Hvala vam cure na lijepim riječima i čestitkama ❤️ nadam se uskoro plusićima i lijepim pričama svake od vas 🤞
.
Lunolina, ne znam baš što bih ti rekla za "formulu", prvo se moraš dobro sekirati što nama ženama nije problem 😂 šalu na stranu, ovaj ciklus sam od M do O pustila sve, nisam trenirala i puno sam opuštenije jela. Tek sam se nakon O vratila na stare staze. Kraće vrijeme sam se maknula s foruma. Ali mislim da se jednostavno dogodilo ono na što se i čekalo - da se potrefe jedna kvalitetna JS i jedan kvalitetni spermij.
.
Što se tiče našeg pokušavanja, ovo je bio peti ciklus i bio je dobitan. Da nije bio, išla bi na provjeru hormona a muž na spermiogram jer sam ja skoro 10 godina pila pilule i počela sam vjerovati da mi se nešto opasno poremetilo s hormonima i tijelom (pila sam ih zbog kontracepcije, nisam imala nikakvih problema ovako). Muž s druge strane ima dosta neuredniji i stresniji posao i život od mene. Malo sam ga stesala kad smo krenuli u ovu priču, ali isto sam se bojala da neke stvari ostavljaju traga na njemu...
Djevojke koje idete na mpo iz vise pokusaja, zaista ste jako hrabre i ne znam naci prave rijeci sto mislim o vama. Jedino sto vam od srca mogu pozeljeti je da se sav trud i bol isplate i da ugledate svoje plusice 💕
Pistacija tebe je netko gore cuo, cini mi se da si vec bila jako preplasena i evo, zelje/molitve su uslisene 😊😊
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
https://ibb.co/NZfYJH3
🤍🙏
Ajmeeeeeeee pa pistacijaaaa!!!!! Cestitaaaam, tako mi je drago radi tebe ❤️❤️❤️❤️🫂
Sad samo smireno, ak osjetis menga grceve its ok😂 normalno je
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/NZfYJH3
🤍🙏
Ajme pistacijaaaa😍😍😍😍😍😍😍woooow ...čestitam miška
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure… test mi je pozitivan… one step 10 mlu… i to debelo
Ne mogu uslikat sjedim u mraku u sobi da se muz ne probudi
Isuse dragi
I daaaaa one step nikad ne laze ...to je taj u plavom pakiranju😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍ajmeeee ljetna bebice stizes
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Iglica, u pravu si baš to. Ok, bilo je malo i panike bez veze što bi rekao moj muž, ali okej. Plus smo dobili, sad polako i hrabro dalje. ❤️
Martina, hvala draga ❤️ s obzirom da ja inače nemam baš neke jake grčeve i imam dosta visok prag tolerancije na bol, mogu ti reći da od jučer dosta osjetim grčeve, probadanja i težinu dolje. I sise probadaju sa strane.
Mare, hvala tiiiiiiii ❤️
.
Pazite sad ovo, kako svemir to sve posloži: kad smo počeli planirati trudnoću, ja u sebi mislim (nikad nisam rekla naglas) ma samo da ne ostanem trudna u studenom, kačit će me porod u srpnju, a imam brdo prijatelja i članova uže/šire obitelji rođene u srpnju, još su vrućine, ma može bilo koji drugi mjesec. Svemir: 🤣🙅♀️ 'oš malo sutra
Naravno da sam glupa zbog takvog razmišljanja, ne morate mi ništa reći, ali eto zanimljivo 😂
Hahaha dakle i ti imaš pregršt srpanjskih rođendana. Nasmijalo me. 😂 Ali... kako bi tek bilo roditi u 6. mjesecu, pa onda u sedmom ili ne moći ići, ili vući bebicu sa sobom svuda. 😁
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ocito sam samo ja mastala o ljetnoj bebi😂😂ja sam bila prakticna zbog vrtica, ahahha cure koje su iz Zga ce razumijet tu boljku😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cestitaaam 😍😍😍
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Iglica, u pravu si baš to. Ok, bilo je malo i panike bez veze što bi rekao moj muž, ali okej. Plus smo dobili, sad polako i hrabro dalje. ❤️
Martina, hvala draga ❤️ s obzirom da ja inače nemam baš neke jake grčeve i imam dosta visok prag tolerancije na bol, mogu ti reći da od jučer dosta osjetim grčeve, probadanja i težinu dolje. I sise probadaju sa strane.
Mare, hvala tiiiiiiii ❤️
.
Pazite sad ovo, kako svemir to sve posloži: kad smo počeli planirati trudnoću, ja u sebi mislim (nikad nisam rekla naglas) ma samo da ne ostanem trudna u studenom, kačit će me porod u srpnju, a imam brdo prijatelja i članova uže/šire obitelji rođene u srpnju, još su vrućine, ma može bilo koji drugi mjesec. Svemir: 🤣🙅♀️ 'oš malo sutra
Naravno da sam glupa zbog takvog razmišljanja, ne morate mi ništa reći, ali eto zanimljivo 😂
Jesi ti jucer pisala da si imala 37.1 pa pad na 36.4 ? Ili?
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji