Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    04. Studeni 2023. 19:01

I ja da se javim. Biti ću Full malo aktivna. Ja sam danas 4dc, svom ginekologu se nisam ni javila kako mi je rekao ako dobijem M da vidimo sto dalje. Idem kod novog uskoro i veselim se drugom mišljenju. Mislim da mi cista koju mi je klomifen napravio nije pukla uopće sa dolaskom M, jer mislim da ju i dalje osjećam. Ahhh, bit će ovo dug put🫣 
    Martina čestitke još jednom na lijepim vijestima i malom srceku, neka tako i ostane 🤞🏽
    Eni i ostale cure koje idete u postupke naredne mjesece sretno 💜 pratim vas sve “iz prikrajka” . 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Lunolina
    05. Studeni 2023. 08:17

Eni, meni ti je ovulacija 5-6 dana nakon sto l je folikul 16mm, evo, 3x za redom smo ga ulovili na 16 i svaki put mu je trebalo 5-6 dana da pukne. Naravno da je svaka zena individua za sebe, ali eto, cisto da znas :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    05. Studeni 2023. 09:13

Mi ovaj mjesec opet imamo novu taktiku.
    Normabeli 2mg x3 dnevno kroz 10 dana da budem opustena (inace sam visoko anksiozna sa cime se super borim i ne koci me u zivotu, ali sam cijelo vrijeme u fizickom grcu pa cemo to Normabelima malo opustiti), dan peaka i O (koja je bila jucer) smo odnose imali navecer i ostala sam lezati do jutra da zaplivaju horde spermica prema jajnoj stanici.
    Pazim da su mi noge cijeeeelo vrijeme na toplome. Frka me jedino srijeda kad moram na nekakav poslovni event navecer i bit cu u tankim najlonkama i stiklama ☹️ vec sad muku mucim sto napraviti da mi se stopala ne ohlade.

I sad cekamo. Ako ne uspije, iduci mjesec cemo probati nesto drugo😄

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    05. Studeni 2023. 11:15

Lunolina

Mi ovaj mjesec opet imamo novu taktiku.
    Normabeli 2mg x3 dnevno kroz 10 dana da budem opustena (inace sam visoko anksiozna sa cime se super borim i ne koci me u zivotu, ali sam cijelo vrijeme u fizickom grcu pa cemo to Normabelima malo opustiti), dan peaka i O (koja je bila jucer) smo odnose imali navecer i ostala sam lezati do jutra da zaplivaju horde spermica prema jajnoj stanici.
    Pazim da su mi noge cijeeeelo vrijeme na toplome. Frka me jedino srijeda kad moram na nekakav poslovni event navecer i bit cu u tankim najlonkama i stiklama ☹️ vec sad muku mucim sto napraviti da mi se stopala ne ohlade.

I sad cekamo. Ako ne uspije, iduci mjesec cemo probati nesto drugo😄

Možda ova taktika upali. Ako ćeš na tom eventu biti unutra onda se ne bi trebale noge ohladiti. Bitno da si na toplome pa će i noge biti tople.
    .
    Ja odmaram za vikend, u petak ujutro sam bila koma jer M mi se pokazala u četvrtak oko 1 u noći, u petak ustala s takvom glavoboljom i migrena i skroz od vrata me bolila, blijeda skroz u licu i povraćala. Srećom popodne radila tako da sam kroz jutro popila tabletu, hladni oblog na glavu stavila i malo odrijemala. Pa sam na posao otišla bar malo u boljem stanju. Srećom mi se malo raspored za taj dan izmjenio pa sam išla 2 sata prije kući kao i u četvrtak, pa je već podnošljivije jer sam na poslu svega bila 4 sata.
    Sad je već M usporila, u utorak idem raditi hormone, dali mi termin točno kako sam tražila da ne kasnim na posao.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    05. Studeni 2023. 11:19

ruis

Hey cure, ja prijavljujem danas 1DC .
    Razocarana sam jer sam mislila da je ovaj ciklus dobitni.
    Imala sam sve simptome trudnoce kao prvi put ali eto nista.
    Koje nalaze mi preporucujete za pocetak?

Obično prvo bi bilo da muž odradi spermiogram. A ondaaako planirate se javljati u bolnicu, ali i bez toga možeš vidjeti što ti ginekolog preporuča. Ali za početak i kod tebe bi bili papa, cervikalni brisevi, hormoni....
    Drži se, znam da nije lako ali moramo gurati dalje 😘

08/24 spontani pobačaj

MarTina=)
    05. Studeni 2023. 12:04

Ruis
    Nedavno sam radila nalaze, poslali su me raditi prvo hormone i spermiogram muža. (Papa test sam taman nešto prije redovno radila). Na samom kraju sam radila briseve, jer oni vrijede 6 mjeseci, pa kroz sva odugovlačenja mogu i isteći. Ja sam jedvice uspjela nakon toga s istim važećim brisevima napraviti i test prohodnosti jajovoda.
    Zbilja se oduži, pričam konkretno za slučaj Vinogradske. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Lunolina
    05. Studeni 2023. 12:05

Ruis super sto idete s pretragama. Samo pazi da ginekologici kazes da radite duze na djetetu, najbolje reci barem godinu dana jer ako kazete da radite 3 mjeseca, nece vam dati uputnice za nista. Slazem se s bebolinom da M napravi spermiogram, a ti papu, briseve i hormonski status.
    .
    Bebolina na zalost dio vremena cemo biti vani, a meni su inace stopala bolna tocka i jako se lako ohlade, ali sam googlala nekakve flastere za stopala koji se zagrijavaju i koriste ih planinari/skijasi pa cu ici sutra kupiti i probati. Nemam sto izgubiti ☺️
    Super sto ti je M prosla bez puno muke na poslu. Jedva cekam da nam javis da tvoje M vise nema i da cekas svoje malo cudo🥰

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

MarTina=)
    05. Studeni 2023. 12:11

Ruis, i da, psihologija odradi svoj dio, pa se osjećamo kao da je to to! Želja nam je velika, pa je to očekivano. Drži se, hrabro samo naprijed! 😊

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

MarTina=)
    05. Studeni 2023. 12:17

Lunolina

Ruis super sto idete s pretragama. Samo pazi da ginekologici kazes da radite duze na djetetu, najbolje reci barem godinu dana jer ako kazete da radite 3 mjeseca, nece vam dati uputnice za nista. Slazem se s bebolinom da M napravi spermiogram, a ti papu, briseve i hormonski status.
    .
    Bebolina na zalost dio vremena cemo biti vani, a meni su inace stopala bolna tocka i jako se lako ohlade, ali sam googlala nekakve flastere za stopala koji se zagrijavaju i koriste ih planinari/skijasi pa cu ici sutra kupiti i probati. Nemam sto izgubiti ☺️
    Super sto ti je M prosla bez puno muke na poslu. Jedva cekam da nam javis da tvoje M vise nema i da cekas svoje malo cudo🥰

Slažem se za govorenje o dužini pokušavanja; moja je gin recimo takva da je preporučila neka odem što prije jer imam 30+ i PCOS. Mlađu ženu vjerojatno ne bi poslala. 

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Bebolina2024
    05. Studeni 2023. 12:32

Lunolina

.

Hvala ti puno 😘
    Da ako ćeš biti vani možda ili promijeniti malo obleku pa uskladiti s nekim čizmicama pa može i deblja čarapa dolje da se ne vidi ili ako baš moraju štikle biti onda probaj s tim flasterima nemaš što izgubiti.
    .
    Meni je muž na putu i vraća se taman za plodne dane. Neću mu ni reći da dolazi oko vremena O. Samo ćemo se podružiti kao i inače kad dođe s puta i ponoviti za dva dana i to bi moglo biti sve pokriveno.

08/24 spontani pobačaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.