Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    27. Listopad 2023. 18:12

BikMik

Mareeeee

BikMik

Samo me buni sto je od njega proslo vise od 24, onda je trebalo tamniti

Nije meni je tek pocelo tamnit nakon 2 dana tad se lijepse vidlo znaci na 11 dpo

Znaci imam jos fore dan dva 🤗

Tako je piskaj isti test ujutro bit ce sjena ali puno jaca ....tek ce 12 i 13 i 14 dpo bas lijepo poroskast

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    27. Listopad 2023. 18:48

BikMik, znam da je lakše reći, nego napraviti (iz vlastitog iskustva), ali pokušaj si nečim okupirati pažnju iduća dva dana pa se onda testiraj i bit će ti lakše. 
    Ovo gledanje sjenica je čisto mučenje i nema nikakvog smisla. 😖

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET

Mareeeee3112
    27. Listopad 2023. 18:52

mariposa1510

BikMik, znam da je lakše reći, nego napraviti (iz vlastitog iskustva), ali pokušaj si nečim okupirati pažnju iduća dva dana pa se onda testiraj i bit će ti lakše.
    Ovo gledanje sjenica je čisto mučenje i nema nikakvog smisla. 😖

Bas to jer tek mi se nakon prve sjene vidlo nakon 3 dana bas onak kak treba... al ak oces gledat napredak bar treba proc 2 dana

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    27. Listopad 2023. 18:56

Ja isto vidim al kazem ti ne zamaraj se sada toliko .. dan prije ce sigurno bit tamnija 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• BikMik
    27. Listopad 2023. 18:59

Sasvim ste u pravu, svo vrijeme si govorim kani se, racunaj da nema i iznenadi se ako ima, poradit cu na tome svakako, sreca dolaze gosti ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

M-P
    27. Listopad 2023. 19:01

A kad je tesko.. ja bi 10 napravila da sam imala 🙈

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• BikMik
    27. Listopad 2023. 19:08

M-P

A kad je tesko.. ja bi 10 napravila da sam imala 🙈

Bas, kao da cu prizvat, a nista ne odbijam osim sto postanem zaludjena. Dat cu sve od sebe se sto manje testirat 🫣

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

M-P
    27. Listopad 2023. 19:46

Ja sam svakako uvjerenja da ti testovi koji nemaju evapor. Liniju.. nikako ne bacaju nista ako nije.. nisam nikad od nikog cula da su vidjeli sjenicu i da nije bilo nista. Neka me ispravi netko ako zna za neki slucaj. Ali ti testovi doslovno budu bijeli kad nema nista. Bas bas bijeli. Ja sam tako gledala tj buljila u test i sakrivala ovu kontrolnu jer sam mislila da sam si ocima prenijela sliku 🤣.. onda sam uzela bljeskalicu i ono pod kutem svijetlila
    Da vidim jel je.. jer kad stavim ravno na test nista ne vidim.. joj muko moja 🤣🤣al sam bila uvjerena da vidim nesto i znala sam da mi je dan prije test
    Bio bijel bijel .. a sto se tice simptoma, ne znam kakve imas ali mislim da se time ni ne trebas tek zamarat.. ja sam ti skuzila razliku samo jer su mi inace jako bolne M (sto u trudnoci nikako nebi bilo normalno) , ali svi su mi simptomi bili isti.. jedino sto mi se jakoo spavalo par dana .. ali simptomi ko simptomi identicni. I mene je glava bolila ali nisam to odmah tako shvatila jer me znala bolit glava,ne bi pila dosta vode ili bi me zasitila
    Kava  pa sam mislila ma mozda je i to.. jos sam i brufen popila. 
    Sad mi je super sto se tice glavobolja jer ne pijem kave osim jednu nesicu u par dana. I bas se bolje osjecam 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• eni233
    27. Listopad 2023. 20:44

Evo ja od kad sam krenula u ove vode .. nisam dobila nikakvu crtu ni sjenu ni ništa .. tako da kad netko dobije sjenu .. nešto ae sigurno kuha .. samo treba ostaviti dva -tri dana da se to lijepo zakuha 🥰🥰🥰 tako da samo smireno i hrabro i bit će to sve dobro 😘😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

MarTina=)
    27. Listopad 2023. 21:56

ElaE

eni233

ElaE

eni233

ElaE

pozdrav cure:) ja sam nova, neka od vas me preusmjerila
    ode:) u mom potpisu sve pise, pokusajemo zatrudnit od lipnja, trenutno nista, nedavno radila uzv i papa test sve uredno. Sljedeca menstruacija bi trebala 27 28 sad za par dana, i iskreno mislin da ce i doc jer vec osjecan neke blage grceve kao i inace pred stvari, ali bez obzira na to trenutno sam radi urednih nalaza mirna, dat cu si jos vrimena. Zanima me sta mislit za nekog u mojin godinama nakon koliko pokusavanja da odem na dodatne pretrage?

ja kad sam sad bila na pregledu ginekoloskom rekla sam doktorici da se ja i Čovik nepazimo od petog sestog mjeseca i jos nista a ona je samo odmahnila mrtva ladna rukon i rekla: to je nista. i napisala mi da se javin za godinu dana na kontrolu, a kad me zvala za papa test da kaze da je sve u redu ponovila je da nema potribe radit paniku za tako malo vrimena a s urednim nalazom. Pa kako je ona nekako bila nonsalantna , ja san od tad bas mirna. Racunan ima vrimena za paniku:D Ali da sljedeci misec radin hormone pa cemo vidit dalje. Jajnici me trenutno malo probadaju i bas je sve ko i dosad i ovaj ciklus, tako da ce Nesritnica doc ocito kroz dan dva:)

Pozdrav!
    Bez obzira na to sto gin kaže, ja bih krenula s nalazima. Za napraviti komoletnu sliku treba jako puno vremena. Ako ćete ići privatno, vjerujem da manje. Meni je trebalo 6 mjeseci za napraviti hormonalnu sliku i test prohodnosti jajovoda. Da ne govorim da tek sad ide pitanje ovulacije, koje bih trebala promatrati kroz 3 mjeseca. Gužve su, naručuju jako puno žena, doktori su ljeti na godišnjem. Uglavnom sretno, kreni s novim ciklusom, kako i  kažeš! 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.