Martina ja koristim Premom aplikaciju za sve. Nisam koristila druge pa mi je ova pregledna (jer ne znam za bolje🤪), koristim ju za bazalnu, trakice i upisivanje kad smo imali odnose + biljeske.
.
Ja sam mislila sutra ici vaditi progesteron - 21.DC odnosno 7.DPO. Mislite da ce to biti ok? Ili bi bilo bolje u ponedjeljak to odraditi - 23.DC odnosno 9.DPO
Da, da to je idealno, progesteron se i vadi 7.dpo :)
Sto nije 8.DPO?😮
Ako treba 7. onda idealno!🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Martina ja koristim Premom aplikaciju za sve. Nisam koristila druge pa mi je ova pregledna (jer ne znam za bolje🤪), koristim ju za bazalnu, trakice i upisivanje kad smo imali odnose + biljeske.
.
Ja sam mislila sutra ici vaditi progesteron - 21.DC odnosno 7.DPO. Mislite da ce to biti ok? Ili bi bilo bolje u ponedjeljak to odraditi - 23.DC odnosno 9.DPO
Da, da to je idealno, progesteron se i vadi 7.dpo :)
Sto nije 8.DPO?😮
Ako treba 7. onda idealno!🤭
Ako je ovulacija 14.dc, onda bi se progesteron trebao vaditi 21.dc, znači na 7.dpo. Tako je optimalno 😊
Držim fige za odlične rezultate 🤞🥰
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ženice, hvala vam svima za aplikacije! Upravo sam shvatila dq i Flo, očekivano, ima i krivulju. Njega sam nedavno uzela.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Cure, upalile su mi se tetive ruke zbog posla... danas sam 1dpo, sta mogu popit... boli jako, a ne znam sta je okej za popit... brufen, normabel, lupocet 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Cure, upalile su mi se tetive ruke zbog posla… danas sam 1dpo, sta mogu popit… boli jako, a ne znam sta je okej za popit… brufen, normabel, lupocet 🤷🏻♀️
Sve možeš popiti, neće ništa biti od par tableta.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure, upalile su mi se tetive ruke zbog posla… danas sam 1dpo, sta mogu popit… boli jako, a ne znam sta je okej za popit… brufen, normabel, lupocet 🤷🏻♀️
Sve možeš popiti, neće ništa biti od par tableta.
Super, hvala ti
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Dobro jutro cure! Long time no hear 😂 sve vas pratim i citam, ali ne pisem puno tj gotovo nikako.
Kod mene je 11 ili 12 dpo. Buduci da sam imala cikluse bez simptoma i cikluse sa raznoraznim simptomima, a nikad nista nije bilo, odlucila sam se vise uopce ne oslanjat na njih. Pratim, ali nista mi vise ne znace. Recimo ovaj ciklus me pogodio s full odvratnim hormonskim aknama, onima na celjusti, velikim i debelim 🤢🤢
Na stranu sad to, imam jedno pitanje. Muz je prije par dana u sklopu redovnog sistematskog imao i uzv prostate i na nalazu pise vidljiva postupalna zona 1,5 cm. Doktor je presao preko toga u stilu "aha, imali smo neku upalicu" i to je to. Moj konj naravno vise nista nije pitao 🙄😂
Prije cca mjesec dana popio je kuru dva antibiotika, nevezano uz to, imao je neku upalu na ruci (ozljeda). Zbog tih antibiotika sam otpisala ovaj ciklus, ali sad vidim da je moguce da su ti antibiotici odigrali ulogu i u toj upali na prostati, ako je tada postojala.
Ima li netko iskustva s time? Ili zna nesto o takvim stvarima? Sasvim mi je logicno da to moze utjecati na spermice, ali ne znam koliko dugorocno i ozbiljno. Inace muz ima "kraci" mjehur i ucestalo mokrenje. Ne bih rekla da je strasno, nekako imam osjecaj da muskarci generalno ne mogu zadrzavati mjehur kao mi zene, ali opet... Da ga nagovorim urologu mislim da bi morala pomaknut planine 😩😩😩
Pistacija, moj muz ima identican problem sa mokrenjem. I vec skoro godinu dana ga pokusavam nagovoriti da odradi bar uzv jer moze kod mene na poslu to..nema sanseeee. Kao da ga u boj saljem🙁
Tvoj je bar na sistematskom dobio info da je bila upala u pitanju.. ja sam misljenja da su prostata i spermici povezani , pogotovo kad je neka upala bila u pitanju. Mozda da ga uspijes nagovoriti na spermiogram za pocetak, pa ak bude to ok onda urologu kad htjedne😅 kakve su oni mazge
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro ☀️
Ne znam vezano za upalu prostate, ali vjerujem da je najbitnije da je prošla. A ako on nije ni osjećao neke simptome onda nije ni bila nešto strašna, nego baš kako kaže dr manja upalica. Jedino je pitanje koliko je i ta upala i trajala, koliko ju je imao kad on nije kužio ili je šutio samo da ne ide dr 😊.
Moj je nakon lošeg spermiograma bio dva puta i UZV je skroz ok kao i nalazi hormona. Tako da po tom dijelu možemo biti mirni, jedino nam ostaje raditi na poboljšanju spermiograma.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Martina i Bebolina, slucajno sam stisnula "prevedi ovu stranicu" ono kad ti Google ponudi i nisam skuzila i citam i vidim obje ste mi odgovorile na engleskom. I kontam si oke, sve razumijem, ali cemu se pate i pisu na engleskom?? Majko draga 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ugl, spermiogram je svakako na redu ako od ovog ciklusa nista ne bude kao i moji hormoni (nasla sam neki super panel svih spolnih hormona za 110 eura).
Iako moram priznati da imam neki odvratan feeling da imamo/cemo imati problema sa zacecem i taj inner gut mi govori da ce problem biti u muzu koji ima puno stresniji i neuredniji zivot od mene. A voljela bih ako vec mora biti problem u nekom da bude u meni jer mislim da mi zene to bolje podnosimo, efektivnije smo i brze u rjesavanju problema, pogotovo takvih. Pa mislim, eto, nisam jedina s nedokaznom mazgom kad tak moram rec, nece nista 😂 Uzasno mi je ovo i napisati, ali vec neko vrijeme tako osjecam 🫤
Sortiraj odgovore
Najstariji