Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    07. Studeni 2023. 09:09

Iglica8

Nalazi bi ti mogli biti danas popodne na egradjanin. Nadam se da ce sve biti ok 🤞🏻

Xoxo ovo za duphastone stvarno ne znam, prije 7-8 godina sam ga zadnji put pila.

Hvala, bit će danas, ispunila sam da mi pošalju na mail pa će i tamo doći.
    Xoxo nisam nikad koristila duphastone, pa ne znam ništa o tome. Javit će se neka od cura koja ima više iskustva.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• freyaa
    07. Studeni 2023. 09:19

Cure koje žive u Bosni, treba mi mala pomoć, gdje kupiti normabel, vidjela sam ovdje neki dan da je neko počeo koristit, pa sam i ja odlučila ali nigdje ne mogu naci. 

Martina1931
    07. Studeni 2023. 09:24

Xoxo, ne znam stvarno sto bi trebala u toj situaciji. Najlogicnije je da se javis gin pa da vidite sto u takvoj situaciji..
    Freya, a bar u BiH mozes u ljekarnoj bez recepta uzimat dosta stvari😂😂 
    Ja sam na pilulama bila 6,7 godina i bez problema dizala samo tako. Preselila se u Zg, nema sanse da mozes bez recepta
    Bebolina 🤞🤞❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    07. Studeni 2023. 10:49

https://ibb.co/Y3LP3YB
    Stigao mi nalaz vitamin D super, TSH također. Ne znam jel omjer LH i FSH u redu.
    Jedino kad sam vidjela AMH došlo mi je da se plačem, u godinu dana s 14 pao na 5.7, ne znam što bih rekla.
    Anchyyy ja sam uzbuđena zbog tebe onda mogu si misliti kako je tebi.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    07. Studeni 2023. 11:11

Bebolina2024

Stigao mi nalaz vitamin D super, TSH također. Ne znam jel omjer LH i FSH u redu.
    Jedino kad sam vidjela AMH došlo mi je da se plačem, u godinu dana s 14 pao na 5.7, ne znam što bih rekla.

Omjer lh i fsh je dobar. Dheas ti je na granici, valjalo bi to pojacati. Citala sam da s njim se moze amh pojacati, pa vidi sa doktorom

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    07. Studeni 2023. 11:20

Bok svima 😘
    Ja vam se samo javljam da vam kažem da sam bila na još jednom pregledu, sve je u najboljem redu. 🥰
    No, iako je tako, moj doktor misli da je bolje i pametnije da ja od sada sve obavljam u bolnici i tamo vodim cijelu dalje trudnoću, zbog sigurnosti... ovdje mi je u domu zdravlja bilo baš zgodno, ali dobro, nema veze.
    .
    Svima vam želim sreću, više stvarno ne stignem sve popratiti... ❤
    Bebolina, sad vidim nalaze. Amh je i mene šokirao, no valjda to nažalost s godinama baš drastično opada.. Nadam se da će ih uspjeti izvući što više u 1mj🤞❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• freyaa
    07. Studeni 2023. 11:31

Martina1931

Xoxo, ne znam stvarno sto bi trebala u toj situaciji. Najlogicnije je da se javis gin pa da vidite sto u takvoj situaciji..
    Freya,a bar u BiH mozes u ljekarnoj bez recepta uzimat dosta stvari😂😂
    Ja sam na pilulama bila 6,7 godina i bez problema dizala samo tako. Preselila se u Zg, nema sanse da mozes bez recepta
    Bebolina 🤞🤞❤️

Ako ti sta treba samo se javi 😀. Nemaju normabel uopste ali evo kažu da je to diazepam pa cu tako pokusati. 

• freyaa
    07. Studeni 2023. 11:32

Anchyyyy

Bebolina2024

Dobro jutro ☀️,
    izvadila sam krv i čekam nalaze. Začudila sam se koliko su u Vinogradskoj organizirani. Svi šalteru za prijavu su radili, vadila sam krv točno na termin i kad sam izlazila raščistili su sve i za prijavu. Sad već idem doma kavu popiti i onda stižem bez problema na posao. Sad se nadam kako je ovo išlo glatko da će tako i nalaz biti uredan.

Jutro svima 😀
    Super, ja i ace idem vadit u Vinogradsku i nikad nisam dugo cekala, dosta oni to brzo rijese i nadam se da ce nalazi bit dobri 💪💪
    Freyaakod nas treba recep za njega ne mozes ga kupiti ovako a u Bosni nisam sigurna, mozes kupit Diazepam to ti je isto kao normabel ako ne uspijes naci mogu ti ja postati nije problem jer ja ga dobijem na resept.
    Ja sam uzbudena zbog cetvrtka da nemogu docekat 😊

Hvala ti puno,  sretno u četvrtak.. ❤❤

• eni233
    07. Studeni 2023. 11:35

Bebolina2024

Meni se to sve super čini kod tebe , odlični su ti nalazi ❤️❤️❤️ bravo draga 😘😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• freyaa
    07. Studeni 2023. 11:36

Bebolina2024

Samo provjeri taj estradiol cini mi se da je povisen za taj dan ciklusa, a on moze maskirati stvarne vrijednosti FSH i LH. Imas na fb grupu neplodnost iskustva, pa mozes pogledati bas na tu temu.  I imas čak iz knjige all starts with egg izvučene suplemente koje mozes koristi za poboljšanje kvalitete, nije na kraju bitan broj, bitna je jedna a da bude kvalitetna. Ako želiš mogu ti staviti sliku sa stranice za suplemente 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.