Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra110622
    26. Listopad 2023. 20:33

BikMik

Sad u ladici nasla i od sinoc ovaj, kako ostavim u slucaju da bude dobitni ciklus da napravim progresiju, i tamo ima linija 😮
    Da nisu i one krenule bacat sjenu???
    https://ibb.co/qkK8Q70

Wooww 😍 nema evaporacijskih kod njih, piski opet sutra, ali ovo je predobro vec 🙏
    Ivyyyy, cekamo jos tebe 🤞🥰

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• freyaa
    26. Listopad 2023. 20:53

Mareeeee

BikMik

Mareeeee

BikMik

Martina1931

BikMik

Mareeeejednom si mi bila kao izostrila sliku testa, kako si ono uradila :)?

Jel nam to nesto hoces reci????😁😁

Haha, nista osim klasicnog umisljanja sjenice kao uvijek :D

Posalji sliku izostrit cu je na mobu😁

Jel mozes ovu sto sam poslala ili ordjidji sliku? :D
    Ivyyy ako sam ja raju poslala sa 8DPO sliku, moras i ti reci :D

Ma ja vidim i bez izistravanja evo
    https://ibb.co/6NDP2MZ

Vidim i ja ovdje 🥰🥰

M-P
    26. Listopad 2023. 20:59

BikMik i ja vidim … i ako ti i sutra bude tako svijetla bez brige. Meni je bila jedva vidljiva sve do 13. Dpo .. jedino sam ju ja vidjela 😂 
    Svakako opet napravi testic 😘♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• freyaa
    26. Listopad 2023. 21:05

Ivyyyy

Posto ja svaki dan molim krunicu, i jucer sam mislila da ce doci M, posto mi pala temp, i dok sam molila jucer krunicu posto zatvorim oci, tako mi opet dodje lik Djevice Marije, s bebom, al ovaj put mi je rekla da je moramo staviti u trbuh, i da sam trudna, i zagrlila me i plakale smo, i onda jutros povisena bazalna i neka nada jos veca 🙏🤞🤍

Ja sam prosle godine nekad u novembru bila u Međugorju, i par dana nakon toga sanjala sam pozitivan test i moja mama i sestra su bile tu, kontam ma nema sanse. Tih dana je bila bas ovulacija, i danima sam imala grcice odmah nekako od ovulacije, sve kontam dobit cu ranije, ali ti grcevi su bili tipa pola sata pa nista, dan prije popila brufen kontala dobila sam. Znam da je bila subota, obaveza milion za taj dan, praviti kolace za Božić, i spavam ja i dolazi mi opet taj san u snu, taj test i nesto mi govori uradi test ti si trudna. Ustanem sva u frci, nemam test ali imam za ovulaciju i uradim ga, kontam ma nema sanse kad pik na njemu, odmah. Kontam to je to, moram po pravi test, sve ostavim, trčim po test isto luda i pozitivan. Tako da vjerujem da ima nesto u svemu tome, neki znak 🥰
    Btw nikad prije toga nisam imala takav san a ni poslije toga, razmisljam mogla bih ponovo u Međugorju mozda se ponovi 😀

• BikMik
    26. Listopad 2023. 21:12

M-P

BikMik i ja vidim … i ako ti i sutra bude tako svijetla bez brige. Meni je bila jedva vidljiva sve do 13. Dpo .. jedino sam ju ja vidjela 😂
    Svakako opet napravi testic 😘♥️

Hvala, vrlo utjesno 🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    26. Listopad 2023. 21:13

freyaa

Ivyyyy

Posto ja svaki dan molim krunicu, i jucer sam mislila da ce doci M, posto mi pala temp, i dok sam molila jucer krunicu posto zatvorim oci, tako mi opet dodje lik Djevice Marije, s bebom, al ovaj put mi je rekla da je moramo staviti u trbuh, i da sam trudna, i zagrlila me i plakale smo, i onda jutros povisena bazalna i neka nada jos veca 🙏🤞🤍

Ja sam prosle godine nekad u novembru bila u Međugorju, i par dana nakon toga sanjala sam pozitivan test i moja mama i sestra su bile tu, kontam ma nema sanse. Tih dana je bila bas ovulacija, i danima sam imala grcice odmah nekako od ovulacije, sve kontam dobit cu ranije, ali ti grcevi su bili tipa pola sata pa nista, dan prije popila brufen kontala dobila sam. Znam da je bila subota, obaveza milion za taj dan, praviti kolace za Božić, i spavam ja i dolazi mi opet taj san u snu, taj test i nesto mi govori uradi test ti si trudna. Ustanem sva u frci, nemam test ali imam za ovulaciju i uradim ga, kontam ma nema sanse kad pik na njemu, odmah. Kontam to je to, moram po pravi test, sve ostavim, trčim po test isto luda i pozitivan. Tako da vjerujem da ima nesto u svemu tome, neki znak 🥰
    Btw nikad prije toga nisam imala takav san a ni poslije toga, razmisljam mogla bih ponovo u Međugorju mozda se ponovi 😀

Predivno, odamh blazeno djete 🥰

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• BikMik
    26. Listopad 2023. 21:18

Moja mama ide redovno u Medjugorje i Surkovac i moli se za mene, ja sam do sada samo bila u Surkovcu. Svaka molitva urodi plodom, kazu da da Bog ima samo dva odgovora na nase molitva: da i imam nesto jos bolje za tebe.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Ivyyyy
    26. Listopad 2023. 21:20

Ko freyaa

Ivyyyy

🥰🥰🥰🥹🥹🤍🤍🤍 
    I da nisam T, neki znak i nada i jos vise vjere i molitve mi daje, a vjerujem u to🙏  
    Samo molitve i vjere! " i sta god zaiscete, dat ce vam se" 🤍

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• freyaa
    26. Listopad 2023. 21:30

Ivyyyy

Ko freyaa

Ivyyyy

🥰🥰🥰🥹🥹🤍🤍🤍
    I da nisam T, neki znak i nada i jos vise vjere i molitve mi daje, a vjerujem u to🙏
    Samo molitve i vjere! " i sta god zaiscete, dat ce vam se" 🤍

Iskreno ja vjerujem u moć molitve, ako ništa donosi mi mir, pa ako se i ne ostvarim kao majka, vjerujem da je tako određeno za mene i najbolje iz nekog razloga za mene, naravno moje je da se borim. ❤

• freyaa
    26. Listopad 2023. 21:31

BikMik

Moja mama ide redovno u Medjugorje i Surkovac i moli se za mene, ja sam do sada samo bila u Surkovcu. Svaka molitva urodi plodom, kazu da da Bog ima samo dva odgovora na nase molitva: da i imam nesto jos bolje za tebe.

Eh da, slažem se sa tobom. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.