Pozdrav svima.
Jutros blago svjetlija crtica, dosad nikad viđena, jel se može kako ovdje postavti slika da mi netko potvrdi da je takoo? 😃😃
https://imgbb.com/
https://ibb.co/DLFWJYJ
Napravi jos jednu kasnije danas ( predvecer) vidi oce li bit jos tamnija, a mislim da bi trebala… ja sam tako na dan ocekivane ovulacije napravila dva pa su lh bili tamniji od predhodnih dana I jedna od druge jedna oko podne druga predvecer. A cini mi se da je to blizu nije bas ni toliko svijetlo..
Nisam još nikad imala ikakvu crticu na lh. U pitanju su pcos, pila sam klomifen od 5-9 dc, išla 13-i dan na folikulomteriju, folikul 16 mm, 16 dc bio 27.3 mm, i kaže doktorica samo što nije, ja jutros napravim lh, i pokaže se tako. Bojim se da ne pukne, onda mi ostane folikularna cista pa samo probleme imam s time.
Inače, boli me desni dio, čak i do prepone. Večeras napravim ponovno lh..
Pozdrav svima.
Jutros blago svjetlija crtica, dosad nikad viđena, jel se može kako ovdje postavti slika da mi netko potvrdi da je takoo? 😃😃
https://imgbb.com/
https://ibb.co/DLFWJYJ
Napravi jos jednu kasnije danas ( predvecer) vidi oce li bit jos tamnija, a mislim da bi trebala… ja sam tako na dan ocekivane ovulacije napravila dva pa su lh bili tamniji od predhodnih dana I jedna od druge jedna oko podne druga predvecer. A cini mi se da je to blizu nije bas ni toliko svijetlo..
Nisam još nikad imala ikakvu crticu na lh. U pitanju su pcos, pila sam klomifen od 5-9 dc, išla 13-i dan na folikulomteriju, folikul 16 mm, 16 dc bio 27.3 mm, i kaže doktorica samo što nije, ja jutros napravim lh, i pokaže se tako. Bojim se da ne pukne, onda mi ostane folikularna cista pa samo probleme imam s time.
Inače, boli me desni dio, čak i do prepone. Večeras napravim ponovno lh..
Napravi i tijekom dana jos koju 😌🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Nisam jos dobila 😱
Ali radila sam prekjucer navecer test i bio je negativan, ocito mi je O bila kasnije pa mi 'kasni', imam osjecaj da ce svaki cas 😌
Šteta .. ja se još uvijek nadam da će ti test pokazat pozitvno , dok ne dobis nije gotovo 🤞
Frustrira ovo, jer naravno da bi cim prije u novu akciju, al eto ako ne dobijem do pon onda cu napraviti termin kod dok, tek toliko da provjerim..
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
Nisam jos dobila 😱
Ali radila sam prekjucer navecer test i bio je negativan, ocito mi je O bila kasnije pa mi 'kasni', imam osjecaj da ce svaki cas 😌
Šteta .. ja se još uvijek nadam da će ti test pokazat pozitvno , dok ne dobis nije gotovo 🤞
Frustrira ovo, jer naravno da bi cim prije u novu akciju, al eto ako ne dobijem do pon onda cu napraviti termin kod dok, tek toliko da provjerim..
Koliko se ja sjecam zadnji pik ti je bio prije nekih 11 dana tj na 8 dpo ... ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Svakako da sam na tvom mjestu ukoliko ovo nije trudnoca savjetovala se i rekla joj ako vec nisi da ti lh trakice vise puta u mjesecu pokazuju "pik" ... i da bi htjela dodatne nalaze i da ti preporuci ako ima potrebe koje..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nisam jos dobila 😱
Da znam .. ali i mi ćemo jednom ugledati plusic ❤️ samo hrabo i bit će to sve dobro ..mi te tu najbolje razumijemo jer sve nekako prolazimo kroz isto, samo drugačije se nosimo time . Ja nekako unutarnji mir pronađem u crkvi , treningu i u zadnje vrijeme sam počela igrati igrice 🤣🤣🤣🤣 jao baš se čovjek navuče na to 🫣🫣🤷♀️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Da, na 33dc mi je bila poz trakica opet, al znala mi je biti i prije pa mi je svejedno menga dolazila na 14 dan kako i treba, prosli mj sam imala O dva dana kasnije od peaka, pa mi je M dosla opet normalno na 14 dan..
tako da vjv se nesto poremetilo, ili mi je stvarno bas tako kasno bila O, ne znam.. moja najbolja prijateljica kad je ostala trudna njoj je kasnilo dva tj, i tek nakon 8 dana joj je test bio pozitivan.. naravno imam neku nadu, al sam i realna i slegla sam misli i osjecaje i cekam M.. 😌❤️
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
Da, na 33dc mi je bila poz trakica opet, al znala mi je biti i prije pa mi je svejedno menga dolazila na 14 dan kako i treba, prosli mj sam imala O dva dana kasnije od peaka, pa mi je M dosla opet normalno na 14 dan..
tako da vjv se nesto poremetilo, ili mi je stvarno bas tako kasno bila O, ne znam.. moja najbolja prijateljica kad je ostala trudna njoj je kasnilo dva tj, i tek nakon 8 dana joj je test bio pozitivan.. naravno imam neku nadu, al sam i realna i slegla sam misli i osjecaje i cekam M.. 😌❤️
Meni ti nije ni jednom bila pozitivna trakica poslije ovulacije osim kad sam bila trudna jer su mi pojacano radili hormoni ... mislim da nije normalno da u ciklusu imas i po 3 pika iliti pozitivne trakice neovisno o ovom ciklusu tako da bi se svakako kao sto sam i napisala savjetovala s ginekologom za dublje pretrage ... sad vec pokusavas godinu i 8 mjeseci i smatram da bi te ona trebala uputit dalje naravno ukoliko nisi sad trudna🤞🤞🤞🤞
Znam koliko je frustrirajuce i to jako dobro ... a ako i postoji neki problem mozda je to rijesivo odmah ...svakako drzim fige i sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni ti nije ni jednom bila pozitivna trakica poslije ovulacije osim kad sam bila trudna jer su mi pojacano radili hormoni … mislim da nije normalno da u ciklusu imas i po 3 pika iliti pozitivne trakice neovisno o ovom ciklusu tako da bi se svakako kao sto sam i napisala savjetovala s ginekologom za dublje pretrage … sad vec pokusavas godinu i 8 mjeseci i smatram da bi te ona trebala uputit dalje naravno ukoliko nisi sad trudna🤞🤞🤞🤞
Znam koliko je frustrirajuce i to jako dobro … a ako i postoji neki problem mozda je to rijesivo odmah …svakako drzim fige i sretno
Naravno, ja sam uradila sve pretrage, i sve mi je u granici normale, ali da cu se naruciti na pregled hocu, i to ako ne dodje do pon pa cemo vidjeti sta i kako 🤗
Hvala puno❤️
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
Evo da vas pitam, danas mi se pojavio neki smečkasto/ blago krvavi iscjedak. Iskreno malo me plaši sobzirom da bi mi tako nesto dolazilo eventualno za prvi dan mjesecnice..
Po onim trakicama vise nisam sigurna kad mi je bila sama ovulacija jesam li je tocno i uhvatila al bila je negdje izmedu 29.11 i 3.12, tad su trakice bile pozitivne al nedovoljno jake🤷🏼♀️ da napomenem testirala sam jednu dnevno pa sam vjv propustila to saznanje kad je tocno peek bio..
Idem u gin u ponedjeljak, a do tad ako je ko imao kakva slicna iskustva da sta manje razbijam glavu…
Hvala!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji