Ja se slažem sa curkama, bilo bi najbolje Ivyyyda napraviš test i da si mirna. Jer možda bas zbog tog stresa i iščekivanja ni ne može poteći M, jer tijelo osjeti sve naše misli🫣
Ja ti držim fige da je plusic🤞🏽🤞🏽🤞🏽, a ako nije opet ces znati na čemu si pa ti možda i krene M kad te stres pusti. Sto prije dođe prije će i proći 💪🏽
Kako si ti ? Kakvo je stanje s O?
Evo bas danas sam vadila progesteron, jer u pon nije bio siguran na uzv jel se stvara žuto tijelo, CINI mu se kaže, pa me poslao danas izvaditi😂 no comment..
od dva folikula jednog nije bilo u pon, valjda je pukao (to ćemo danas provjeriti s nalazom) a jedan je ostao i pretvorio se u cistu, koja bi trebala sama puci. Tako on kaže. Vidjet ćemo. Nisam bas optimistična. Bolje ovulacije imam bez tog majke mi 😂😂😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ne znam bas to previse pratiti, ali dosta je visoko, sve je mekano i kao otvoreno :D
Sretno Ivyyy, bit ce kako Bog da, ali ti se divim na stroljenjju za testiranje stvarno, ja sam bas losa u tome ❤️
Meni ti je na 9 dpo toliko bila sjena da niste ju mogli vidjet a ako je ti vidis ja vjerujem da je tu😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja se slažem sa curkama, bilo bi najbolje Ivyyyda napraviš test i da si mirna. Jer možda bas zbog tog stresa i iščekivanja ni ne može poteći M, jer tijelo osjeti sve naše misli🫣
Ja ti držim fige da je plusic🤞🏽🤞🏽🤞🏽, a ako nije opet ces znati na čemu si pa ti možda i krene M kad te stres pusti. Sto prije dođe prije će i proći 💪🏽
Evo bas danas sam vadila progesteron, jer u pon nije bio siguran na uzv jel se stvara žuto tijelo, CINI mu se kaže, pa me poslao danas izvaditi😂 no comment..
od dva folikula jednog nije bilo u pon, valjda je pukao (to ćemo danas provjeriti s nalazom) a jedan je ostao i pretvorio se u cistu, koja bi trebala sama puci. Tako on kaže. Vidjet ćemo. Nisam bas optimistična. Bolje ovulacije imam bez tog majke mi 😂😂😂
Ma joj odakle si ti inace? Jel ti privatno to ides ilj?🤣 malo mi smijesan taj stav kod tog dr al ok
Hajde bas javi sve :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma joj odakle si ti inace? Jel ti privatno to ides ilj?🤣 malo mi smijesan taj stav kod tog dr al ok
Na rubu sam da ga mijenjam. Haha. Iz Zadra! Privatno sammm
baby boy
Na rubu sam da ga mijenjam. Haha. Iz Zadra! Privatno sammm
Najgore mi je kad placas jos privatno. Pa bude tako
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bok drage moje cure ❤️ evo mene natrag nakon nekih 10ak dana, samo da pozdravim i kažem da čitam (ne tako opsesivno kao prije, ali pratim svaku od vas i za svaku navijam).
I dalje sam u "povlačim se s foruma" moodu, ali ipak malo slabijem. Odlučila sam pratiti, ali ne biti opsesivna i svako malo refreshati, uspoređivati sebe i simptome s drugima i sve ostalo što s time ide 😊
.
11 dc sam i počela sam s trakicama koje su još nisko na 10%, što je i očekivano i u skladu s prethodnim ciklusima.
Muž mi je bio na antibioticima i završio je s njima početkom ovog tjedna, pa iskreno nisam previše optimistična za ovaj ciklus. No to nas neće zaustaviti da pokrijemo sve kako treba. Odlučila sam da ako ovaj ciklus ne bude ništa, početkom sljedećeg ću izvaditi hormone (privatno; izaći će me cca 100 eura). Pa barem da vidimo kako tu stojimo + muž će napraviti i spermiogram.
Barem ćemo onda znati je li nešto do nas ili jednostavno još nije naše vrijeme...
Mada sam svjesna da i moji nalazi i njegov spermiogram kao takvi ne moraju puno značiti, ali od negdje se mora krenuti.
Poljubac svim trudnicama i trudilicama 😘
Evo došli mi nalazi, nizak full. 19
baby boy
Pistacija🤍
Laurell, koliko je dana proslo od O?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija🤍Laurell, koliko je dana proslo od O?
Ne znam🤷🏽♀️ jer on ni ne zna jel bila O .. u pon sam bila na pregledu.
baby boy
Ivyyyy sutra ako se temp još spusti onda ni ne trebaš test raditi jer je jasno da onda dolazi.
Ovako ako nastavi rasti onda svakako ima itekakve šanse da je došlo do trudnoće. 🤞🤞
Po pitanju testiranja smo iste, meni je isto lakše vidjeti da je stigla M nego negativan testić.
Laurell ovaj tvoj ginekolog je isto neki katastrofa, ali nije ni moj puno bolji. 😊
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji