Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    08. Studeni 2023. 07:08

freyaa

Bebolina2024

Ja sam si naručila DHEA i Q10, možda sada to bude dobitna kombinacija, mislim da će do petka stići i imam dobra 2 mj do postupka da to pijem.
    Čak sam bila vani na brzom hodanju, nisam već neko vrijeme. Budem sada ubacila nekoliko puta tjedno. Još u 12. mj idem kod nutricionistice ako ne skinem malo više kila bude me špotala. Ja bi bila zadovoljna da dođem sa 10, 12 kg manje (razmak 6 mj između pregleda) a i taj neki prosjek cca 2 kg mjesečno se nekako i najviše preporuča jer je to onda kao zdravo mršavljenje.

Ja sam uzela svaki dan da setam, cak i na pauzi na poslu, jedemo i pijemo kafu u officu dok radimo, a onda sat vremena na pauzi vise nismo u kaficu nego setamo, nas 4 i mnogo se bolje osjećamo,. Plus poslije posla brza setnja i da ne koristim lift, nego lijepo lagano do 7 kata, iako mi nekad bude bas mrsko ali natjeram se jer znam da je bolje za mene

Da svaka aktivnost dobro dođe i ja se bolje osjećam isto čim se aktiviram.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Iglica8
    08. Studeni 2023. 07:15

Meni s iherba dodje za 10 dana, a cijena je duplo jeftinija. Nikad mi nikakav ekstra porez nisu naplatili, ne znam ima li to kakve veze s iznosom/kolicinom. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• freyaa
    08. Studeni 2023. 09:33

Lunolina

Za koliko ti dodje s iherb-a i da li ti naplate porez/carinu? Bas sam si razmisljala o ubiquinolu koji bi se trebao 600mg da bi se to vise isplatilo kupiti preko interneta nego kod nas pogotovo jer su kod nas neke baby doze🙈

Za 10 dana, mozda čak i prije, uglavnom prije roka koji su stavili kad sam porucila. Nikakav porez, ali i ja sam pazila da ne prelazim preko 100 eura, ima neki iznos ali sam zaboravila koji. Ja cak i eucerin kreme kupujem tu jer su mnogo povoljnije nego u ljekarnoj, i da stalno imas neke akcije i prva kupovinu 20% popusta cini mi se. Ja obicno uzimam veca pakovanja tipa za 3 mjeseca jer se vise isplati.

• freyaa
    08. Studeni 2023. 09:35

MarTina=)

Freya hvala na dijeljenju tablice. Baš sam uočila kako imam kod kuće NAC i Larginin jer sam kupila za muža, a sad vidim da se mogu počastiti i ja. 😊

Sretno, nadam se da ce ti koristiti. 🥰

MarTina=)
    08. Studeni 2023. 09:38

Freyaa, svakako! Zapravo super mi je kompletan forum jer čovjek sam ne može znati toliko koliko znamo sve zajedno ovdje na hrpi. 👌😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• freyaa
    08. Studeni 2023. 11:18

MarTina=)

Freyaa, svakako! Zapravo super mi je kompletan forum jer čovjek sam ne može znati toliko koliko znamo sve zajedno ovdje na hrpi. 👌😊

Jeste, ja sam naucila ovdje kako ispravno da koristim trakice i svasta jos nesto. 

• BikMik
    08. Studeni 2023. 13:20

freyaa

MarTina=)

Jeste, ja sam naucila ovdje kako ispravno da koristim trakice i svasta jos nesto.

Vidim Freya da nam je situacija skoro ista, i godine nase i oartnera, sano nemam adenom nego manjak progesterona. I ja sam ostala u januaru trudna, u martu missed abortion . Jel ti x kod HSG znaci da nisi isla ili da nije bio uredan? Meni je sutra.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• freyaa
    08. Studeni 2023. 14:58

BikMik

freyaa

MarTina=)

Vidim Freya da nam je situacija skoro ista, i godine nase i oartnera, sano nemam adenom nego manjak progesterona. I ja sam ostala u januaru trudna, u martu missed abortion . Jel ti x kod HSG znaci da nisi isla ili da nije bio uredan? Meni je sutra.

Ja sam na HSG odustala, bukvalno. Inace imam jako nizak prag boli, kad dobijem kutiju brufena popijem, meni nisu nista dali protiv bolova taj dan, ja sam mislila uzeti nesto ali sam poslusala doktora kao stvarno nema potrebe kratko traje, mene je samo postavljane svega onog boljelo i kad je krenuo da pusta kontrast odjednom menstrualni bolovi bas jaki I ja sam rekla ne mogu ne mogu, tako da je prestao sa svima, nije mi ni antibiotik dao jer kao nema potrebe nista nije proslo. Dijagnoza neprohodni obostrano. I taj ciklus sam dobila 18 dan. Odustala od svega, spremala se za laparoskopiju jer ne bih mogla ponoviti hsg drugi dan kao sto je govorio, medjutim nikako da dobijem, i trudna, ali se zavrsilo kako se zavrsilo. Sad sam radila laparoskopiju I histeroskopiju, desno mi je super prohodno ali lijevo nije bas, a bas na lijevoj strani mi je bila ovulacija tad kad sam ostala trudna,. 
    I da nemoj da se uplasis, nismo svi isti, svi razlicito reagujemo na bol, samo ti je moj savjet uzmi nesto za smirenje I nesto protiv bolova ako ti ne budu planirali dati. Mozda bas sl ciklus bude dobitan i kod tebe 🥰 ja sam se nadala da ce odmah sad poslije laparoskopije biti nesto ali nazalost nista 

• BikMik
    08. Studeni 2023. 15:23

freyaa

BikMik

freyaa

MarTina=)

Ja sam na HSG odustala, bukvalno. Inace imam jako nizak prag boli, kad dobijem kutiju brufena popijem, meni nisu nista dali protiv bolova taj dan, ja sam mislila uzeti nesto ali sam poslusala doktora kao stvarno nema potrebe kratko traje, mene je samo postavljane svega onog boljelo i kad je krenuo da pusta kontrast odjednom menstrualni bolovi bas jaki I ja sam rekla ne mogu ne mogu, tako da je prestao sa svima, nije mi ni antibiotik dao jer kao nema potrebe nista nije proslo. Dijagnoza neprohodni obostrano. I taj ciklus sam dobila 18 dan. Odustala od svega, spremala se za laparoskopiju jer ne bih mogla ponoviti hsg drugi dan kao sto je govorio, medjutim nikako da dobijem, i trudna, ali se zavrsilo kako se zavrsilo. Sad sam radila laparoskopiju I histeroskopiju, desno mi je super prohodno ali lijevo nije bas, a bas na lijevoj strani mi je bila ovulacija tad kad sam ostala trudna,.
    I da nemoj da se uplasis, nismo svi isti, svi razlicito reagujemo na bol, samo ti je moj savjet uzmi nesto za smirenje I nesto protiv bolova ako ti ne budu planirali dati. Mozda bas sl ciklus bude dobitan i kod tebe 🥰 ja sam se nadala da ce odmah sad poslije laparoskopije biti nesto ali nazalost nista

Inace sam tezak slucaj migrene gdje trebam sprice primat preventivno, ali ne zelim rizikovat zbog trudncoe, pa mi je prag vrlo visok. Tj skoro svakodnevno imam bolove i sve sto nije migrena mi nije strasno toliko, a dali su mi ibuprofen 800mg da sat vremena prije popije, pomoce i to bar malo. 
    Hvala na odgovoru, javim kako proslo :D i da sto prije docekas novi plusic koji ce sve promijeniti 🥰

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• freyaa
    08. Studeni 2023. 15:48

BikMik

Inace sam tezak slucaj migrene gdje trebam sprice primat preventivno, ali ne zelim rizikovat zbog trudncoe, pa mi je prag vrlo visok. Tj skoro svakodnevno imam bolove i sve sto nije migrena mi nije strasno toliko, a dali su mi ibuprofen 800mg da sat vremena prije popije, pomoce i to bar malo.
    Hvala na odgovoru, javim kako proslo :D i da sto prije docekas novi plusic koji ce sve promijeniti 🥰

Eh onda ce to biti ništa za tebe, samo se pokusaj opustiti koliko možeš, meni je poslije bilo tako krivo sto nisam pokusala samo malo da izdržim. Sretno.. i da sto prije vidimo te plusice 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.