Ovo dana sam popodne pa uspijem obavit, danas je bas bila guzva cekala sam 2 sata na red. Bio je Tomic i kratko Bolanca ali ja sam bila kod Tomica.
Uzet cu bolovanje jer radim naporan posao i toliko se mucim za to i mislim da onda trebam dat sve od sebe da uspije a ne kasnije misliti trebala sam ostati doma.
Naravno, ako ti je posao naporan onda si nemaš što ta razmišljati.
Ja si razmišljam eventualno otići na bo jer se sve odvija u hladnom periodu pa sve nešto vlada, a uz previše ljudi i djece možda isto bolje ne riskirati da nešto pokupim. Vidjet ću kako ću tada razmišljati. Samo me brine koju bi mi šifru ginekolog pisao. Jer ne želim da se iz šifre može otkriti da je nešto vezano za oplodnju.
Jel ti spominjao da će pod UZV-om raditi? Jer ako je malo teže za ući kao i meni mislim da tu nema druge nego uz UZV.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ovo dana sam popodne pa uspijem obavit, danas je bas bila guzva cekala sam 2 sata na red. Bio je Tomic i kratko Bolanca ali ja sam bila kod Tomica.
Budem ti ja rekla koja ce meni bit sifra ali nemoj da te to brine, trudnoca nam treba bit na prvom mjestu.
Nije mi nista spominjao uzv ali mislim da bude pod uzv.
Budem sve vidjela u srijedu.
Danas su se zene narucivale na postupke pa sam cula kada je sestra pricala njim. Jedna je dobila termin u 3 mj i rekla joj je da dva tj prije ocekivane M za postupak se jave da dodu po lijekove. Tako da ti zovi sredinom 12 mj.
Super, znači 2 tjedna prije ću i znati što ću imati i sve. Veselim se tom periodu baš velikih nada i iščekivanja.
Kad sam zadnji put bila 2 su došle po lijekove i obje dobile Bemfolu, nadam se da znaju zašto su im baš to dali. Ja ne znam jel bi da mi daju nešto što sam dobivala pa jače doze ili nešto novo.
Sve bi dala za kojeg smrzlića ma ne treba više od 2, ali da znam da mogu doći do 5.dana.
Javi mi za šifru ali ja mislim da to sve ovisi od ginekologa do ginekologa koji će staviti. Ako ništa drugo probam ga tražiti da mi stavi neku šifru iz koje se ne zna što je. Jer će odmah krenuti priča na poslu.
Veselim se tvom transferu kao da je moj. Samo da bude što lakši sad uz ove upute i naravno uspješan. Meni danas 11.dc, skoro pa se i pratimo. Ovo nam je zadnja nada za plusić pod bor jer se stigne i pregled obaviti prije blagdana i već znaš jel kuca srčeko, jel plod unutarmaternice...
U 12. mj da nam se primi onda samo test može pod bor a za drugo ne znaš baš. Tako da ako mi je suđeno da bude prirodno neka bude ovaj mjesec.
Danas pišnula prvu trakicu, još je slabo 0.08, muž u srijedu (13.dc) dolazi kući s puta a ni neće znati da su mi ti dani. Taman odradimo sve a da ni ne zna da smo na misiji 😂
08/24 spontani pobačaj
Super, znači 2 tjedna prije ću i znati što ću imati i sve. Veselim se tom periodu baš velikih nada i iščekivanja.
Kad sam zadnji put bila 2 su došle po lijekove i obje dobile Bemfolu, nadam se da znaju zašto su im baš to dali. Ja ne znam jel bi da mi daju nešto što sam dobivala pa jače doze ili nešto novo.
Sve bi dala za kojeg smrzlića ma ne treba više od 2, ali da znam da mogu doći do 5.dana.
Javi mi za šifru ali ja mislim da to sve ovisi od ginekologa do ginekologa koji će staviti. Ako ništa drugo probam ga tražiti da mi stavi neku šifru iz koje se ne zna što je. Jer će odmah krenuti priča na poslu.
Ja sam koristila Bemfolu i kod mene je dobro ispalo, i danas je jedna dobila Bemfolu. Neznam sto odreduje koje ces dobit.
Bas bi bilo lijepo pod bor test ali ja sam nekako izgubila nadu, kako su mi ti transferi otezani pa sam isla citati o tome i to umanjuje sansu za uspjeh. Sama sebi sam rekla necu se veselit i ne idem s velikim ocekivanje da se ne razocaram pa opet ne budu mogli obavit trasfer.
Danas sam skuzila koliko sam se ukocila, danas kada sam dosla skupila sam noge a Tomic mi siri noge da stavi uzv, valjda od tog straha jer je mene taj pokusaj transfera toliko bolilo a on mi je bio na tom transfer.Ja ima stvarno visok prag boli i ne zivim bez bolove zbog svoje dijagnoze ali tad mi je bilo jako bolno i sva sreca da nisam nista jela jer mislim da bi se ispovracala jer mi je bila muka od bolova.
Super Bebolina, nemoj mu nista govorit za plodne dane da mu ne stvori pritisak, ja vidim po svom muzu da mu to stvara pritisak.
Tebe i tvoj strah shvaćam jer ono što si prošla zadnja dva puta nije bilo lako za izdržati.
Mene isto sad od svega isto strah transfera ali mislim da ću krenuti poput nešto protiv bolova i Normabel i možda bude i meni lakše.
Ovi u Vinogradskoj vole dijeliti Bemfolu, meni neka daju štogod samo da dobro odreagiram i neka ugledam plusić i naravno da imam i bar dva smrzlića 😀
Ja i moje želje na kraju ću ostati i bez transfera. To bi bio šamar samo takav.
Neću mu ništa reći, mislit će da se keksamo samo iz velike želje jer nismo si bili blizu neko vrijeme. Još sam ga za vikend nagovorila da odradi sam, tako da bude malo friškija isporuka a ne neki stari i tromi koji nisu za ništa.
08/24 spontani pobačaj
Cure... test mi je pozitivan... one step 10 mlu... i to debelo
Ne mogu uslikat sjedim u mraku u sobi da se muz ne probudi
Isuse dragi
Pistacija13, woohoo! Čestitam! 💐❤️
Vjerujem da sve u nastavku može ići samo dobro! 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
https://ibb.co/NZfYJH3
🤍🙏
Cestitam, predivnoo 🥰🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hula cestitam!!!😍
.
Anchy drzim palceve da bude sve ok. Imaju smjernice kako uci. Bit ce to sve ok🥰
Znam da se brijes i strah ti je stvarno opravdan. Vjerujem da bi se svaka zena u tvojim cipelama bojala. Mozes li mozda popiti nesto za smirenje? Barem sa taj fizicki grc malo popusti. Ili ovo sto je Bebolina pitala - imas li opciju pitati mogu li te uspavati?
.
Bebolina prijateljica je bila u slicnoj situaciji i otisla je kod doktorice opce prakse (otisla je par dana prije transfera da vidi moze li racunati na nju), objasnila joj situaciju i doktorica joj je upisala neku glupost tipa ukocena leđa ili tako nesto. Ona je rekla da joj postoji rizik od otkaza ako saznaju da planira trudnocu.
.
Pistacija woooow cestitaaaam!!!! Reci nam, koja je bila tvoja formula do uspjeha?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://yourimageshare.com/ib/UZVyXOVeZs
Nisam popratila ima li Pistacija13 neku specifičnu priču, no 5 mjeseci nije dugo, meni je super ovaj prikaz koji jasno pokazuje postotke pa nas sve smjesti, nažalost većinom smo ovdje, kako pratim, u ovih 15% koji nisu uspjeli u prvoj godini.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
https://ibb.co/NZfYJH3
🤍🙏
Čeeeeeestitaaaaam!!! Prekrasno!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji