Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    27. Listopad 2023. 12:25

laurell

Martina1931

Pistacija🤍Laurell, koliko je dana proslo od O?

Ne znam🤷🏽‍♀️ jer on ni ne zna jel bila O .. u pon sam bila na pregledu.

Pa ok to je potencijalno tek 4dana od O...😅 ne znam sta da ti kazem iskreno niti savjetujem..

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mariposa1510
    27. Listopad 2023. 12:25

Ivyyy, ja bih ti svakako savjetovala da se testiraš. Jer ako nisi trudna, trebala bi svakako liječniku zbog svih simptoma (poteškoća) koje imaš 💛

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET

laurell
    27. Listopad 2023. 12:30

Bebolina i Martina, stvarno je postao katastrofa. Uopće nisam vise sigurna u njega, a bio je izvrstan godinama unazad. Mislim da je vrijeme da potražim drugo mišljenje. Sad ću vidjeti sto će reci na nalaz.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    27. Listopad 2023. 12:31

Martina1931

laurell

Martina1931

Pa ok to je potencijalno tek 4dana od O…😅 ne znam sta da ti kazem iskreno niti savjetujem..

Ali opet, nikad tako kasno nisam imala O.. ako je uopće i bilo O. Možda je to sve zbog tableta i hormona pustih ovaj mjesec pa kasni sve. Ne znam uopće sad kad očekivati M. Ali isto me bas rastužio nalaz. 

baby boy

• BikMik
    27. Listopad 2023. 12:35

laurell

Martina1931

laurell

Martina1931

Pa ok to je potencijalno tek 4dana od O…😅 ne znam sta da ti kazem iskreno niti savjetujem..

Ali opet, nikad tako kasno nisam imala O.. ako je uopće i bilo O. Možda je to sve zbog tableta i hormona pustih ovaj mjesec pa kasni sve. Ne znam uopće sad kad očekivati M. Ali isto me bas rastužio nalaz.

Pa ni meni se ne cini to toliko nisko, def je mogla biti ovulacija. Meni je nedavno sa utrogestanima na 7. dan bilo 22

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Martina1931
    27. Listopad 2023. 12:39

Koje su referentne vrijednosti? Ako je ono sto msm, O je bila. Znam da moja gin hoce da je iznad 25 da bude barem, al nije to toliko lose s obzirom da ni ne znas koji dan je tocno bila 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    27. Listopad 2023. 12:41

Draga ivyyy duboko od srca ti želim da se stvarno radi o trudnoći  kao i svojoj curi na ovom forumu jer stvarno zaslužujete ❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    27. Listopad 2023. 12:45

laurell

Bebolina i Martina, stvarno je postao katastrofa. Uopće nisam vise sigurna u njega, a bio je izvrstan godinama unazad. Mislim da je vrijeme da potražim drugo mišljenje. Sad ću vidjeti sto će reci na nalaz..

Joj teško je naći dobrog ginekologa … ma strašno 😒😒😒 budem Full ljuta i razočarana i sve .. ja bi htjela da mi se prati malo O i to .. da si vidim dal je došlo do O , pa kako se moje tijelo ponaša prije i poslje , Al kome da se obratim pa ovo je užasno !!! Neznam razmišljala sam da si paltim još to i di pukne da pukne ali opet što plaćam zdrastveno i dopunsko ako svjedno moram sve privatno raditi ako me nešto zanima i to opet nije garancija da ću išta pametno saznat  😢😢😢

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

laurell
    27. Listopad 2023. 12:50

Martina1931

Koje su referentne vrijednosti? Ako je ono sto msm, O je bila. Znam da moja gin hoce da je iznad 25 da bude barem, al nije to toliko lose s obzirom da ni ne znas koji dan je tocno bila

Evo slike 
    https://ibb.co/cyrffGv

baby boy

laurell
    27. Listopad 2023. 12:52

eni233

laurell

Joj teško je naći dobrog ginekologa … ma strašno 😒😒😒 budem Full ljuta i razočarana i sve .. ja bi htjela da mi se prati malo O i to .. da si vidim dal je došlo do O , pa kako se moje tijelo ponaša prije i poslje , Al kome da se obratim pa ovo je užasno !!! Neznam razmišljala sam da si paltim još to i di pukne da pukne ali opet što plaćam zdrastveno i dopunsko ako svjedno moram sve privatno raditi ako me nešto zanima i to opet nije garancija da ću išta pametno saznat 😢😢😢

Istina. Pre teško je danas naći doktora kome možeš vjerovati i biti sigurna da znaš sto radi i prepustiti se. Ja svaki put kad odem od njega preispitujem se jel mi dobro rekao, sto ako ovo sto ako ono,, pa čitam pa gledam jel pogriješio. Ma ne znam.. 

baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.