirise na plusić, držim fige 🤞🏽🤞🏽 hoćeš raditi test?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Lela91ja se isto slažem s curama da je to sasvim ok beta ali da si puno ne razbijaš glavu i brineš se ja bi eto reda radi još jednom ponovila cisto da budeš na miru. Vjerujem da će bit odlična 💪🏽
Ivyyysve mirise na plusić, držim fige 🤞🏽🤞🏽 hoćeš raditi test?
Hvala ti, cini mi se da cu ponavljat betu do prvog pregleda, ako bude sve ok. 😅
A u petak definitivno idem opet. Dobila sam nalaz nakon radnog vremena doktorice tako da cu je ujutro zvati da vidim sto ona misli.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela91ja se isto slažem s curama da je to sasvim ok beta ali da si puno ne razbijaš glavu i brineš se ja bi eto reda radi još jednom ponovila cisto da budeš na miru. Vjerujem da će bit odlična 💪🏽
A u petak definitivno idem opet. Dobila sam nalaz nakon radnog vremena doktorice tako da cu je ujutro zvati da vidim sto ona misli.
Dobra ti je beta, ne moraš se bedirati. Vidim da ti je Martina napisala jer je i kod nje bila slična situacija. Možda za dva dana ne bude 400 i nešto nego 500. Bitno je da ona raste i da se otprilike i poduplala.
.
Ivyyy voljela bi da ugledaš plusić najviše iz razloga jer vidim da ti je baš sve postalo previše stresno. 😘🤞🤞
Obriši si trakicu iz aplikacije da ti ne stoji kao da O je sutra.
Ja sam u ovome puno duže ali nekako imam osjećaj da se ok nosim s tim minusima. Veći šok bi, nakon svih ovih minusa, doživjela da ugledam plusić.
Možda koja trudnica (Martina, Lela ili Mare) doma ima LH trakicu pa može pišnuti za ekipu da vidimo kakva je. 😀
.
Mene totalno rastura sve od bolova da jedva čekam da se uvučem u krevet.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobra ti je beta, ne moraš se bedirati. Vidim da ti je Martina napisala jer je i kod nje bila slična situacija. Možda za dva dana ne bude 400 i nešto nego 500. Bitno je da ona raste i da se otprilike i poduplala.
.
Ivyyy voljela bi da ugledaš plusić najviše iz razloga jer vidim da ti je baš sve postalo previše stresno. 😘🤞🤞
Ja sam u ovome puno duže ali nekako imam osjećaj da se ok nosim s tim minusima. Veći šok bi, nakon svih ovih minusa, doživjela da ugledam plusić.
Možda koja trudnica (Martina, Lela ili Mare) doma ima LH trakicu pa može pišnuti za ekipu da vidimo kakva je. 😀
.
Hvala i tebi. Ja se nadam da ce bit ok, ali vidjet cemo. Iskreno uopce se nisam nesto previse ni veselila jos od subote. Vise me strah obuzeo. Vidjet cemo, ne mogu stvarno utjecat na ishod, samo se nadat da ce bit ok. 🤞🏻
.
Evo pisnem ja sad jedan LH. Imam ih jos par doma.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
.
.
Ja za trudnoću testove vise i ne radim. Ne znam kad sam zadnji put. Bas se ne sjećam. Ali evo ko za vraga ja dobih gljivičnu infekciju 😩 taman pred plodne dane.. neće me i gotovo. Uzela sam si neke biljne vag. pa ću probati
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo ga. Nije se do kraja osusio, al znaci ovako brzo mi se nije pojavila druga linija nikad. 😅
https://ibb.co/PxnsMZT
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
https://ibb.co/SNrHQXX Ovo je moj kad se vec osusio.. ali kazem, meni zna nekad prije M biti poz LH trakica pa mi pvo ne znaci bas..
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji