Eni, vidim da te stvarno muči to što je takva situacija kod vas. Trudite se najviše što možete, ali eto ta jedna predispozicija iz ranog djetinjstva, i eto…
Evo, mene je asociralo na par kojem su doktori rekli da zbog muža imaju iznimno mali postotak šanse za trudnoću. Imaju sada dvoje djece i vjeruju u Božju ljubav i plan. Čim saznam, poslat cu kada će biti Večer ozdravljenja, ako ste u blizini.. (Zg). Ja čekam, i nadam se milosti. U redu je i tko god odbije, pa nismo svi vjernici. No da bilo tko ode i dobije milost za sebe, ja ću biti sretna! 😊
Ja sam velika vjernica ..i puno molim zato kažem čuda se događaju. Al opet ne želim se razočarati previše jer nitko nezna koji je zapravo božji plan i zašto .
Pa muci ne nemogu reci da me ne muci , ali se i trudim ostati pozitivna koliko mogu ..i nije da me samo muci nego se vise bojim tako bi ja najviše opisala sebe. Bojim se postupka na koji ćemo morati ići , općenito se bojim tableta , igla .. i svega sto ima veze s doktorima i počelo me to jako mučiti , a opet ne želim da odustanem radi straha jer stvarno želim bebu i to jako 🥹
Sad ja upadam možda bezveze i vjerojatno znate za te mogućnosti, ali, ljudi kojima iz vjerskih razloga nije prihvatljiv MPO (ne mislim da vama nije prihvatljiv) često pokušaju s FertilityCare metodom. Ja nisam u tom krugu ljudi pa ti ne znam reći iz iskustva, ali imaju dosta pozitivnih iskustava koliko sam čitala. Na instargamu je i žena koja se zove Ivana Zečević koja radi s parovima na poboljšanju plodnosti, a zasniva se na prirodnom planiranju trudnoće.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Iglica8, hvala, tako je. Ako ne uspijemo prirodno, ja ću na FertilityCare. 😊
A sada pitanje, u čemu radite graf za bazalnu temperaturu? Ima li kakva jednostavna aplikacija? Pokušala sam na par stranica, ali ili ne podržavaju sve opcije preko mobitela (morala bih sjesti na laptop pa pogledati) ili je meni nešto blokiralo na mobitelu.
Naravno, najpraktičnije mi je ako mogu u hodu to sve, pa je mobitel prva opcija.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Iglica8, hvala, tako je. Ako ne uspijemo prirodno, ja ću na FertilityCare. 😊
A sada pitanje, u čemu radite graf za bazalnu temperaturu? Ima li kakva jednostavna aplikacija? Pokušala sam na par stranica, ali ili ne podržavaju sve opcije preko mobitela (morala bih sjesti na laptop pa pogledati) ili je meni nešto blokiralo na mobitelu.
Naravno, najpraktičnije mi je ako mogu u hodu to sve, pa je mobitel prva opcija.
Imam i Premom aplikaciju i za bazalnu i za praćenje trakica, a Fertility Friend samo za bazalnu. Ova Fertility Friend ima mi puno bolji i pregledniji graf.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
MarTina, i ja koristim Fertility Friend za bazalnu, kao i Bebolina. Možeš upisati i simptome, i kad ste imali odnose unutra i dosta je pregledno i jednostavno. Za trakice koristim Premom aplikaciju.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Iglica si probala kapi konopljike ili evine kapi , one su odlične za hormone . Evo ti link
https://www.terra-organica.hr/konopljika-kompleks-kapi-tinktura-soria-natural.html
https://mojaljekarna.hr/bolne-mjesecnice-i-pms/1458-suban-evine-kapi-za-pomoc-kod-pmsa-3858882913942.html
Hvala ti :) jesam, i mogu potvrdit da su odlicne. Trenutno ih ne pijem jer sam ih pila par mjeseci i dosta su mi pomogle pa sam sad na pauzi. Divna tinktura :)
Koliko si dugo pila Evine kapi, ja imam i njih i vitex u kapsulama, pocela sam ovaj ciklus bas da pijem. Koliko ti je trebalo da djeluje..
Martina ja koristim Premom aplikaciju za sve. Nisam koristila druge pa mi je ova pregledna (jer ne znam za bolje🤪), koristim ju za bazalnu, trakice i upisivanje kad smo imali odnose + biljeske.
.
Ja sam mislila sutra ici vaditi progesteron - 21.DC odnosno 7.DPO. Mislite da ce to biti ok? Ili bi bilo bolje u ponedjeljak to odraditi - 23.DC odnosno 9.DPO
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Iglica si probala kapi konopljike ili evine kapi , one su odlične za hormone . Evo ti link
https://www.terra-organica.hr/konopljika-kompleks-kapi-tinktura-soria-natural.html
https://mojaljekarna.hr/bolne-mjesecnice-i-pms/1458-suban-evine-kapi-za-pomoc-kod-pmsa-3858882913942.html
Hvala ti :) jesam, i mogu potvrdit da su odlicne. Trenutno ih ne pijem jer sam ih pila par mjeseci i dosta su mi pomogle pa sam sad na pauzi. Divna tinktura :)
Koliko si dugo pila Evine kapi, ja imam i njih i vitex u kapsulama, pocela sam ovaj ciklus bas da pijem. Koliko ti je trebalo da djeluje..
Mislim da ovisi za što ih piješ. Ja sam imala kratku lutealnu fazu i manjak progesterona. Nakon 2 mjeseca sam imala produljenje lutealne faze, prestalo je točkasto krvarenje prije menstruacije i menstruacije su postale puno manje bolne. Ja nikada nisam pila čisti vitex pa ne znam kako on djeluje, ali evine kapi su jako lijepa tinktura. Vidim da imaš problema s prolaktinom, ako piješ terapiju koja je vezana za hipofizu provjeri možeš li koristit te biljčice jer one isto izravno djeluju na hipofizu pa da ti se ne bi dogodio kontra efekt.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Mislim da ovisi za što ih piješ. Ja sam imala kratku lutealnu fazu i manjak progesterona. Nakon 2 mjeseca sam imala produljenje lutealne faze, prestalo je točkasto krvarenje prije menstruacije i menstruacije su postale puno manje bolne. Ja nikada nisam pila čisti vitex pa ne znam kako on djeluje, ali evine kapi su jako lijepa tinktura. Vidim da imaš problema s prolaktinom, ako piješ terapiju koja je vezana za hipofizu provjeri možeš li koristit te biljčice jer one isto izravno djeluju na hipofizu pa da ti se ne bi dogodio kontra efekt.
Sad sam bez terapije za prolaktin, a rekao mi je doktor da vitex djeluje na prolaktin isto, smanjuje ga, pa da pokušam prirodno, mjesec, dva.
Martina ja koristim Premom aplikaciju za sve. Nisam koristila druge pa mi je ova pregledna (jer ne znam za bolje🤪), koristim ju za bazalnu, trakice i upisivanje kad smo imali odnose + biljeske.
.
Ja sam mislila sutra ici vaditi progesteron - 21.DC odnosno 7.DPO. Mislite da ce to biti ok? Ili bi bilo bolje u ponedjeljak to odraditi - 23.DC odnosno 9.DPO
Da, da to je idealno, progesteron se i vadi 7.dpo :)
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Nikako da vas pitam, ko uzima sve aspirin? Meni je gin rekla da heparin ne preporucuje za sad u mom slucaju, a aspirin (jer sam ja krenula sa tom temom) ako se ja osjecam sigurnije sa njim ona nema nista protiv.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji