Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    05. Studeni 2023. 12:36

I ja bi probala jos nesto ovaj ciklus uz propuhivanje i folikulometriju. Pazit cu da budu tople noge, jer iskreno nisam bas pazila na to. Citam da je ananas suoer piti i jesti od ovulacije pa na dalje, a do ovulacije cu pokusat zadebljat endometrij sa cveklom i sokom od nara. Ima li jos iko nekakvih malih savjeta sta se moze jos uraditi :)?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lunolina
    05. Studeni 2023. 13:06

BikMik

I ja bi probala jos nesto ovaj ciklus uz propuhivanje i folikulometriju. Pazit cu da budu tople noge, jer iskreno nisam bas pazila na to. Citam da je ananas suoer piti i jesti od ovulacije pa na dalje, a do ovulacije cu pokusat zadebljat endometrij sa cveklom i sokom od nara. Ima li jos iko nekakvih malih savjeta sta se moze jos uraditi :)?

Na stopala trebas paziti od O na dalje konstantno. Ja si cak razmisljam kupiti nekakav radijator za posao pa ga staviti ispred nogu 🙈
    Ananas ti je za zadebljanje endometrija i bitno ti je da jedes i srce ananasa, neke zene ga znaju izblendati pa popiti. On se pije od kraja M do par dana nakon O, koliko ja znam. Isto kao i cikla. 
    Jesi mjerila vitamin D? On navodno pospjesuje zacece za nekakav ogroman postotak ako je dovoljno visok. Nemoj me uzeti za rijec, ali zene sa zadovoljavajucim vitaminom D imaju 40% vise sanse za zacece od onih kojima je taj vitamin prenizak.
    Svakako je bitna i dobra prokrvljenost. Ako ce vrijeme posluziti, razmisljam da svaki dan prosetam sat vremena brzim hodom da potaknem dobru cirkulaciju :)
    + kazu da su masaze jako dobre jer tijelo rasterecuju stresa koje se nakupi pa smo u grcu. :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• BikMik
    05. Studeni 2023. 13:12

Lunolina

BikMik

Na stopala trebas paziti od O na dalje konstantno. Ja si cak razmisljam kupiti nekakav radijator za posao pa ga staviti ispred nogu 🙈
    Ananas ti je za zadebljanje endometrija i bitno ti je da jedes i srce ananasa, neke zene ga znaju izblendati pa popiti. On se pije od kraja M do par dana nakon O, koliko ja znam. Isto kao i cikla.
    Jesi mjerila vitamin D? On navodno pospjesuje zacece za nekakav ogroman postotak ako je dovoljno visok. Nemoj me uzeti za rijec, ali zene sa zadovoljavajucim vitaminom D imaju 40% vise sanse za zacece od onih kojima je taj vitamin prenizak.
    Svakako je bitna i dobra prokrvljenost. Ako ce vrijeme posluziti, razmisljam da svaki dan prosetam sat vremena brzim hodom da potaknem dobru cirkulaciju :)
    + kazu da su masaze jako dobre jer tijelo rasterecuju stresa koje se nakupi pa smo u grcu. :)

Mjerila sam vitamin D, dobar je plus uzimam ga redovno. Nisam znala za srce ananasa, moram vidjet ga kupiti svjezeg najbolje. Hvala na savjetima :)

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    05. Studeni 2023. 14:36

https://ibb.co/3WB2FQK

Ja mislim da bude uskoro peak kod mene , sutra ili preko sutra , tako mi djeluje 🤔🤔🤔 danas sam 13dc 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    05. Studeni 2023. 14:51

BikMik

Lunolina

BikMik

Mjerila sam vitamin D, dobar je plus uzimam ga redovno. Nisam znala za srce ananasa, moram vidjet ga kupiti svjezeg najbolje. Hvala na savjetima :)

Nasla sam podatak - sanse za implantaciju kod osoba s dovoljno visokim D vitaminom su 4x vece od zena koje nemaju dovoljnu visinu. Super sto ti imas dobsr D vitamincek! ☺️
    Za ananas si pogledaj do kad ga mozes jesti, mozda bolje samo do O jer kazu u MPO grupi da nije dobar nakon transfera pa pretpostavljam da nije dobar ni u prirodnom nakon oplodnje jajne stanice :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    05. Studeni 2023. 14:52

eni233

Ja mislim da bude uskoro peak kod mene , sutra ili preko sutra , tako mi djeluje 🤔🤔🤔 danas sam 13dc

Odlicno! Sad se bacite na pokrivanje🤭 tko zna, mozda vam MPO nece ni trebati :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• pepapepa
    05. Studeni 2023. 16:08

Pozdrav, ja ovdje ulećujem kao padobranac. Prodajem ako kome treba Maca kapsule od FutuNature 120 kapsula neotvoreni paket i još jedan otvoreni od cca 60 komada. Rok je do 5/2024, dajem za 15 € poštarina vaša. Meni je pomoglo kod začeća jer smo se trudili vise od 4 godine svi nalazi uredni. Tako da ako tko želi neka se javi.

💁🏻‍♀️33, 🙎🏼‍♂️38
    01/2022.7t missed
    Rijeka
    Termin: 11.4.2024.

• eni233
    05. Studeni 2023. 16:57

Lunolina

eni233

Teško s obzirom na spermiogram. Ali nikad neznaš, možda nam se posreći 🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    05. Studeni 2023. 17:06

eni233

Lunolina

eni233

Teško s obzirom na spermiogram. Ali nikad neznaš, možda nam se posreći 🤞🤞🤞

Jucer sam bila s prijateljem na kavi i prica mi za svog vjencanog kuma - ima uzasno los spermiogram. Rekli su mu da nema sanse da mu zena prirodno ostane trudna. Rekli su mu da dugo nisu vidjeli nekog s toliko losim spermiogramom. I na kraju su prirodno ostali u drugom sanju i ovaj mjesec trebaju dobiti bebicu🤭 ja se nadam da ce isto to iznenaditi i vas🥰

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Iglica8
    05. Studeni 2023. 18:44

Ova ideja s normabelima uopće nije loša 😅 Inače imam prijateljicu koja mi je već par puta rekla da si uzmem koji normabel  jer da previše razmišljam i da se sigurno ne mogu dovoljno opustiti. Kortizol mi je na jednom nalazu bio povišen i sjećam se da mi je ginekolog rekao kako su žene danas pod prevelikim stresom i da je stalno povišen kortizol sigurno jedan od razloga zašto se povećava broj parova s poteškoćama pri začeću. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.