Pa ja ne radim test jer mislim da ce mi biti lakse kad krene M, nego kad vidim neg test, ali da je sve kako treba nije, nijedan mjesec mi ovako nije bilo, i stvarno su ni ciklusi bili redovni do 36 dc, ovo je sad sve onako..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ma ja, meni je najbolje cekat do subote za testirat se, imamo neke goste veceras, ali preskocim tu alkohol za svaki slucaj.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro cure :)
BikMik, pa ako vidis sjenicu onda ok..svakako je jos rano?
Samo polako
Ivyyy, pad tempice nije bas dobro. Ali ako je cerviks visoko i dalje i mekan to je dobar znak, i a tu su simptomi koji zvuce bas obecavajuce🤞🤍 i ja ti se divim kako mos ne radit test, ja bi morala znat na cemu sam odmah hahaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cijelo vrijeme imam neki glas u sebi, ne znam, nisam radila test jer mi je pala temp i kad sam ustala osjetila sam grceve i kao da mi je nesto poteklo, pocela me je vrucina i mucnina, i ja sam bila 99% uvjerena da sam dobila.. medjutim kad sam sjela na wc nista, oprala sam zube sredila se reko proc ce, i ajde malo prodje i ja krenula da se oblacim za poso, opet grcevi i mucnina mislila sam da cu se onesvjestit, i reko evo sad je poteklo, ja gurnula prste cak da se ispovracam kakva mi je muka bila al nista, i hajde reko na wc, kad ono stolica mekana al nije proliv, i onda sam popila paracetamol jer sam mislila da tece, al medjutim nista..
znam da se mogu simptomi umisliti, i sama neke umislim, al ovakve stvari bas ne znam da sam si umislila.. ne kazem da sam trudna, ali ovako mi dosad nije bilo
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cijelo vrijeme imam neki glas u sebi, ne znam, nisam radila test jer mi je pala temp i kad sam ustala osjetila sam grceve i kao da mi je nesto poteklo, pocela me je vrucina i mucnina, i ja sam bila 99% uvjerena da sam dobila.. medjutim kad sam sjela na wc nista, oprala sam zube sredila se reko proc ce, i ajde malo prodje i ja krenula da se oblacim za poso, opet grcevi i mucnina mislila sam da cu se onesvjestit, i reko evo sad je poteklo, ja gurnula prste cak da se ispovracam kakva mi je muka bila al nista, i hajde reko na wc, kad ono stolica mekana al nije proliv, i onda sam popila paracetamol jer sam mislila da tece, al medjutim nista..
znam da se mogu simptomi umisliti, i sama neke umislim, al ovakve stvari bas ne znam da sam si umislila.. ne kazem da sam trudna, ali ovako mi dosad nije bilo
Ako su takve mucine od trudnoce, znaci da je beta dovoljno visoka da se detektira testom. Pa bih ti ja stvarno predlozila da uradis test pa da znas vise na cemu si, da ne mucis samu sebe
Ne mozes mucinu umisliti i takve stvari, drzim fige jer sve zvuci obecavajuce 🤍
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mislim da ti je mozda najbolje da ipak uradis test sto prije i ne mucis se vise toliko, bar ces znati jel zbog T to sve.
I ja sam dobila odjednom grceve i diareju, tako mi je bilo i prosli put, ali isto je moguce da umisljam. I to je ok, svi znamo kako je ovo. Jos me sjece oko pupka i muka i kiselina, ali nista sto mi nije znalo biti, osim ovoga oko pupka.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja se slažem sa curkama, bilo bi najbolje Ivyyy da napraviš test i da si mirna. Jer možda bas zbog tog stresa i iščekivanja ni ne može poteći M, jer tijelo osjeti sve naše misli🫣
Ja ti držim fige da je plusic🤞🏽🤞🏽🤞🏽, a ako nije opet ces znati na čemu si pa ti možda i krene M kad te stres pusti. Sto prije dođe prije će i proći 💪🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja se slažem sa curkama, bilo bi najbolje Ivyyyda napraviš test i da si mirna. Jer možda bas zbog tog stresa i iščekivanja ni ne može poteći M, jer tijelo osjeti sve naše misli🫣
Ja ti držim fige da je plusic🤞🏽🤞🏽🤞🏽, a ako nije opet ces znati na čemu si pa ti možda i krene M kad te stres pusti. Sto prije dođe prije će i proći 💪🏽
Kako si ti ? Kakvo je stanje s O?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da naravno, al nije ovo prvi ciklus da sam bas zabrijala da sam T i uvijek je dosla ko sat tocna, kazem nisam T mozda al da je nesto drugo jeste, jer ovo mi nikad nije bilo..
zvat cu danas ginekologicu i napravit termin za pon, pa nek vidi
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
A test cu uraditi sutra, htjela sam danas al sam vec mislila da je dosla i pala mi je temp i zato nisam, ja sam do prekjucer mislila da ce doci, al nista
Sutra cu svakako raditi test ako danas ne dodje
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji