Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTina=)
    27. Listopad 2023. 21:58

Žene sve ovdje, jesam li ja pogriješila temu? Očekivala sam temu o LH trakicama, vrtim pa sve žene pričaju o testovima trudnoće, trudnoći,, možda trudnoći... Evo, s razlogom sam došla na temu LH trakica, ne trudnoće. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• freyaa
    27. Listopad 2023. 22:09

MarTinaF

Žene sve ovdje, jesam li ja pogriješila temu? Očekivala sam temu o LH trakicama, vrtim pa sve žene pričaju o testovima trudnoće, trudnoći,, možda trudnoći… Evo, s razlogom sam došla na temu LH trakica, ne trudnoće.

Nisi pogriješila temu, ali isto tako ovdje podijelimo i kad radimo testove na trudnoću, nadamo se skupa. Ako te zanima nesto za LH trakice tu smo sve, evo ja od sutra pocinjem da ih radim.

MarTina=)
    27. Listopad 2023. 22:15

freyaa

MarTinaF

Žene sve ovdje, jesam li ja pogriješila temu? Očekivala sam temu o LH trakicama, vrtim pa sve žene pričaju o testovima trudnoće, trudnoći,, možda trudnoći… Evo, s razlogom sam došla na temu LH trakica, ne trudnoće.

Nisi pogriješila temu, ali isto tako ovdje podijelimo i kad radimo testove na trudnoću, nadamo se skupa. Ako te zanima nesto za LH trakice tu smo sve, evo ja od sutra pocinjem da ih radim.

Željela sam redom čitati iskustva, nemam specifičnih pitanja. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

M-P
    27. Listopad 2023. 22:28

Dobrodosla
    Nisi pogrijesila. Pricamo o svemu tu i mozes se slobodno prikljuciti ako zelis. Sto se tice trakica ja sam narucila sa stranice gravida. Femometer trakice 40 lh + 10 testova za trudnocu. To bude u paketu.. posto su mi ciklusi redovno. 28-30 dana ja sam se pocela testirati jednom dnevno od 10. Dana ciklusa oko 18 h popodne svaki dan u isto vrijeme.
    I uspjela sam uhvatiti pik. Ako nisi sigurna na dan kad se blizi ovulacija (ako ju znas otprilike) mozes se testirst s dvije trakice ..
    Ujutro i popodne. Da budes sigurna da ces uhvatiti pik. Kad uhvatis pik pokrivas taj dan i iduci obavezno jer ovulacija nastupa u roku 24-36 sati.. eto .. ja sam osobno pokrivala i dane prije .. koji 4,5 dana unazad a nisam pokrila dan ovulacije i eto uspjelo mi je. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    27. Listopad 2023. 22:37

MarTinaF

freyaa

MarTinaF

Željela sam redom čitati iskustva, nemam specifičnih pitanja.

Znamo se tu vec neko vrijeme pa poticemo jedna drugu i pricamo i o trudnocama i testovima i lh trakicama i pretragama i nalazima. O svemu i svacemu, podrska jedna drugoj :)
    Ja sam osobno koristila clearblue trakice, koji pokaze smajlic na ekranu pred O. Krenula sam koristiti 9dc, jer inace imam oko 26-28dana ciklus. Kad sam ulovila smajlic imali smo odnose par dana prije i poslije i evo uspjelo je od 3.puta pa imam pozitivno iskustvo.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    27. Listopad 2023. 22:55

MarTinaF ovdje smo da pratimo trakice i naše cikluse a onda kroz 2 tjedna navijamo jedna za drugu da M ne dođe. Naravno netko kome kasni ili ima čudne simptome napravi i test.
    I na svim temama nije tema samo jedno.
    Sretno u praćenju trakica!
    BikMik  vide se sjenice, ali slažem se da bi trebala pričekati nedjelju ili ponedjeljak za sljedeći jer tad bi se trebalo bolje vidjeti.
    Ivyyy držim 🤞🤞 da je temp sutra u porastu.
    Anchyyy jel znaš tko je embriolog u Vinogradskoj?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• BikMik
    27. Listopad 2023. 23:34

Od simptoma bi istakla danas bol u preponi kao da sam soagu radila cijeli dan i veceras nenadano bas dosta egg white, ali i zuckasto i morala sam odmah na tusiranjw ibpromijeniti ves koliko je sve mokro bilo, ali vidjet cemo u nedelju vjerovatno sta je.
    Ivyyyyy, sretno sutra sa testom, tu amo 🤗
    Sto se tice LH trakica, ja sam samo one step i easy home kupovala. One step mi vise odgovaraju, kod easy home uvijek imam crtu. Ovaj mjesec sam dobila Clearblue, pa sam imala dva dana smile, sto je mwne licno malo zbunilo jer nemam pojma koji dan da stavim peak :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Ivana2911
    28. Listopad 2023. 02:21

Drage zene,

Moze pitanje- koristim lh trakice, ovih dana, iako je bilo dosta plodne sluzi, trakice su negativne bile (13/14/15 dc), danas isto ima sluzi, ali manje,  a danas su obe pozitivne ( jedna radjena danas, druga vcrs), a danas mi je 16 dan ciklusa..

Da napomenem da uglavnom dobivam M redovno, 28-29 dana je prosjek.
    Cudno mi da lh trakice nisu bile pozitivne u vrijeme najjace sluzi.. znate li nesto vise o tome?🤨
    Odmah se pitam jesu li tocne..

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 05:48

Ivana2911

Drage zene,

Moze pitanje- koristim lh trakice, ovih dana, iako je bilo dosta plodne sluzi, trakice su negativne bile (13/14/15 dc), danas isto ima sluzi, ali manje, a danas su obe pozitivne ( jedna radjena danas, druga vcrs), a danas mi je 16 dan ciklusa..

Da napomenem da uglavnom dobivam M redovno, 28-29 dana je prosjek.
    Cudno mi da lh trakice nisu bile pozitivne u vrijeme najjace sluzi.. znate li nesto vise o tome?🤨
    Odmah se pitam jesu li tocne..

Naravno da su tocne ...kad lh trakica pokaze pik kroz 12 do 48 h dolazi do ovulacije.... 
    Sluz je samo jos jedan pokazatelj plodnosti i tad je najbolje imat odnos ....netko uopce nema sluzi ..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 05:51

BikMik

Od simptoma bi istakla danas bol u preponi kao da sam soagu radila cijeli dan i veceras nenadano bas dosta egg white, ali i zuckasto i morala sam odmah na tusiranjw ibpromijeniti ves koliko je sve mokro bilo, ali vidjet cemo u nedelju vjerovatno sta je.
    Ivyyyyy, sretno sutra sa testom, tu amo 🤗
    Sto se tice LH trakica, ja sam samo one step i easy home kupovala. One step mi vise odgovaraju, kod easy home uvijek imam crtu. Ovaj mjesec sam dobila Clearblue, pa sam imala dva dana smile, sto je mwne licno malo zbunilo jer nemam pojma koji dan da stavim peak :D

Jutro svima .... i meni su one step top... oba puta kad je bila evo normalna trudnoxa s njima sam ostala trudna od prve...
    Sta se tice iscjetka zutog i ja sam ga imala bilo je sve mokro ... znam da ces radit testic aad ujutrobpa sretnooo😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.