Ivyyy, pridruzujem se molitvi, hvala 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivyyy, pridruzujem se molitvi, hvala 🙏
🤍🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lunolina, pa evo, nadam se da ćete uskoro imati svoj plusić! Vidim da ste oko godinu dana u predanju jedno drugome. 😊 Poznajem jedan par koji niiiikako nije uspijevao oko 3 godine. Imali su između 25 i 30 godina, radili su nalaze i SVE redom je bilo dobro! Najednom se trudnoća dogodila (prirodnim putem), a nakon toga su djeca samo dolazila. Znam da je teško, i meni samoj dolaze upitnici, pa uskličnici - sve djevojke oko mene kao da od šale ostaju trudne, jedna u prvom ciklusu pokušavanja, njih najviše između tri i šest mjeseci, jedna nakon devet.
Jo jedna mi je lijepa misao ostala u mislima, a rekao je jedan čovjek: "P.U.S.H. - pray until something happens. Ne stresiraj se, bit će blagoslov u Božje vrijeme, ne u naše."
Evo, ja vjerujem da će biti. I tebi i ženicama ovdje. I radovat ću se svakom plusiću koji pošaljete! 😊❤️💐
Martina hvala ti❤️najezila sam se dok sam citala, a srce mi je zatitralo.
U zadnje vrijeme imam osjecaj da ce trudnoca doci, ali ne jos neko vrijeme. Jos nisam izasla iz tugujuce faze, ali proci ce.
Pocela sam piti Catafertyl for her, mozda pomogne. Iako sam pila nesto slicno prije, ali ajde, vise se nadam nekom placebo efekti😄
Svi smo u sličnoj "gabuli". 😁 Vidiš ovulaciju, pa se razveseliš, dođe menstruacija pa se razočaraš. Onda krene novi ciklus. Ti čekaš 12 mjeseci, ja tu negdje slično - 14. Vidim da smo i po godinama slično. Dakle i s druge strane "žice" ima netko tko te svakako razumije. =)
Martinice ukoliko ti je palo a i to dl 0.4 to ti nije nazalost onda do prijevremenog budenja...vec dolazi menga ali vidi jos ujutro...moje ti je da bar 6 h spavas to bi bas bilo ono lijep niz temperatura i ful ispravan .... svakako probaj sljedeci ciklus
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hahahah Mare, pa nisam se ja namjerno probudila u 3. 😂 Ne mogu utjecati na to. 😂
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Lunolina, pa evo, nadam se da ćete uskoro imati svoj plusić! Vidim da ste oko godinu dana u predanju jedno drugome. 😊 Poznajem jedan par koji niiiikako nije uspijevao oko 3 godine. Imali su između 25 i 30 godina, radili su nalaze i SVE redom je bilo dobro! Najednom se trudnoća dogodila (prirodnim putem), a nakon toga su djeca samo dolazila. Znam da je teško, i meni samoj dolaze upitnici, pa uskličnici - sve djevojke oko mene kao da od šale ostaju trudne, jedna u prvom ciklusu pokušavanja, njih najviše između tri i šest mjeseci, jedna nakon devet.
Jo jedna mi je lijepa misao ostala u mislima, a rekao je jedan čovjek: "P.U.S.H. - pray until something happens. Ne stresiraj se, bit će blagoslov u Božje vrijeme, ne u naše."
Evo, ja vjerujem da će biti. I tebi i ženicama ovdje. I radovat ću se svakom plusiću koji pošaljete! 😊❤️💐
U zadnje vrijeme imam osjecaj da ce trudnoca doci, ali ne jos neko vrijeme. Jos nisam izasla iz tugujuce faze, ali proci ce.
Pocela sam piti Catafertyl for her, mozda pomogne. Iako sam pila nesto slicno prije, ali ajde, vise se nadam nekom placebo efekti😄
Svi smo u sličnoj "gabuli". 😁 Vidiš ovulaciju, pa se razveseliš, dođe menstruacija pa se razočaraš. Onda krene novi ciklus. Ti čekaš 12 mjeseci, ja tu negdje slično - 14. Vidim da smo i po godinama slično. Dakle i s druge strane "žice" ima netko tko te svakako razumije. =)
U pravu si, lakse je kad znas da netko prolazi isto sto i ti. Nadam se da cemo obje uskoro izaci iz ove ‘gabule’ kao i ostatak cura iz grupe🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
U pravu si, lakse je kad znas da netko prolazi isto sto i ti. Nadam se da cemo obje uskoro izaci iz ove ‘gabule’ kao i ostatak cura iz grupe🥰
I ja se nadam skupa s vama, i krecem danas moliti devetnicu Gospi da sve napustimo ovu grupu, ali ovih 14mjeseci pokusavanja su me dotukli, danas sam 3dpo, ali uopce vise nemam žar iscekivanja i nade... i ja sam jos u tugujucoj fazi...
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ženice moje, opet sam došla s nekim pričama 😄
Oprostite svima, ako nekome nešto niste. Neku noć sam sanjala da mi je netko rekao da je ključ u oprostu. Danas je svećenik ispričao priču o djevojci koja je izliječila bulimiju i anoreksiju nakon oprosta svojem ocu, a nakon toga je i ostala trudna nakon 10 godina braka.
Ja ću računati da mi se nešto time reklo i večeras se zapitati jesam li nekome zamjerila nešto, i ne oprostila, pogledati u križ i reći: Isuse, ja opraštam! 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Curee samo molitva i trudite se idalje. Nekada mora doći vaše vrijeme kao sto je doslo i moje💋💘 pratim vas i molim se za sve 😘😘
Procitala sam dosta stranica ove i jos jedne slicne teme koja je bila aktivna i sjecam se Jelušićkaa bas tvoje borbe/price i bas me razveselilo kada sam procitala da vam se zelja ispunila 😊 MarTina bas zanimljivo, razmislit cu o tome, sigurno svasta utjece na nas.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Vec 3-ci mjesec u vrijeme plodnih dana ili tako sam ja bolesna😅, samo sto sad me uhvatilo bas (gripa neka), nisam mjerila bazalnu a nema ni smisla kad sam bolesna.. nisam cak ni radila testove, jedan 😅, ne znam kad ce O, ni dal je bila, jel stvarno mi setka, s 17dc, 22 dc, 24 dc, tako da svako mj drugacije.. i iskreno lakse mi je nekako jer ne razmisljam toliko, ne provjeravam stalno i glava mi je malo laksa..
da se osvrnem na MarTIninu pricu, vec sam vam rekla za prosli mj i Djevicu Mariju, eto npr svaki put kad molim krunicu, kad se bas ono zadubim, sklopim oci meni se pojavi Djevica pred ocima kako me grli i kako mi mazi stomak, ili kako mi govori trudna si 🙉, ne znam jel to umisljam il je neki znak ali toliko je lijepo🥰🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji