Koje su referentne vrijednosti? Ako je ono sto msm, O je bila. Znam da moja gin hoce da je iznad 25 da bude barem, al nije to toliko lose s obzirom da ni ne znas koji dan je tocno bila
Evo slike
https://ibb.co/cyrffGv
Pa da, vrijednosti pasu, ja sam u januaru sa nizim ostala trudna. Tj imala jako nisko, onda samo utrogestan uzela i ostala, nije mogao previse popraviti jer sam u maju sa utricima imala 22
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Laurell, a vjv ti je tek 4,5dana od ovulacije. Ja bih isto ponovila u ponedjeljak nalaz da vidis tocno.
Sto se tice O boli, mene je probadao jajnik i dok je rastao folikul (pratila sam isto sa uzv), moze boliti i rast folikula :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina i Martina, stvarno je postao katastrofa. Uopće nisam vise sigurna u njega, a bio je izvrstan godinama unazad. Mislim da je vrijeme da potražim drugo mišljenje. Sad ću vidjeti sto će reci na nalaz..
Joj teško je naći dobrog ginekologa … ma strašno 😒😒😒 budem Full ljuta i razočarana i sve .. ja bi htjela da mi se prati malo O i to .. da si vidim dal je došlo do O , pa kako se moje tijelo ponaša prije i poslje , Al kome da se obratim pa ovo je užasno !!! Neznam razmišljala sam da si paltim još to i di pukne da pukne ali opet što plaćam zdrastveno i dopunsko ako svjedno moram sve privatno raditi ako me nešto zanima i to opet nije garancija da ću išta pametno saznat 😢😢😢
Istina. Pre teško je danas naći doktora kome možeš vjerovati i biti sigurna da znaš sto radi i prepustiti se. Ja svaki put kad odem od njega preispitujem se jel mi dobro rekao, sto ako ovo sto ako ono,, pa čitam pa gledam jel pogriješio. Ma ne znam..
Pa da gink očekuju da mi sve moramo znati a zapravo ne moramo ništa znati .. moj je zadatak da znam kad mi je M počela i završila i ništa vise od toga ! Zato i idem kod njih da me upute a ne da izlazim još sa većim upitnicima nego sto sam došla prije pregleda … ma užas
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Bebolina i Martina, stvarno je postao katastrofa. Uopće nisam vise sigurna u njega, a bio je izvrstan godinama unazad. Mislim da je vrijeme da potražim drugo mišljenje. Sad ću vidjeti sto će reci na nalaz..
Joj teško je naći dobrog ginekologa … ma strašno 😒😒😒 budem Full ljuta i razočarana i sve .. ja bi htjela da mi se prati malo O i to .. da si vidim dal je došlo do O , pa kako se moje tijelo ponaša prije i poslje , Al kome da se obratim pa ovo je užasno !!! Neznam razmišljala sam da si paltim još to i di pukne da pukne ali opet što plaćam zdrastveno i dopunsko ako svjedno moram sve privatno raditi ako me nešto zanima i to opet nije garancija da ću išta pametno saznat 😢😢😢
Točno tako sam se i ja osjećala 😒 I onda sam platila folikulometrije jer sam shvatila da od mog ginekologa ništa, a i u Vinogradskoj imam iskustvo koje je tak..ni pozitivno ni negativno.
Vidim u potpisu da je kod vas muški faktor možda problematičan, jeste nešto za to dobili neke preporuke, dodatke… sorry ako si već pisala o tome.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Točno tako sam se i ja osjećala 😒 I onda sam platila folikulometrije jer sam shvatila da od mog ginekologa ništa, a i u Vinogradskoj imam iskustvo koje je tak..ni pozitivno ni negativno.
Vidim u potpisu da je kod vas muški faktor možda problematičan, jeste nešto za to dobili neke preporuke, dodatke… sorry ako si već pisala o tome.
Pa suprug uzima suplemente ali kod nas polazi problem od djetinstva tako da neznam kolko su učinkoviti ti suplementi ..suprug kad je bio malo mu se nisu testisi spustili pa je išao na operaciju i nakon te operacije jedan se spustio a drugi nažalost nije , tako s obzirom na situaciju on još ima super nalaz , ali zbog toga ima naravno samnjen broj spermija .. neznam dali sam bila rekla ili ne , jer sam već svašta pisala i dugo sam na forumu već 🤣🤣🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Aha, kužim, onda ćete svakako dobiti više informacija na konzultacijama.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Ma hoćemo .. ja sam pozitvna pa mislim da će biti sve ok , samo se nadam da ćemo brzo dobiti termin za postupak da nećemo čekati dugo , to me jedino malo brine Al dobro bit će to sve ok
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Ma hoćemo .. ja sam pozitvna pa mislim da će biti sve ok , samo se nadam da ćemo brzo dobiti termin za postupak da nećemo čekati dugo , to me jedino malo brine Al dobro bit će to sve ok
To vrijeme što ćete čekati, skupljat ćete nalaze, tako da ćete biti zaokupljeni s time 😄
A vjerujem da ako vam je “samo” smanjeni broj poteškoća, da će postupak biti uspješan.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Uhh koliko poruka..
ivyyy svaka ti cast na strpljenju. Nadam se i dalje da ce testic bit pozitivan 🫶🏻..
ja sam isto sad u pocetku trudnoce imala iscjedak ali vise vodenast. Nije bio gust.
BikMik jedva cekam da pratimo dalje kak ce tamniti 🥳🥳🥳🥳💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Istina. Pre teško je danas naći doktora kome možeš vjerovati i biti sigurna da znaš sto radi i prepustiti se. Ja svaki put kad odem od njega preispitujem se jel mi dobro rekao, sto ako ovo sto ako ono,, pa čitam pa gledam jel pogriješio. Ma ne znam..
Ako mogu pitat koji ti je ginekolog? I ja sam iz Zadra i mijenjala sam doktore, al od svakog izadem luda nego sto sam usla.
Sortiraj odgovore
Najstariji