Uhh koliko poruka..
ivyyy svaka ti cast na strpljenju. Nadam se i dalje da ce testic bit pozitivan 🫶🏻..
ja sam isto sad u pocetku trudnoce imala iscjedak ali vise vodenast. Nije bio gust.
BikMik jedva cekam da pratimo dalje kak ce tamniti 🥳🥳🥳🥳💗
Sve vise mislim da su neke ident bile, iako od one nije proslo vise od 8-9min ali od druge gdje se bas vidi jeste (ali nije bila siva nego rozkasta). Posto danas nije bilo nista tamnije malo su nade spasle, ako sutra ne bude nista onda vjerovatno propalo. Ali ima nade jos, pisnut cu ja i veceras, znam sebe 😅🥰
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina i Martina, stvarno je postao katastrofa. Uopće nisam vise sigurna u njega, a bio je izvrstan godinama unazad. Mislim da je vrijeme da potražim drugo mišljenje. Sad ću vidjeti sto će reci na nalaz..
Joj teško je naći dobrog ginekologa … ma strašno 😒😒😒 budem Full ljuta i razočarana i sve .. ja bi htjela da mi se prati malo O i to .. da si vidim dal je došlo do O , pa kako se moje tijelo ponaša prije i poslje , Al kome da se obratim pa ovo je užasno !!! Neznam razmišljala sam da si paltim još to i di pukne da pukne ali opet što plaćam zdrastveno i dopunsko ako svjedno moram sve privatno raditi ako me nešto zanima i to opet nije garancija da ću išta pametno saznat 😢😢😢
Istina. Pre teško je danas naći doktora kome možeš vjerovati i biti sigurna da znaš sto radi i prepustiti se. Ja svaki put kad odem od njega preispitujem se jel mi dobro rekao, sto ako ovo sto ako ono,, pa čitam pa gledam jel pogriješio. Ma ne znam..
Ako mogu pitat koji ti je ginekolog? I ja sam iz Zadra i mijenjala sam doktore, al od svakog izadem luda nego sto sam usla.
Hej, ja sam kod Crvelina. Planiram možda kod Matasa po mišljenje bar
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Draga Ivy jako jako zelim da si trudna! I drzim palceve da uistinu jesi❤️
No ako nisi, trebala bi provjeriti sto ti se dogadja jer zadnjih ne znam koliko mjeseci svaki put prije M kazes da si povracala. To ti nije dobro. Moguce da ti je stvarno sve ovo prestresno - to ne znaci da trebas dici ruke od svega vec naci nacin kako da ti postane manje stresno.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Uhh koliko poruka..
ivyyy svaka ti cast na strpljenju. Nadam se i dalje da ce testic bit pozitivan 🫶🏻..
ja sam isto sad u pocetku trudnoce imala iscjedak ali vise vodenast. Nije bio gust.
Sve vise mislim da su neke ident bile, iako od one nije proslo vise od 8-9min ali od druge gdje se bas vidi jeste (ali nije bila siva nego rozkasta). Posto danas nije bilo nista tamnije malo su nade spasle, ako sutra ne bude nista onda vjerovatno propalo. Ali ima nade jos, pisnut cu ja i veceras, znam sebe 😅🥰
Ja sam uvjerena da ce potamniti, probaj ne mokriti par sati :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Uhh koliko poruka..
Okej .. ja sam ti npr radila 9 dpo i nije bilo nista. 10 dan je bilo jakoooo slabo kazem ti jedva ja vidjela. Tako i iduca dva dana. Tek dan pred m se vidjelo. Probam ti naci sliku .. ja sam prvi dan to toliko morala tamnit da bi vi ista vidjele.. i vidjelo se puno bolje uzivo. Ja se i dalje nadam da je to to jer nema sanse da bi vidjela ako nije. Pogotovo ako znas kak je inace bijelo. Doslovno bijelo bez icega
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E da htjela sam nadodat da je martina napravila test tad nekad isto i njoj je bilo stoput tamnija neg meni ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav cure
Evo ja se nakon vise od 2 godine vracam na forum jer idemo na 3 srecu 😃
Posto sam zaboravila kako sve funkcionira s bazalnom jel mi moze netko napisat, jer sa sve zaboravila. Trakice imam i za njih se sjecam kako sve funkcionira ali za bazalnu sam sve zaboravila osim da je treba mjerit svaki dan u isto vrijeme prije budenja.
Aplikaciju FF sam skinila i krenila upisivat
Hvala unaprijed i veselim se druzenju 😃
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Pozdrav cure
Evo ja se nakon vise od 2 godine vracam na forum jer idemo na 3 srecu 😃
Posto sam zaboravila kako sve funkcionira s bazalnom jel mi moze netko napisat, jer sa sve zaboravila. Trakice imam i za njih se sjecam kako sve funkcionira ali za bazalnu sam sve zaboravila osim da je treba mjerit svaki dan u isto vrijeme prije budenja.
Aplikaciju FF sam skinila i krenila upisivat
Hvala unaprijed i veselim se druzenju 😃
To ti mareee mora napisat.. ona najbolje to kuzi i dugo je mjerila :))
Sretno ti svakako da sto prije bude plusic♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Uhh koliko poruka..
Okej .. ja sam ti npr radila 9 dpo i nije bilo nista. 10 dan je bilo jakoooo slabo kazem ti jedva ja vidjela. Tako i iduca dva dana. Tek dan pred m se vidjelo. Probam ti naci sliku .. ja sam prvi dan to toliko morala tamnit da bi vi ista vidjele.. i vidjelo se puno bolje uzivo. Ja se i dalje nadam da je to to jer nema sanse da bi vidjela ako nije. Pogotovo ako znas kak je inace bijelo. Doslovno bijelo bez icega
To mi tvoje najvise uljeva nadu, da nije odmah sutradan potamnilo, ako bi nasla neku sliku bilo bi suoer bas, hvala ti 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Uhh koliko poruka..
Ja sam uvjerena da ce potamniti, probaj ne mokriti par sati :)
To izdrzavanje mi je najtezi dio, inace na sat vremena idem u wc i cim pomislim na test piski mi se jako 😅. Ali uspjet cu bar jednom danas 3 sata izdrzati, vise sumnjam, cim uspijem javim se 😁
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sortiraj odgovore
Najstariji