Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    13. Studeni 2023. 11:13

Hulala18, cestitam na plusicu❤️ bas mi je drago
    Ja sam imala isto neki smeckasti iscjedak na dan ocekivane menge, pojacala sam si dozu utrica samo i sve je bilo ok. Gin kaze od implatacije 😊
    Ja sam isla sa 4+1na prvi uzv samo da utvrdi da je unutarmatericna trudnoca i vidjelo se..ali sam ja pratila betu i kad je bila prek 1000sam otisla na uzv jer bi se tad trebalo vidjeti vec bar gv.
    I ja sam sa heparinom krenula cak dan nakon pozitivnog testa odmah, nisu mi ni betu cekali i bila sam.sva u komi bas tih dana.. ali evo za sad mi je sve super, stvarno skolski. Cak mi je bebara veca za 2dana po uzv🥰
    Jedino me mucnine i povracanja muce dosta, ali nije ovo mjesto za zalit se na to.
    Bit ce sve ok, samo smireno idi vadi betu i prati rast. Sa 5tjedana bi se treebala svakako unutarmatericna trudnoca potvrditi😇.
    .
    Cure ostale, pratim vas stalno , pomolim se za vas❤️ mora biti dobro uskoro!!  pistacija,lunolina, ivyyy,bebolina,iglica i ostale da nekoga ne preskocim ❤️🫂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    13. Studeni 2023. 11:18

Pistacija, bas mi drago da se neko testira i javlja se, ja imam osjecaj da se samo ja ko luda testiram :D. Sretno!
    Ja sam 3DPO i testiram kad ce stoperica izaci, cisto da se necim zabavljam 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Ivyyyy
    13. Studeni 2023. 11:18

Martina1931

Ja sam imala isto neki smeckasti iscjedak na dan ocekivane menge, pojacala sam si dozu utrica samo i sve je bilo ok. Gin kaze od implatacije 😊
    Ja sam isla sa 4+1na prvi uzv samo da utvrdi da je unutarmatericna trudnoca i vidjelo se..ali sam ja pratila betu i kad je bila prek 1000sam otisla na uzv jer bi se tad trebalo vidjeti vec bar gv.
    I ja sam sa heparinom krenula cak dan nakon pozitivnog testa odmah, nisu mi ni betu cekali i bila sam.sva u komi bas tih dana.. ali evo za sad mi je sve super, stvarno skolski. Cak mi je bebara veca za 2dana po uzv🥰
    Jedino me mucnine i povracanja muce dosta, ali nije ovo mjesto za zalit se na to.
    Bit ce sve ok, samo smireno idi vadi betu i prati rast. Sa 5tjedana bi se treebala svakako unutarmatericna trudnoca potvrditi😇.
    .
    Cure ostale, pratim vas stalno , pomolim se za vas❤️ mora biti dobro uskoro!! pistacija,lunolina, ivyyy,bebolina,iglica i ostale da nekoga ne preskocim ❤️🫂

❤️❤️❤️❤️ 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Hulala18
    13. Studeni 2023. 11:36

Martina1931

.
    Cure ostale, pratim vas stalno , pomolim se za vas❤️ mora biti dobro uskoro!! pistacija,lunolina, ivyyy,bebolina,iglica i ostale da nekoga ne preskocim ❤️🫂

Hvala ❤️❤️
    Nadam se da će sve izaći na dobro 🙏🙏 za sve nas :))) Ti si već i odmakla fino 🙏 nećeš se okrenuti, eto kraja prvom trimestru :))

Neka mučnina, to su slatke muke, ja nisam imala sa L do 10-te nedelje i mislila da nešto nije u redu, kad su došle, radosti 🤣 (ali to su blage mučnine, znam da žene znaju baš imati jače). Nadam se da su i tvoje blaži tip. 

Ja sam sad imala simptome povećane gladi i malo jače bolne grudi. I evo sad zadnjih dana taj pritisak po dnu. 
    Ali baš mi ružan osjećaj tog pritiska po dnu, kao da svaki tren trebam dobiti, pogotovo od kad uradih test, pa više osluskujem. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• BikMik
    13. Studeni 2023. 12:13

Anchyyyy

Evo mene s uzv danas je 12 dc, folikul 20 mm, endometrij 8,9 i u srijedu imam probni transfer da pokusaju uci 🙈🙈

Iskreno strah me je i ne znam sto ocekivat ako ne uspije probni 😢😢

Zvuci super, sretnoo ✌️
    Ja sam procitala negdje nedavno 'A sta ako bude sve bolje nego sto mislis?' pa cemo se drzati toga 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

MarTina=)
    13. Studeni 2023. 12:23

Čestitam Hulala18! 😊
    Anchyyy, hrabro! Hrabrosti protiv straha! Nadaj se najboljem! 

31.10. sam uhvatila peak. Flo mi govori da radim test, meni izgleda kao da je 1 dan prerano pa čekam. Sutra ću, ako do tad ne dođe. 

Žene, držite se, čuvajte se! 💐

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Martina1931
    13. Studeni 2023. 12:33

Hulala18, tek cu biti mirna iza 12tt 😅 pritisak znam i dan danas osjetiti nekada, ne brini sve je to normalno
    Da, mucnine su slatke muke samo sam krenula gubiti na kilazi al ok, prezivjet cu. 
    Javi se curama na ljetnim bebama, ako te sta brine sve smo to prosle/prolazimo ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    13. Studeni 2023. 12:57

MarTina=)

Čestitam Hulala18! 😊Anchyyy, hrabro! Hrabrosti protiv straha! Nadaj se najboljem!

31.10. sam uhvatila peak. Flo mi govori da radim test, meni izgleda kao da je 1 dan prerano pa čekam. Sutra ću, ako do tad ne dođe.

Žene, držite se, čuvajte se! 💐

Sretno!
    Hula  čestitam🥳🎉
    Anchyyy nadam se da će biti lakše na tom probnom. I da ga u petak obave bez poteškoća. Tko ti je bio na pregledu?
    Ako će biti malo teže pitaj jel može pod kratkotrajnom anestezijom kao za punkciju. I platila bi je ako treba i ako drugačije ne ide. Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

MarTina=)
    13. Studeni 2023. 13:27

Ivyyyy

Vec 3-ci mjesec u vrijeme plodnih dana ili tako sam ja bolesna😅, samo sto sad me uhvatilo bas (gripa neka), nisam mjerila bazalnu a nema ni smisla kad sam bolesna.. nisam cak ni radila testove, jedan 😅, ne znam kad ce O, ni dal je bila, jel stvarno mi setka, s 17dc, 22 dc, 24 dc, tako da svako mj drugacije.. i iskreno lakse mi je nekako jer ne razmisljam toliko, ne provjeravam stalno i glava mi je malo laksa..
    da se osvrnem na MarTIninu pricu, vec sam vam rekla za prosli mj i Djevicu Mariju, eto npr svaki put kad molim krunicu, kad se bas ono zadubim, sklopim oci meni se pojavi Djevica pred ocima kako me grli i kako mi mazi stomak, ili kako mi govori trudna si 🙉, ne znam jel to umisljam il je neki znak ali toliko je lijepo🥰🤗

Ivyyyy, majčica te tješi 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Bebolina2024
    13. Studeni 2023. 15:50

Anchyyy jesi ove dane popodne na poslu pa sve obavljaš u bolnici bez da se moraš opravdavati na poslu? Planiraš nakon transfera uzeti bolovanje?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.