Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    06. Studeni 2023. 18:13

Lunolina

Eni krivo sam ti rekla, provukla sam ti sad trakicu kroz aplikaciju i baca da ti je trakica 0,47.
    Evo ako ti pomogne, ovako ti igleda stanje kod mene s trakicamahttps://ibb.co/nMxrmmB
    Ako si slicna meni onda ti je peak za 2 dana :)

gdje si kupila easy@home trakice ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580 🫶🏻

Bebolina2024
    06. Studeni 2023. 18:35

MarTina=)

Bebolina2024

eni233

Lunolina

Eni krivo sam ti rekla, provukla sam ti sad trakicu kroz aplikaciju i baca da ti je trakica 0,47.
    Evo ako ti pomogne, ovako ti igleda stanje kod mene s trakicamahttps://ibb.co/nMxrmmB

Možda bi meni onda mogao biti tako testirat ću se danas navečer i sutra da vidimo stanje 😀😀😀 Hvala 😘

Meni pak idu mic po mic ali čim krene tamniti onda brzo dođe peak. Ne znam kako kod tebe inače ide. Najbolje je onda da provjeriš kasnije kakva je situacija.
    Martina koliko si čekala da ti pošalju nalaze hormona u Vinogradskoj?

Nalazi su dolazili kroz 1-2 dana, no ideš raditi više puta. I za svako naručivanje za vađenje krvi treba se i naručiti preko e-maila koji je na stranici.

Hvala. Ti si možda vadila i progesteron pa si išla još koji put u lab. Ja sam prvi put sve odjednom napravila od 2. do 5.dc, ali sam radila u drugoj bolnici.
    Martina hvala na odgovoru. Tako mi se čini i na Duhu da je bilo isti dan.
    Samo ne znam gdje je zgrada 27 u odnosu na onu gdje je rodilište i humana reprodukcija. Prvi put idem tu kod njih u taj laboratorij. Znam da je prije bio u onoj staroj zgradi koja je srušena, odmah preko puta rodilišta.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    06. Studeni 2023. 18:49

Bebolina2024

MarTina=)

Bebolina2024

eni233

Lunolina

Možda bi meni onda mogao biti tako testirat ću se danas navečer i sutra da vidimo stanje 😀😀😀 Hvala 😘

Meni pak idu mic po mic ali čim krene tamniti onda brzo dođe peak. Ne znam kako kod tebe inače ide. Najbolje je onda da provjeriš kasnije kakva je situacija.

Nalazi su dolazili kroz 1-2 dana, no ideš raditi više puta. I za svako naručivanje za vađenje krvi treba se i naručiti preko e-maila koji je na stranici.

Hvala. Ti si možda vadila i progesteron pa si išla još koji put u lab. Ja sam prvi put sve odjednom napravila od 2. do 5.dc, ali sam radila u drugoj bolnici.
    Samo ne znam gdje je zgrada 27 u odnosu na onu gdje je rodilište i humana reprodukcija. Prvi put idem tu kod njih u taj laboratorij. Znam da je prije bio u onoj staroj zgradi koja je srušena, odmah preko puta rodilišta.

Zgrada 27 ti je znaci od rodilista prema sjeveru , Sljemenu dosl 200,300m od rodilista. Izgleda kao crni kontenjer, odmah uz citoloski labos😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

MarTina=)
    06. Studeni 2023. 19:08

Tako je, i progesteron sam radila. Iako nije imalo smisla. 😁

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• eni233
    06. Studeni 2023. 19:14

Xoxo23

Cure, danas mi je 23 dan ciklusa, pomirila sam se s tim da neman ovulaciju ovaj mjesec te sam jučer navečer pocela piti duphastone jer nisam bila niti blizu peaka a uz to sve počela sam imati smeđi iscjedak zadnjih dva tri dana..

Međutim danas trakica ovako izgledahttps://ibb.co/zhDmJCQ

Šta da radim ? Dal da stanem sa duphastonom ?

Ja ti se bas ne razumijem u to , rado bi ti odgovorila , možda Martina zna nešto vise ili pitaj gink svoju najbolje ❤️ sretno 🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Bebolina2024
    06. Studeni 2023. 21:48

Martina1931

Bebolina2024

MarTina=)

Bebolina2024

eni233

Lunolina

Zgrada 27 ti je znaci od rodilista prema sjeveru , Sljemenu dosl 200,300m od rodilista. Izgleda kao crni kontenjer, odmah uz citoloski labos😊

Super, budem pronašla. Doći ću jedno pola sata prije pa imam vremena ali znam onda otprilike gdje je. Uz rodilište ravno gore malo u brijeg.
    .
    MarTina da progesteron se vadi u drugim danima ciklusa, ja ga nemam na popisu tako da imam samo to jedno vađenje sutra.
    Po njemu se koliko mi se čini vidi jel bila O.

08/24 spontani pobačaj

Lela91
    06. Studeni 2023. 22:43

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina2024

MarTina=)

Bebolina2024

eni233

Lunolina

Super, budem pronašla. Doći ću jedno pola sata prije pa imam vremena ali znam onda otprilike gdje je. Uz rodilište ravno gore malo u brijeg.
    .
    MarTina da progesteron se vadi u drugim danima ciklusa, ja ga nemam na popisu tako da imam samo to jedno vađenje sutra.
    Po njemu se koliko mi se čini vidi jel bila O.

Nadam se da ti budu dobri nalazi. 🤞🏻
    Ja sam nazalost morala preskocit vađenje danas. Svekar zavrsio u bolnici za vikend i malo mi poremetio planove. Tako da cu za hormone morat pricekat iduci ciklus, a ovo ostalo cu vjerojatno ic izvadit kad i progesteron da bar to rijesim u jednom sutu. 🥴
    U srijedu me ceka magnet zdjelice pa da i po tom pitanju vidimo gdje smo. Iako nekako mislim da cu imat jos tih endometrioma jer su mi ovaj jedan izvadili na operaciji, od onda sam imala vec dva ciklusa i nista se nije promijenilo sta se tice bolova, izljeva i ostalih simptoma. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Xoxo23
    07. Studeni 2023. 06:37

eni233

Xoxo23

Cure, danas mi je 23 dan ciklusa, pomirila sam se s tim da neman ovulaciju ovaj mjesec te sam jučer navečer pocela piti duphastone jer nisam bila niti blizu peaka a uz to sve počela sam imati smeđi iscjedak zadnjih dva tri dana..

Međutim danas trakica ovako izgledahttps://ibb.co/zhDmJCQ

Šta da radim ? Dal da stanem sa duphastonom ?

Ja ti se bas ne razumijem u to , rado bi ti odgovorila , možda Martina zna nešto vise ili pitaj gink svoju najbolje ❤️ sretno 🤞

Hvala, zvat ću je danas pa provjerit ❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580 🫶🏻

Bebolina2024
    07. Studeni 2023. 07:33

Dobro jutro ☀️,
    izvadila sam krv i čekam nalaze. Začudila sam se koliko su u Vinogradskoj organizirani. Svi šalteru za prijavu su radili, vadila sam krv točno na termin i kad sam izlazila raščistili su sve i za prijavu. Sad već idem doma kavu popiti i onda stižem bez problema na posao. Sad se nadam kako je ovo išlo glatko da će tako i nalaz biti uredan.

08/24 spontani pobačaj

Iglica8
    07. Studeni 2023. 08:08

Nalazi bi ti mogli biti danas popodne na egradjanin. Nadam se da ce sve biti ok 🤞🏻

Xoxo ovo za duphastone stvarno ne znam, prije 7-8 godina sam ga zadnji put pila. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.