Anchyyy neka onda oni mene dobro stimuliraju i bit će i koji smrzlić.
Freyaa hvala. Pijem Omegu, vitamin D i folnu mislila sam onda sad eventualno ubaciti Q10 i DHEA.
Kad sam muža nakon prvog šoka i prvog nalaza filala profertilom, Largininom, Lcarnitinom i matičnom onda smo imali malo bolji spermiogram i kroz par mj još malo bolji. Onda kad sam mu kroz ljeto dodala još neke stvari još nešto posebno za pokretljivost (veliki paket sam kupila ne mogu se sjetiti kako se zove) dala mu svašta jer smo se opet za postupak spremali na kraju nam je nalaz bio lošiji nego prethodni i to za 4%.
Onda mi je ženska u ljekarni rekla da zbog puno toga što je koristio da je nešto poništilo djelovanje nečeg drugog i rekla je da se treba 2 do 3 proizvoda piti i ne pretjerivati jer ćemo opet dobiti kontra efekt. Tako da ako ideš nešto naručivati i piti pazi da ne bude previše toga. Makar sve ovo kao DHEA i druge stvari bitno je uzimati ako si u manjku,tako da bi trebalo nalaz raditi pa vidjeti što fali pa to uzimati.
Da da to definitivno, ja ne pijem dhea jer sam vadila prije toga nalaze i bio je jako dobar(mislim da i tu pise da se prije toga provjeri dhea i testosteron). Ali pijem aktivnu folnu, vitamin d, c, omega 3, q10 ali ubiquinon oblik, maticnu mlijec (prije sam pila inofolic ali obzirom na mutaciju a u njemu je obična folna, izbacila sam ga) i sad sam zbog tankog endometrija u dogovoru sa doktorom i sa svim tim sto sam čitala ukljucila od 4 do 10 dc l-arginin..
Bebolina jesemu misa, vjerujem da te sokirao AMH, ali vjerujem da i dalje nije previse dramatican☺️
Neka oni tebe sad u Vinogradskoj napucaju odgovarajucim hormonima i da prikupite dovoljno i za smrzlice!🤭🥰
Freya wow kakvu si analizu napravila za suplemente! Bravo! Svaka cast☺️
Tratincice vjerujem da je u domu zdravlja prakticnije, ali ako je zbog sigurnosti, bolje u bolnici. Bit ces i ti mirnija☺️
Anchy nisam upratila, ti u cetvrtak ides na transfer?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolinajesemu misa, vjerujem da te sokirao AMH, ali vjerujem da i dalje nije previse dramatican☺️
Neka oni tebe sad u Vinogradskoj napucaju odgovarajucim hormonima i da prikupite dovoljno i za smrzlice!🤭🥰
Tratincice vjerujem da je u domu zdravlja prakticnije, ali ako je zbog sigurnosti, bolje u bolnici. Bit ces i ti mirnija☺️
Anchynisam upratila, ti u cetvrtak ides na transfer?
Hvala ti, ali nisam ja, već jedna djevojka koja se već nekoliko godina bori sa svim ovim, izvukla je sve to iz knjige it all starts with egg (mislim da je autorica knjige biolog ili nesto tako koja je imala problem sa neplodnoscu, i niskim amh) , ako koga zanima mislim da je imam negdje u pdf pa mogu poslati, ja ću bas ovih dana poceti da je citam, pocela sam je citati u ciklusu kad sam ostala trudna, ali samo prvih nekoliko stranica 😅
Ja danas 7dc i vec krenuo egg white, mislim da ce doci ranije ovulacija, sto mi ne smeta her mi je tako rano samo bilo kod uspjesnog ciklusa :).
Ja vec beko vrijeme pijem direktni sok od nara, cvekle, ananasa plus sve ostale vitamine i omegu, bas me zanima hoce li u cetvrtak biti deblji endometrij nego inace.
Hvala za tabelu za supelemntaciju, bas je zanimljiva, ali DHEA ne bi svakako prije provejre u krvi, to zna dobro zeznuti.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolinajesemu misa, vjerujem da te sokirao AMH, ali vjerujem da i dalje nije previse dramatican☺️
Idem na prvi uzv pa se nadam da cu moci ovaj mj na transfer 🙏
Aaaaa to sam propustila! Pa super covjece! Bit ce to sve dobro 🥰 jos malo pa si PUPO!
Freya u tom slucaju hvala sto si podijelila s nama🥰
Ja sutra idem kupiti neke suplemente i bas su neki od tih ovi koji su i kod tebe u tablici☺️
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ja sam si naručila DHEA i Q10, možda sada to bude dobitna kombinacija, mislim da će do petka stići i imam dobra 2 mj do postupka da to pijem.
Čak sam bila vani na brzom hodanju, nisam već neko vrijeme. Budem sada ubacila nekoliko puta tjedno. Još u 12. mj idem kod nutricionistice ako ne skinem malo više kila bude me špotala. Ja bi bila zadovoljna da dođem sa 10, 12 kg manje (razmak 6 mj između pregleda) a i taj neki prosjek cca 2 kg mjesečno se nekako i najviše preporuča jer je to onda kao zdravo mršavljenje.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Aaaaa to sam propustila! Pa super covjece! Bit ce to sve dobro 🥰 jos malo pa si PUPO!
Ja sutra idem kupiti neke suplemente i bas su neki od tih ovi koji su i kod tebe u tablici☺️
Ja vecinu kupujemo preko iherb, mnogo je povoljnije nego u ljekarnama.
Ja sam si naručila DHEA i Q10, možda sada to bude dobitna kombinacija, mislim da će do petka stići i imam dobra 2 mj do postupka da to pijem.
Čak sam bila vani na brzom hodanju, nisam već neko vrijeme. Budem sada ubacila nekoliko puta tjedno. Još u 12. mj idem kod nutricionistice ako ne skinem malo više kila bude me špotala. Ja bi bila zadovoljna da dođem sa 10, 12 kg manje (razmak 6 mj između pregleda) a i taj neki prosjek cca 2 kg mjesečno se nekako i najviše preporuča jer je to onda kao zdravo mršavljenje.
Ja sam uzela svaki dan da setam, cak i na pauzi na poslu, jedemo i pijemo kafu u officu dok radimo, a onda sat vremena na pauzi vise nismo u kaficu nego setamo, nas 4 i mnogo se bolje osjećamo,. Plus poslije posla brza setnja i da ne koristim lift, nego lijepo lagano do 7 kata, iako mi nekad bude bas mrsko ali natjeram se jer znam da je bolje za mene
Ja vecinu kupujemo preko iherb, mnogo je povoljnije nego u ljekarnama.
Za koliko ti dodje s iherb-a i da li ti naplate porez/carinu? Bas sam si razmisljala o ubiquinolu koji bi se trebao 600mg da bi se to vise isplatilo kupiti preko interneta nego kod nas pogotovo jer su kod nas neke baby doze🙈
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Freya hvala na dijeljenju tablice. Baš sam uočila kako imam kod kuće NAC i Larginin jer sam kupila za muža, a sad vidim da se mogu počastiti i ja. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji