Jutro cure! Da malo pokrenem ovu nasu grupicu, mislim da nije neko vrijeme bilo piskenja, najavljujem da cu se testirati sutra ujutro. Bit ce to 14 ili 15 dpo, a trenutno i ne osjecam da menga dolazi no tko ce ga znati. Zadnja dva ciklusa sam se testirala ujutro negativno i popodne procurila, nadam se da cu sutra prekinuti taj niz 😂 🤞
.
Ima li netko iskustva s povisenom TJELESNOM temperaturom? Na 11 ili 12 dpo sam imala 37.1 i osjecaj kao da sam bolesna tj kao da ce me uloviti nesto. Samo taj jedan dan. Znam da tjelesna raste pred M, ali kak se spustila natrag (danas je recimo 36.4) ne kuzim sta bi se moglo dogadjati
Jutro cure! Da malo pokrenem ovu nasu grupicu, mislim da nije neko vrijeme bilo piskenja, najavljujem da cu se testirati sutra ujutro. Bit ce to 14 ili 15 dpo, a trenutno i ne osjecam da menga dolazi no tko ce ga znati. Zadnja dva ciklusa sam se testirala ujutro negativno i popodne procurila, nadam se da cu sutra prekinuti taj niz 😂 🤞
.
Ima li netko iskustva s povisenom TJELESNOM temperaturom? Na 11 ili 12 dpo sam imala 37.1 i osjecaj kao da sam bolesna tj kao da ce me uloviti nesto. Samo taj jedan dan. Znam da tjelesna raste pred M, ali kak se spustila natrag (danas je recimo 36.4) ne kuzim sta bi se moglo dogadjati
Meni je isto znala skakati na 37 i onda sve niža i niža iz dana u dan i naravno dođe M. Možda si pila neke lijekove koje inače ne piješ, alkohol, nemiran san i onda od toga može skakati.
A možda ti se i nešto kuhalo u tijelu kao neka prehlada, virozica pa je bila blago povišena.
Ne osvrćem se na te poraste previše, jedino pratim idućih dana i naravno visoka i dalje bi pokazala T, a kako meni uvijek padne onda znam da stiže M.
Ivyyy hvala za molitvu. Krenula sam i ja sinoć i tu molitvu.
Inače trenutno molim Svetoj Riti svaki dan i neke molitve za majčinstvo, djecu i za začeće. I molim se Svetoj Riti 15 četvrtaka. Spomenem i sve vas u molitvi. To je sad jedino što nam ostaje u svemu ovome nada i molitva.
Anchyyy sretno! Očekujemo dobre vijesti i da saznao danas kad je transfer 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
.
Drzim palceve da ce te docekati plusic! 🤭
Dakle, ne bazalna nego obicna/dnevna temperatura? Kakva ti je sad? I dalje povisena ili se vratila na staro?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
*saznamo
08/24 spontani pobačaj
.
Dakle, ne bazalna nego obicna/dnevna temperatura? Kakva ti je sad? I dalje povisena ili se vratila na staro?
Da, obicna tjelesna, mjerena pod pazuhom. Ne mjerim inace nikakvu temperaturu, ali ovo sam osjetila pa sam isla izmjeriti. Pala je, danas je recimo na 36,4 🤷♀️
Isla sam s pitanjem vise u smjeru ima li poveznice izmedju implantacije/pocetka trudnoce i tjelesne temperature, ne bazalne.
Vidjet cemo sutra ujutro 😇
pistacija, nadamo se plusiću kod tebe sutra! Javi nam! Dugo nas neka nije razveselila pa je i vrijeme.
Nemam iskustva s tako povišenom tjelesnom temp, moguće da je bio početak neke virozice kako kaže Bebolina.
Ja sam danas 10.dc, od sutra krećem piškit na lh testiće pa da vidimo.
Muž mi sutra ide na ponovljeni spermiogram pa ćemo vidjeti. Ide u Betaplus. Imamo termin za konzultacije za MPO u Vinogradskoj 13.12. i još smo se naručili privatno u Beta+ za idući tjedan 23.11.
Ja radim u Sloveniji pa imam i slovensko zdravstveno osiguranje pa se razmišljam naručiti i u Maribor, to malo što sam čitala je da imaju dosta dobre rezultate u MPO postupcima.
Nekako se više ni ne nadam da ćemo uspjet prirodno nakon onakvog pesimističnog stava ginekologa kad je vidio spermio od muža (iako mu na nalazu piše normozoospermiai svi parametri su unutar referentnih vrijednosti, ali istina na nižim granicama).
Uglavnom, to je to kod mene
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
pistacija, nadamo se plusiću kod tebe sutra! Javi nam! Dugo nas neka nije razveselila pa je i vrijeme.
Nemam iskustva s tako povišenom tjelesnom temp, moguće da je bio početak neke virozice kako kaže Bebolina.
Ja sam danas 10.dc, od sutra krećem piškit na lh testiće pa da vidimo.
Muž mi sutra ide na ponovljeni spermiogram pa ćemo vidjeti. Ide u Betaplus. Imamo termin za konzultacije za MPO u Vinogradskoj 13.12. i još smo se naručili privatno u Beta+ za idući tjedan 23.11.
Ja radim u Sloveniji pa imam i slovensko zdravstveno osiguranje pa se razmišljam naručiti i u Maribor, to malo što sam čitala je da imaju dosta dobre rezultate u MPO postupcima.
Nekako se više ni ne nadam da ćemo uspjet prirodno nakon onakvog pesimističnog stava ginekologa kad je vidio spermio od muža (iako mu na nalazu piše normozoospermiai svi parametri su unutar referentnih vrijednosti, ali istina na nižim granicama).
Uglavnom, to je to kod mene
Hvala ti 🥰
Ako ne bude nista od plusa, idemo na spermiogram i mislim da cu takodjer poslati muza u Betaplus. Javit cu se s pitanjima kad dodje do toga 😃
.
Da, obicna tjelesna, mjerena pod pazuhom. Ne mjerim inace nikakvu temperaturu, ali ovo sam osjetila pa sam isla izmjeriti. Pala je, danas je recimo na 36,4 🤷♀️
Isla sam s pitanjem vise u smjeru ima li poveznice izmedju implantacije/pocetka trudnoce i tjelesne temperature, ne bazalne.
Vidjet cemo sutra ujutro 😇
Nisam skužila da misliš na tjelesnu temperaturu. Ali da u ranoj trudnoći (ne znam kako je dalje) može biti povišena i to do 37.3, 37.4.
mariposa sretno na konzultacijama.
Ja se nadam do tvojih konzultacija u VG da ću bar znati kad ću dobiti pikalice. S obzirom da idem s ciklusom u 1.mj a M bi trebala doći oko 1.1. nadam se da ću ih dobiti za taj ciklus.
Ovo što imaš i slovensko zdravstvo je i dobra stvar. Možda probati kod nas i vidjeti kako će proći ako bude loš odgovor ili loše odrađeno odeš u Maribor. I ja sam čitala za njih, dosta su hvaljeni.
08/24 spontani pobačaj
Ja sam danas 4dpo, idem na GO od sutra pa cu se malo odmorit i opustit, pa sto bude, za nekih 7,8 dana cu tek piskit test. Ovaj mjesec preskacem bazalnu jer sam previse bila pod stresom zbog nje 🤷🏻♀️ ako ovaj mjesec ne bude dobitan idem na propuhivanje i muz ce ponoviti vjerovatno spermiogram nakon popijenog ProsperM
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav svima,
Nadam se da su svi dobro. Ponekad uđem da vidim kako napreduju svježe trudnice :) Martinu sam zapamtila :))
Ja uradila test i pozitivan je (odmah pokazalo), zadnji ciklus 16.10. Malo sam poranila, nisam planirala do sutra/prekosutra raditi, ali već par dana imam po dnu kao blage menstrualne bolove i jutros se pojavilo malo smeđeg iscjedka.
Pa me nešto prebaci da uradim da se ne brinem i eto, sad se brinem 🤣
Iako se sjećam sa curicom ove nelagodnosti po dnu stomaka, kao kad trebaš dobiti, ali nisam imala smeđi iscjedak.
No, šta je tu je, sad samo mogu čekati, nemam gdje ići još. Iako zbog moje vanmatericne i jer moram početi sa Heparinom, ne bih trebala puno čekati.
Ne znam da li je rano da idem sljedeće sedmice? Doktor mi radi privatno samo utorkom, tad ne bih bila ni punih 5 nedelja.
A svakako bih betu odradila prije pregleda i duplanje, jer znam da će on to tražiti.
Eto, ovo je realnost nas trudnica sa pobačajima i problemima, ne smijem se ni radovati i ne radujem se, u nekoj sam negaciji i šoku plus strahu. I što znam koliko me pregleda čeka i nalaza raznih i svakakvih mogućih scenarija 😵💫
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji