https://ibb.co/Y3LP3YB
Stigao mi nalaz vitamin D super, TSH također. Ne znam jel omjer LH i FSH u redu.
Jedino kad sam vidjela AMH došlo mi je da se plačem, u godinu dana s 14 pao na 5.7, ne znam što bih rekla.
Anchyyy ja sam uzbuđena zbog tebe onda mogu si misliti kako je tebi.
Vidim što si napisala tek sad za AMH , nemoj se bedirati , bit će to sve ok , ostajale su žene trudne sa još manjim AMH, samo glavu gore i bit će to dobro ,bas kad smo bili u poliknici skvorc su nam rekli da ima parova kod kojih je sve tip top pa nikako da im uspije , a ima parova koji imaju dijagnoze i sve pa im uspije .. u poliklinici skvorc
Ima mogućnost zamrzavanja jajnih stanica pa neznam dali u drugim bolnicama ima , pa se raspitaj ❤️❤️ šaljem puseee i zagrljaje
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Popratila sam sve poruke! Bebolina, koliko imaš godina ili koje si godište? Ako nije tajna. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Martina svakako ću morati provjeriti s dr što da još pijem. Ako ništa ne kaže sama ću onda uzeti od Radončića matičnu mliječ taman da se malo boostamo prije postupka i muž i ja.
Budem sačekala konzultacije i vidjela šta kažu, za sada pijem folnu, Omegu i vitamin D. Sada moram vidjeti da li da i dalje nastavljam s ampulama ili što. Jer ako smanjimo drastično dozu pitanje koliko brzo može početi padati. S obzirom da sam od 2. mj na ampulama od 25 000 jedinica ja sam se bojala da nisam već predozirala se s vitaminom D, jer kažu da nije dobro ni ako ga je previše u organizmu. Obično za MPO traže preko 100.
Tratinčica moj AMH te šokirao? Ako je i tebe onda znaš kako je meni bilo.
Nekako si mislim da možda prvi nalaz nije bio točan, jer manji AMH bi odgovarao manjem broju dobivenih jajnih stanica na punkciji.
Drago mi je što je sve uredno na pregledu, neka tako i ostane. 🤞🤞
Malo ćeš ranije krenuti u bolnicu, ionako od 30. tjedna se mora krenuti a ti ćeš već pregled ili dva prije krenuti (ovisno koliko te često budu naručivali). Jel bio i muž danas na pregledu.
Ti odmaraj a kad uhvatiš vremena nam se malo javiš. 😘
freyaa budem svakako na konzultacijama vidjela što dr kaže za nalaz. Ako nije problem molim te stavi mi sliku suplemenata.
Eni trebala bi ja bolje odreagirati da bi uopće imali što za smrzavati.
MarTina=) ja sam ti malo starija koka (41) ali nisam baš neka nesilica kao Anchyyy i Tratinčica. 😂
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina ja mislim da su tvoji nalazi baš dobri, čak i amh. Iako vjerujem da ti je šok ako je u godinu dana toliko pao, ali mislim da se ne bi trebala oko toga brinuti jer je to još uvijek dobar broj za godine.
Vidi možda za taj estrogen jer je na gornjoj granici, i mislim da si pisala da imaš bolne menstruacije, to bi moglo biti od dosta estrogena u tom dijelu ciklusa, tako su mi jednom prilikom objašnjavali.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
I još nešto za taj AMH, i meni je bio šok kada sam shvatila što taj nalaz označava tj predviđa jer je naravno snižen za moje godine, ali više liječnika mi je objašnjavalo da je to okviran broj koji ne govori o kvaliteti jajne stanice i da je za zdravo dijete potrebna jedna jajna stanica. Jedna ginekologica mi je čak rekla da ona ni ne voli kad žene idu vadit amh jer da s tim podatkom žena koja upravo radi na trudnoći ne može ništa. On može ženama koje još uvijek ne planiraju trudnoću možda ukazati kada bi bilo dobro krenuti u razmišljanja u trudnoći.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
freyaa budem svakako na konzultacijama vidjela što dr kaže za nalaz. Ako nije problem molim te stavi mi sliku suplemenata.
MarTina=) ja sam ti malo starija koka (41) ali nisam baš neka nesilica kao Anchyyy i
https://ibb.co/0m13jv5
Nadam se da sam dobro stavila.. Ja sam uveliko pocela mnoge stvari da koristim, jer sam baš dosta pozitivnih iskustava procitala na toj grupu. To uopće nije los AMH za tvoje godine
MarTina=) ja sam ti malo starija koka (41) ali nisam baš neka nesilica kao Anchyyy i
Nadam se da sam dobro stavila.. Ja sam uveliko pocela mnoge stvari da koristim, jer sam baš dosta pozitivnih iskustava procitala na toj grupu. To uopće nije los AMH za tvoje godine
Jesi uzimala i ovaj NAC?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jesi uzimala i ovaj NAC?
Nisam, ali sam počela l-arginin da uzimam povremeno nasla sam neka istraživanja da je odličan za endometrij sa kojim ja imam problem, i isto tako nesto je pisalo za u toku ivf da nesto poboljšava..
Jesi uzimala i ovaj NAC?
https://ibb.co/Vmcf9Jj
I da evo ga cjenovnik za Bahceci, sad mi je poslala..
Anchyyy neka onda oni mene dobro stimuliraju i bit će i koji smrzlić.
Freyaa hvala. Pijem Omegu, vitamin D i folnu mislila sam onda sad eventualno ubaciti Q10 i DHEA.
Kad sam muža nakon prvog šoka i prvog nalaza filala profertilom, Largininom, Lcarnitinom i matičnom onda smo imali malo bolji spermiogram i kroz par mj još malo bolji. Onda kad sam mu kroz ljeto dodala još neke stvari još nešto posebno za pokretljivost (veliki paket sam kupila ne mogu se sjetiti kako se zove) dala mu svašta jer smo se opet za postupak spremali na kraju nam je nalaz bio lošiji nego prethodni i to za 4%.
Onda mi je ženska u ljekarni rekla da zbog puno toga što je koristio da je nešto poništilo djelovanje nečeg drugog i rekla je da se treba 2 do 3 proizvoda piti i ne pretjerivati jer ćemo opet dobiti kontra efekt. Tako da ako ideš nešto naručivati i piti pazi da ne bude previše toga. Makar sve ovo kao DHEA i druge stvari bitno je uzimati ako si u manjku,tako da bi trebalo nalaz raditi pa vidjeti što fali pa to uzimati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji