I ja vas procitam ponekad, ja ovaj mj ne pratim ni trakice ni temperaturu ni nista, seksamo se svaki dan, svaki drugi, kako imamo volje, i iskreno imam manji stres nekako
Sto se tice nagovora kod doktora oh znam, moj M jedva gdje ide, njega je prije godinu dana bolila prepona uzasno, cak nije mogao ni auto voziti, onda ga je kucni dok poslao prvo na uzv, pa onda kompletno sve kod urologa( spermiogram, pregled testisa, uzv bas sve) i onda kod kirurga sve, i sto se tice toga bilo je sve okej, nikakvih problema, al sam citala danima sta pisete za kupanje u vrucoj vodi itd, moj muz se tusira vrelom vodom( vec sam mu sto puta rekla), tako da mu poslje sve ruke budu crvene, al ne slusa nista😅, pusi i pije, ne bavi se nikakvim sporotom niti nista, al je sto se tice njega sve ok..
i ja pusim al ne pijem alk ni nista, ne jedem bas redovno i zdravo jer jednostavno takav zivot (posao u starackom, stres, smjene, vrijeme), uzimam femobion ( vec godinu dana redovno) al mislim da imam opcenito slabiji imunitet, jer me bas cesto uhvati i prehlada i noravirusi i tako, nikad ne zaobidjem..
Ma iskreno danas nema pravila , neki ljudi žive ukatra nezdravo o desi im se trudnoća samo tako , dok drugi žive ultra zdravo pa muku muče … danas je zapravo lutrija ostati trudan , što se mene tiče ja isto neznam dal sam imala Ovulaciju ili je tek bude nemam pojma danas sam 19dc , odnose imamo svaki drugi ili treći dan , bas kako Kažeš kad nam se baš za to .. tako da pojma nemam di sam šta sam , ko u nekoj slijepoj ulici 🤣🤣🤣🤣 Full mi je čudno ali dobro se osjećam baš , nekako poletno ..
dobila sam uputnice za prije postupak budem vam stavila gore šta sve moram , ako bude sve kako treba treći mjesec je naš 😀
Ali se nadamo da bude to pirodno 🤞🤞🤞🥰❤️
I da htjela sam odgovoriti neznam tko je bio pitao ili pisao za postupak da nebi išli radi vjerskih razloga , ja sam velika vjernica ali smatram da se Bog neće ljutiti sto smo se na to odlučili jer je njemu bitna naša sreća i to nije grijeh , veći je grijeh prijevara , ljuborma , poželjeti nešto loše drugome , krađa , ubjostvi Itd .. eto
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
https://ibb.co/Q6x8c5s
Evo uputnice .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Vidim imaš dosta toga ali mislim ako odeš u neku veću bolnicu da možeš većinu tih stvari obaviti.
Jedino ovo za Rh faktor (krvna grupa), markeri na HIV i hepatitis to se obavlja u Petrovoj 3. U drugim gradovima ne znam gdje se obavlja.
Anchyyy ovo za muža i kaznu je stvarno ono, natukla bi ga. Nije kriv on koji ga je krivo sparkirao a nije otišao u garažu koja im je baš velika, nego ti koja si ga slala na spermiogram.
Kad sam bila na Svetom Duhu i čekam na šalteru i sestra govori drugoj kako čekaju jednog bisera koji je bio naručen za 7.30 ali već je krivo otišao u Vinogradsku i u još jednu bolnicu da bi konačno saznao od žene da mora na Sveti Duh. Ja si mislila ako ovaj da uzorak svaka mu čast, nakon obilaska pola grada. Došao je oko 10 ja sam bila u čekaonici. Da je slušao ženu gdje i kada treba doći ne bi bar lutao po gradu. 🤣
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Vidim imaš dosta toga ali mislim ako odeš u neku veću bolnicu da možeš većinu tih stvari obaviti.
Jedino ovo za Rh faktor (krvna grupa), markeri na HIV i hepatitis to se obavlja u Petrovoj 3. U drugim gradovima ne znam gdje se obavlja.
Anchyyy ovo za muža i kaznu je stvarno ono, natukla bi ga. Nije kriv on koji ga je krivo sparkirao a nije otišao u garažu koja im je baš velika, nego ti koja si ga slala na spermiogram.
Kad sam bila na Svetom Duhu i čekam na šalteru i sestra govori drugoj kako čekaju jednog bisera koji je bio naručen za 7.30 ali već je krivo otišao u Vinogradsku i u još jednu bolnicu da bi konačno saznao od žene da mora na Sveti Duh. Ja si mislila ako ovaj da uzorak svaka mu čast, nakon obilaska pola grada. Došao je oko 10 ja sam bila u čekaonici. Da je slušao ženu gdje i kada treba doći ne bi bar lutao po gradu. 🤣
Daaa moram se raspitati malo di šta mogu .. pa ću lagano obaviti sve . I da još uz to ide Papa test koji mi uskoro ističe pa moram i to .. i onda bude to to
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni koliko toga moras obaviti 😮 bas su detaljni!
.
Upravo su mi dosli nalazi. Sto kazemo na ovaj progesteron? 21.dc/7.dpo? Jel okej? Postoji li neka idealna brojka?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Aha, mozda bi bilo dobro i sliku staviti 😄
https://ibb.co/dKpQL3T
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ne bi bilo loše staviti sliku 😊
TSH odličan, u progesteron se ne kužim, javit će se Martina ili netko tko zna.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Odličan progesteron, bila je ovulacija.
Jako lijepi progesteron, kvalitetna O 👌🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala cure na komentarima.
Opet dolazimo do toga da je sve savrseno u redu, bez iti jednog nedoststka, a do trudnoce svejedno ne dolazi🤷🏻♀️
Ok 7.DPO je, mozda se neko cudo dogodi iako nemam osjecaj da sam trudna i svi pokazatelji su tu da nema trudnoce (standardna temperatura, nizak cerviks).
Svaki put ae potajno ponadam da ce mozda doci los nalaz pa cemo to ici popravitii sve ce biti ok.
Mislim da trebam poceti pusti travu, tu taktiku jos nisam probala😂
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore