Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    12. Studeni 2023. 07:55

Martina ja ti nazalost ne znam odgovor, ali koliko sam popratila ovdje mislim da je bitno imati 3-4 sata naprekinutog sna. Javit ce se Mare ili netko drugi tko mjeri pa me ispraviti :)

Ivyyyy
    12. Studeni 2023. 08:52

Danas pocinje Devetnica Gospi od zdravlja, https://instagram.com/motusdei?igshid=MTI4dHIzczRvMmU5NA== 
    Na ovoj stranici, molite za svoju potrebu i za potrebe svih molitelja, ako koja hoce prikljucite se, molit cemo sve zajedno jedn za drugu, i za sve ostale kojima je potrebno 🤍

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 09:21

MarTina=)

Pitanje - bazalna temperatura.

Kad se budim po noći oko 3:30, a bazalnu temperaturu mjerim oko 6:30, kolika je šansa da je onarelevantna? Ako se jesam dizala iz kreveta, a ako nisam? Imate iskustvo s buđenjima?

Jutro evo me😊😊tempica se mora njeriti svaki dan u isti vrijeme u 1 h razmaka.... najvise... taki da mjerenje u pol 4 a inace mjeris u 6 nije za zapisivanje... i budenje po noci moze imat utjecaj na tempicu tipa cak i 0.2 manje nego sto inace se budis u 6 ili ako tipa mjeris u 7 onda i 0.1 vise zato je bitno da imas neki kontinuitet spavanja i budenja u ajmo rec isto vrijeme... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    12. Studeni 2023. 09:22

MarTina=)

Pitanje - bazalna temperatura.

Kad se budim po noći oko 3:30, a bazalnu temperaturu mjerim oko 6:30, kolika je šansa da je onarelevantna? Ako se jesam dizala iz kreveta, a ako nisam? Imate iskustvo s buđenjima?

Ako me slucajno mala probudi nekad po noci, ujutro si izmjerim ali ostavim u grafu naznaku da je “abnormal”. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lunolina
    12. Studeni 2023. 09:28

MarTina=)

Lunolina, pa evo, nadam se da ćete uskoro imati svoj plusić! Vidim da ste oko godinu dana u predanju jedno drugome. 😊 Poznajem jedan par koji niiiikako nije uspijevao oko 3 godine. Imali su između 25 i 30 godina, radili su nalaze i SVE redom je bilo dobro! Najednom se trudnoća dogodila (prirodnim putem), a nakon toga su djeca samo dolazila. Znam da je teško, i meni samoj dolaze upitnici, pa uskličnici - sve djevojke oko mene kao da od šale ostaju trudne, jedna u prvom ciklusu pokušavanja, njih najviše između tri i šest mjeseci, jedna nakon devet.
    Jo jedna mi je lijepa misao ostala u mislima, a rekao je jedan čovjek: "P.U.S.H. - pray until something happens. Ne stresiraj se, bit će blagoslov u Božje vrijeme, ne u naše."

Evo, ja vjerujem da će biti. I tebi i ženicama ovdje. I radovat ću se svakom plusiću koji pošaljete! 😊❤️💐

Martina hvala ti ❤️ najezila sam se dok sam citala, a srce mi je zatitralo.

U zadnje vrijeme imam osjecaj da ce trudnoca doci, ali ne jos neko vrijeme. Jos nisam izasla iz tugujuce faze, ali proci ce.

Pocela sam piti Catafertyl for her, mozda pomogne. Iako sam pila nesto slicno prije, ali ajde, vise se nadam nekom placebo efekti😄

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

MarTina=)
    12. Studeni 2023. 09:50

Maree, kužim da je važan kontinuitet, baš zato pitam za iskustvo, jer sam se dvije noći probudila oko 3, pola 4. Oba puta sam kratko bila budna i nastavila spavati. Naravno da nisam mjerila temperaturu u to vrijeme. Mjerila sam u klasično vrijeme i zanima me koliko to sada može biti točno. Svuda piše da san treba trajati barem 3-4 sata.

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

MarTina=)
    12. Studeni 2023. 10:00

Meni je temperatura bila u razlici za 0.4. Zato mi nije jasno je li to sad pad i dolazi menstruacija, ili je jednostavno krivo mjerenje.

Ažurirala sam se da to mjerenje radim korektno, ali moj vlastiti sustav (spavanje i buđenje) me izdao. I to ne jedan dan, pa da znam na čemu sam, nego dva dana zaredom. 

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Lela91
    12. Studeni 2023. 10:06

MarTina=)

Meni je temperatura bila u razlici za 0.4. Zato mi nije jasno je li to sad pad i dolazi menstruacija, ili je jednostavno krivo mjerenje.

Ažurirala sam se da to mjerenje radim korektno, ali moj vlastiti sustav (spavanje i buđenje) me izdao. I to ne jedan dan, pa da znam na čemu sam, nego dva dana zaredom.

Buđenje i mrdanje bi trebalo povisit bazalnu. Tako da ako ti je pad od 0.4, onda mislim da nazalost dolazi M. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

MarTina=)
    12. Studeni 2023. 10:08

Lunolina

MarTina=)

Lunolina, pa evo, nadam se da ćete uskoro imati svoj plusić! Vidim da ste oko godinu dana u predanju jedno drugome. 😊 Poznajem jedan par koji niiiikako nije uspijevao oko 3 godine. Imali su između 25 i 30 godina, radili su nalaze i SVE redom je bilo dobro! Najednom se trudnoća dogodila (prirodnim putem), a nakon toga su djeca samo dolazila. Znam da je teško, i meni samoj dolaze upitnici, pa uskličnici - sve djevojke oko mene kao da od šale ostaju trudne, jedna u prvom ciklusu pokušavanja, njih najviše između tri i šest mjeseci, jedna nakon devet.
    Jo jedna mi je lijepa misao ostala u mislima, a rekao je jedan čovjek: "P.U.S.H. - pray until something happens. Ne stresiraj se, bit će blagoslov u Božje vrijeme, ne u naše."

Evo, ja vjerujem da će biti. I tebi i ženicama ovdje. I radovat ću se svakom plusiću koji pošaljete! 😊❤️💐

Martina hvala ti❤️najezila sam se dok sam citala, a srce mi je zatitralo.

U zadnje vrijeme imam osjecaj da ce trudnoca doci, ali ne jos neko vrijeme. Jos nisam izasla iz tugujuce faze, ali proci ce.

Pocela sam piti Catafertyl for her, mozda pomogne. Iako sam pila nesto slicno prije, ali ajde, vise se nadam nekom placebo efekti😄

Svi smo u sličnoj "gabuli". 😁 Vidiš ovulaciju, pa se razveseliš, dođe menstruacija pa se razočaraš. Onda krene novi ciklus. Ti čekaš 12 mjeseci, ja tu negdje slično - 14. Vidim da smo i po godinama slično. Dakle i s druge strane "žice" ima netko tko te svakako razumije. =) 

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• eni233
    12. Studeni 2023. 10:24

MarTina=)

Lunolina

MarTina=)

Martina hvala ti❤️najezila sam se dok sam citala, a srce mi je zatitralo.

Svi smo u sličnoj "gabuli". 😁 Vidiš ovulaciju, pa se razveseliš, dođe menstruacija pa se razočaraš. Onda krene novi ciklus. Ti čekaš 12 mjeseci, ja tu negdje slično - 14. Vidim da smo i po godinama slično. Dakle i s druge strane "žice" ima netko tko te svakako razumije. =)

Joj žene moje .. točno tak .. uvijek se ponadaš a i na kraju hladan tuš 😞😏😏😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.